- Konu Sahibi lifeisgood
-
Arkadaşlar heyecanlı bekleyişim sona erdi. Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için ama ne yazık ki negatifmiş.senağlamasenağlama
Çok ümitlenmiştim bu sefer. Büyük hayal kırıklığı oldu bana. Çok moralim bozuldu.senağlama
Yaa arkadaşlar sabah eşim sabretmemi bikaç gün daha beklememi söyledi ama içim içimi yiyor.
Kibeleciğim ya sen de bir göründün sonra 15 gün yokum dedin tatile gittin sonra çıkmadın. Seni görmek de çok mutlu etti beni.
Tamam tamam haklısınız gidip kan testi yaptırayım ama ya çıkmazsa diye de korkmuyor değilim. Biliyorsunuz kaçtır o negatiiiffff sözcüğünü duymak beni çok üzdü.
Arkadaşlar böyle yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen yok mu ki?
Canım 2 kere idrar testi yaptım. İkisinde de çizgigibi çıktı. ama renkli değil.
Sonra kan testinde negatif çıktı ama adetime 2 gün var daha. Kan testini de 4 gün kala yaptırdım yani2 gün önce.
Adetini bekle belli olmaz diyorlar ama kan testi yanlış olmaz diye düşünüyorum.
Şen cim, geç döllenme olayını ben tam anlamış değilim. Ben ovulasyon testi kullandığım için yumurtlama tarihimi biiliyorum. Yani 1 nisan olması gerek diye düşünüyorum. Testi de döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra yaptırmış oluyorum yani. Ama benim sonucum negetaif dendiğinde sordum tam olarak kaç diye 2 den küçük dedi bana lab.daki kız.
Sence beta hcg bende 10. günden sonra yükselmeye başlamış olabilir mi? Gerçi yarın adet günüm yarın belli olur heralde. Olmazsam yine test alır yaparım evde. Ama pek umudum yok sanki(
Seninki pozitif bence canım ya. İnşallah hayırlısı olsun.
Bir de ne diyeceğim bende pko var. Dr.um gebeliğe engel olmadığını söyledi bana (kilo artışı, kıllanma vs. yok sadece cildimin bozulmasına neden oluyor)ama bu sitede bazı yazılanları okudukça pko yüzünden mi hamile kalamıyorum diyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?