• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar giymediginiz kiyafet vs varsa yardimci olabilirmisiiniz

artemisy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
2
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaslar soyle bi sorunum var 18 yasimdayim yeni sozlendim erkek arkadasm 2 senedir hayatimda ve soyle , beni asagiladigini hissediyorum su aralar her firsatta bana giyinmeyi bilmiyosun hep ayni seyleri giyiyosun tarzinda seyler soyluyo gercektende oyle . Ama bu sene universiteye basladim aldigim harclk anca yetiyo ailemin duurumu kotu degil ama verdikleri harcligi kiyafet almaya yettiremiyorum onlardan para almak bile zzoruma gidiyor eger giymediginiz kiyafetleriniz varsa bana yardimci olabilirmisiniz gercekten su aralar uzuluyorum disari cikmak istemiyorum :( biliyorum benden fazla ihtiyaci olan insanlar var ama gercekten benimde su siralar ihtiyacim var cok uzgunum:(

Son düzenleme:
bence erkek arkadaşını hayatından cıkar.senı aşağılayan ınsanla ne işin var ALLAH aşkına. ınsnaın durumu olmayabılır hep aynı şeylerıde gıyebılır.bu karsındakının terbıyesızlık yapmasını gerektırmez.eğer sevgılınle devam edersen ozguvensız bır bırey olarak hayatına devam edersın bunu unutma

bence erkek arkadaşını hayatından cıkar.senı aşağılayan ınsanla ne işin var ALLAH aşkına. ınsnaın durumu olmayabılır hep aynı şeylerıde gıyebılır.bu karsındakının terbıyesızlık yapmasını gerektırmez.eğer sevgılınle devam edersen ozguvensız bır bırey olarak hayatına devam edersın bunu unutma

Ama onu cok seviyorum :(

Eğer ki o da seni gerçekten sevseydi zaten sana yardımcı olurdu tutup elinden götürürdü bi mağazaya kendi zevkine göre bir şeyler alırdı... henüz ergenlik çağındasın ne desek boş ama duygularını bir kenara bırakıp eğitimine önem vermelisin kariyer sana parayı da getirir mutlu bir ilişkiyi de...

Sevgili kardesim bu evlilik eş secimi gibi konular cok itina ister. Bosanmalarin çoklugundan bellidir ki gençler acele karar veriyor. Kiyafet yardimi elbet yapılır o diger konunun yanında çok küçük kalıyor.

Back