arkadaşlar göğüs ağrısı sızlaması hamilelik belirtisi olabilirmi?

canm sen hamilemiymişin bu yazıyı yazarken benmde sol göğsüm çok fazla sızlıyoda korkuyorum bşy var diye kalple ilgili hamile olduğumu sanmıyorum ama keşke keşke olsam

Evt hmilelik belirtisi bendede olmuştu simdi 24 haftlk hmilyim hala ağrı ve sızı ara sra oluyo.

Hamile olanları tebrik ediyorum Allah kucaginiza sağ salim almayı nasip etsin insallah göğüs ağrılarınız nezaman baslamıstı çok merak ediyorum benim adetime daha 15 gun var ama göğüslerim çok agrıyo bazen anoden bir batma gibi oluyo 3 gün bel ağrisida cektim hamile olsam bukadar erken belirti olurmu acaba yardim lütfeeeennnn

Aynı ben üstünden çok zaman geçmiş ama lütfen cevap yazın aynı enim de sadece gögüs sızlaması var başka bişi yok sizce hamileşikden mi

CANIM merhaba öncelikle gözün aydın benimde sadece gögüs sızlamam war we bende bir yıldır bebek isyiyorum dokununca sızlıyor adetime 10 gün war alttan üste hatta yanlara doğru olan bi sızlamamıydı seninkiside?

selam hamişler hamiş olmak isteyenler
benim 15 ağustos adet günüm daha 3 gün var ama gögüslerim şişti hafif bi dokununca agrı oluyo ,sürekli uykum var, başkada bi belirtim yok.adetim düzensiz oldugu için aslında anlayamıyorum da bu durumu yaşayan hamile olan varmı sadece gögüs hassasiyetiyle ama çokk az :) yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…