Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Canım ben 2007 de evlendim :) Bursa'da diktirmiştim ve herşeyi içinde 800 e gelmişti fiyat olarak. Terzimi tek geçerim kesinlikle keşke bursada olsaydın

Canım ben 2007 de evlendim :) Bursa'da diktirmiştim ve herşeyi içinde 800 e gelmişti fiyat olarak. Terzimi tek geçerim kesinlikle keşke bursada olsaydın

evet Bursa'dan gelinliğini alan arkadaşlar aynı şeyi söylüyorlar,her şeyi içinde hem de uygun fiyata oluyormuş

ben de ankara'da oturuyorum. nisan 2010 da evleniyorum. daha gelinlik telaşına girmedim ama senin tecrübelerini merakla bekliyorum... bu arada ben de araştırmalara başlıyım paylaşırım buradan seninle ve herkesle..
şimdiden mutluluklar dilerim

radongesiniya canım bende 24 nisan da evleniyorum.senin nisanın kaçında kısmetse?

radongesiniya canım bende 24 nisan da evleniyorum.senin nisanın kaçında kısmetse?

tatlım malesef tam tarih belli değil, tarih alma işini aralık ayında halletcez.. nisan başında bursada düğünüm olcak bir hafta sonra da ankarada nikahım diye planlıyoruz bakalım... şu plan aşaması o kadar kıl ki... herşeyi planlamaya çalıştığım için geceleri en az 2-3 saat yatakta plan yapa yapa bir o yana bir bu yana dönüyorum... e tabi bunlar keyifli uyku kaçmaları.. allah herkese böyle mutlu telaşlar versin di mi yaaa...

bu arada geç kalmamışım di mi tarih alma konusunda... daha davetiyesi vs si amanıııın :1shok:

yok telaş yapma ben nikah dairesini aradığım da ne zaman yapacaksınız dediler nisan dediğimi duyar duymaz görevli ocakta arayın dedi.O yüzden gecikmiş olduğunu düşünmüyorum.

ben Ankara'da ""şemsinur modaevinde ""diktirdim ülkealan pasajının orada izmir apt dı sanırım orada... harika diikiyorlar kesinlikle tavsiye ederim... hemde fiyatlarıda çok uygun luyor işlerine göre ayrıca çokra şeker insanlar... çok ilgililer ve de sıcaklar... senin isteklerini gözönünde buluduruyorlar... eğer bi söz verdilerse onu yapıyorlar bazı yerler gibi son anda yan çizmiyorlar... benim gelinliğimi 1600e dikildi ama o modeli kime gösterdiysem en az 2500-3000tl arasında fiyat biçmişlerdi... bütün her yeri fransız güpürü işliydi...
arkadaşım benim tavsiyem üzerine oraya gitti 950tl dikirdi gelinliğini ve çok memnun kaldı oda... hatta iyiki sana danışıp orada diktirmişim diyor... onunda beğendiği modele en uygun 1250 fiyat vermişlerdi...

Sevgili pelene, gelinliğin model resmi varsa resmini,nereden hangi semtten alacağını da ekler misin?

gelinliğin birebir model resmi yok elimde ya da internette. terziye çizdim modeli ve tarif ettim iyice. biliyormuş zaten hemen hemen. ama çok farklı buradaki gelinlik modellerinden. bitince eklerim inşallah fotoğrafını. yeri galata-beyoğlu'nda...kişiye özel dikiyorlar. hem de o fransız dantellerini, amerikan satenlerini görseniz bakmaya kıyamazsınız. fatih'te falan aynı gelinlik 3 milyar civarı. boşuna gitmeyin oralara.buyrunnnnnnnnn

canım bebnimkisini herkes ezberlemiştir artık:))))

ben Kocaelide bir butiğe diktirdim. 5 farklı modeli bir araya getirdim isteklerimi bildirdim onlarda diktiler sağolsunlar... 1500 tl verdim. pronoviasın gelinliklerinden esinlendim...

rkadaşımız

arkasıda v bele kadar çık arkadaşlar...

Son düzenleme:
ben 1000 liraydı sadece gelinlik
sonra kocişim bir ton pazarlık etti nerdeyse gelinliği bedava vereceklerdi heee:)))
neyse 550 tl ye kiraladık
özel dikim hemde
ece moda evi

Eşin iyi pazarlık yapmış.Ben gelinlik alırken bizede yardıma gelir mi?:dance:Şaka bir yana çok iyi indirim.

janım benımde dugunume 1 ay gıbı bı zaman kaldı fatıh ve esenler ı dolastım fıyatlar genlde 1000den baslıyor ve 3000-4000 e kadar gelınlık var ama en son care carsıya gıttım emınönü ne ya da mahmutpaşa da denıyor sanırım orada gelınlık ffıyatları daha uygun modellerde cok fazla ben begendım bı tane ıns haftaya alıcaz 650-750 arası modellerı de cok hos hatta adını da verebılırım sana özelden ıstıyorsan magazanın
kolay gelsınopuyorumnanaktan

Kuzenim Ankara'da diktirdi..
Çok güzeldi gelinliği ; tabi dikiş inceliklerini detaylarını bilemem ama görünüm itibari ile bi sıkıntı yoktu..
Dilerseniz sorayım ; haber veririm
hafta sonu cıkabilecegim ancak,beni bilgilendirirsen cok sevinirim.
cok tesekkurer

kolay gelsin, simdiden basla hazırlıga. sanırım gelinlik almak icin de en uygun zaman. dugun yeri acısından cok sıkıntılı olmaz sanırım. nisan o kadar kritik bir tarih degil. haziran temmuz ayları doluyor. her gun yeni haberler alıyorum. ama dugun icin en uygun kıs mevsimiymis. harcamalara bakınca daha mutlu oluyorum kıs oldugu iicn. kolay gelsin sana da...

ne yaptın ya... sen paniksen ben oleyim. 30 ocak tarihine gecen hafta karar verdik. oratlıkta sadece beyaz esyalar var. o da ötv indirimi yuzunden

ama ben acaip panigim. caktırmıyorum ama. en cok canımı balayına nereye gitsek sorusu sıkıyor. yurtdısı olsa neresi olur. yurt ici olsa neresi. agvayı dusunmustum, orası olmaz dediler balayı icin. bilmiyorum artık birisi bizim yerimize bi sey yapmazsa ankarada kalcaz

maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7062

ben bu gelinligi istiyorum

Eklentiler

• $nevaya (1).jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 62

biz nisan ayında budapeşte, prag vb. gitmeyi düşünüyoruz. ya da daha radikal bir kararla mısır'a... eğer harcamalarımız çok olursa yurtiçinde bir balayı yapcaz, yazın tatile gitcez yurtdışına... bence madem tam kışın ortasında evleniyorsun, şöyle çok romantik bir kar balayı yap... ne bilim uludağa falan git mesela... eğer yardıma ihtiyacın olursa özelden haber ver tatlım nişanlımın turizm acentası var elinden geleni yapar... yapmasın da göriyim onu klava:

tesekkur ederim ozelden nasıl yapılıyor bilmiyorum. sen bana mail adresini ver ozelden ben oradan sana ulasayım istersen.

acıkcası biz karı-koca pek soguk sevmiyoruz, kayak falan ne isimiz var diyorum ama cok secenegimiz yok sanırım. ankarada kalmak istemiyorum. ayrıca ne yalan soyliyim bizi rahat bırakmazlar... sanırım kıs tatilinden baska secenek yok. hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…