- Konu Sahibi lifeisgood
-
tubacım inşallah hamişsindir canım ben ne dedim sana bekle bakalım ne olur belkide bebeğin tutunmuştur sana belli olmaz dimi...
canım bende regl günüm 1 geçince yaptım hemen çıktı hemde gece saat 00:00 da yaptım sabah idrarı ile yapmanın daha uygun olduğu söylenir aç karnına yapmak ama ben gece yaptım çıktı şuan hamileyim umarım sende hamilesindir
Benimkini tam adet günümde yapmıştım hem de sabah idrarı da değildi sabah 10:00gibi yaptım silik bi çizgi çıkt Yani ben de gecikme falan olmamıştı Allah gönlüne göre versinarkadaşlar benim dün regl günümdü ama hala bişey yok sizce idrar testi yapsam çıkarmı bide illa sabah aç karnına mı yapmak gerekiyo bu testi akşam falan yapıp sonuç alan varmı beklesemmi çok kafaya taktım sizce ne yapmalı yardım edin lütfen
Canım 2 kere idrar testi yaptım. İkisinde de çizgigibi çıktı. ama renkli değil.
Sonra kan testinde negatif çıktı ama adetime 2 gün var daha. Kan testini de 4 gün kala yaptırdım yani2 gün önce.
Adetini bekle belli olmaz diyorlar ama kan testi yanlış olmaz diye düşünüyorum.[/Q
tuğbacım bende adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım sonuş negatif çıktı. bende çok üzülmüştüm ama meğerse hamileymişim sonra idrarda çıktı. sonrada kanda. bence başka labaratuarda yaptır bazen makineden makineye sonuç değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?