Arkadaşlar hamile olmak istemiyorum lütfen yardim edin

İlk mesajınızda ki kullandığınız üsluptan fake olduğunuz çok belli. değilse de madem bu kadar mabadının üç buçuk atmasına sebep oluyorsun kendine engel ol. gebe kalmak istemiyorsan böyle şeylerden uzak duracaksın o zaman başka yolu yok çünkü evlilik dışı ilişki her zaman kumardır.

Ertesi gün hapı bende kullanmıştım 2 defa eğer agdet gördüysen mesele o hapı 1 hafta içinde kullandiysan gene kanama oluyor bende öyle oldu agdet tekrardan geldi hamile olacağını sanmıyorum

Boşalma olmadığı halde, ertesi gün hapı alan, bu hapı almasına rağmen gebelikten şüphelenen, hamileliği karbonatla test etmek gibi mantık dışı düşünceler üreten kadınlarımız var...
Hamile falan değilsiniz, iyi ki değilsiniz.
Bu kadar korkuyorsanız korunun. Yaptığınız şeyin sorumluluğunu alamıyorsanız yapmayın. O haplar insan bünyesine çok zararlı. Elin herifi için bedeninize zarar vermeye hakkınız yok.

Yahu karbonata su damlatsan gene köpürür.
Bu ne bilimsizliktir!

Korunma yöntemlerinin bile %100 etkinliği olmadığını söylersek sonundan korkacağın şey için bir daha yürek yeme..

Ertesi gün hapı bende kullanmıştım 2 defa eğer agdet gördüysen mesele o hapı 1 hafta içinde kullandiysan gene kanama oluyor bende öyle oldu agdet tekrardan geldi hamile olacağını sanmıyorum
Yaaa insallah olmam senin adetin kaç gün gecikmisti zaten zevk suyundan ertesi gun hapı içtim bide yumurtlama degildi herkes imkansiz diyorda korku gecmiyor işte adet olayim da rahatliyim

Yaaa insallah olmam senin adetin kaç gün gecikmisti zaten zevk suyundan ertesi gun hapı içtim bide yumurtlama degildi herkes imkansiz diyorda korku gecmiyor işte adet olayim da rahatliyim
Dediğim gibi o hapdan sonra kanama geldiyse agdeti o kanamadan hesaplicaksin sonra düzene biniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…