Arkadaşlar glifor bir bakar misiniz

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.825
347
Arkadaşlar merhaba ben aşırı yeme sikayeti ile de a gittim endokrinolojiye tahlil yaptı ultrason ıstedi kasiktan herhangi bisi yok bana glifor yazdı ve diyetisyen e yolladı zayıflama diyeti önerdi diyetisyen e gideceğim bu ılacı kullanip etmenize rağmen kilo veren zayıflayan oldumu ne etkiler oldu

glifor baya zayıflatıyor canım ama dikkat et her gün aynı saatte kullanmaya özen göster yoksa çok kötü etki ediyor bi de mideni baya bulandıracak yakacak başlarda fazla yorma mideni diyetle birlikte düzenli kullanırsan baya kilo verirsin

glifor baya zayıflatıyor canım ama dikkat et her gün aynı saatte kullanmaya özen göster yoksa çok kötü etki ediyor bi de mideni baya bulandıracak yakacak başlarda fazla yorma mideni diyetle birlikte düzenli kullanırsan baya kilo verirsin
Teşekkür eden cnm diyetisyenebgidecegim de 1 ay kullan öyle git dedi gönderdi hemen gitsem olurmu

Ay inşallah canimmmya vallaha bende istiorumm

Canım bir hafta yarım ikugundur tüm almaya başladım dün sabah içtikten sonra terleme vücudum titrer gibi oldu BulAntı kusma oldu kusunca rahatladim ama kendime baya gelemedim ne oldu ki acep

X