Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Evet kızlar bekliyoruz.Fotolarını paylaşan hanımlara teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca topiği açan arkadaşımızada.a.s.Fiyatlar konusunda bilgi alışverişi almak iyi oldu.

Evet kızlar bekliyoruz.Fotolarını paylaşan hanımlara teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca topiği açan arkadaşımızada.a.s.Fiyatlar konusunda bilgi alışverişi almak iyi oldu.

rica ederim canım açıkcası konuyu açarken kendim için düşünmüştüm ama görüyorum ki bu bilgilerden faydalanabilecek arkadaşlar varmış.Tecrübelerini bizimle paylaşan arkadaşlara bende çok teşekkür ederim.

anladım cnım ,benım esım düğün fotografcılıgını daha ıyı yapıyor ama hakkını yemıyım ,yanı ıkımızde orada bulunuyoruz esım de cekıyor ben de ,eşim oldugundan mı bılmem ama onunkılerı daha cok begeniyorum :)

dugunun ne zaman ,yakın mı :)

benım avatarda kı fotografım cektıgım bır dugun fotosu..

Son düzenleme:
Baktım canım silebilirsin.Güzel pozlar.Ben inciraltı düşünüyorum ama bilmiyorum henüz yer olarak daha.Düğün mayıs-haziran gibi.Tam tarih belli değil.

anladım canım daha varmıs ,inciraltı güzel yer :)

hayırlısı olsun cnım

ben diktirmiştim canım satın aldım sonrada 2 mılyardı bır bucuga anlastık sımdıde kuzenım evlenıo bursada o gyıcek:) sworovskı taslarla suslu ama canım artık her zevke her butceye var

Ayy unuttuklarım olmuş teknik açıdan.
Şimdi ben balıketli bir gelin adayıyım..
Böyle kuğu gibi salınan 34-36 beden bir kız değilim,hiç olmadım o ayrı mesele.
38-40 arasıyım,38'e olmuyorum gelinlikte 40'da da daraltma gerekiyor vs..
Neyse zaten diktirirseniz üstünüze göre dikiyorlar.
Bana benim tek parça olsun ısrarıma rağmen inatla iki parça gelinlikler gösterdiler.
Şunu belirteyim ki 2010 yılında tek parçalar modaymış,ben beğendiğim tek parça gelinliği seçtim kadın gözleriin pörtletti onu daha 2 gün önce gittim aldım geldim 2010 model daha kimseye dikmedik dedi.
Eğer biraz balıketli bir gelinseniz tek parça gelinlik tercih edin.
yoksa öteki türlü emanet gibi duruyor üstünüzde,denedim gördüm.

Gelinliği kesinlikle hayalinizdeki duvakla deneyin,bir duvak rica edin saçınızı da öylesine tutturun ve öyle deneyin.

Tarlatan çok önemli.Birkaç tip tarlatan var,bir kısmı öyle serti oynarken,otururken rahat etmeniz mümkün değil.öyle kalıp gibi duruyor çok rahatsız.
bir kısmı yumuşak ama onlarda çok yumuşak daire şeklinde değil yumurta şeklinde duruyor,görüntü hoş olmuyor.
eğer diktiriyorsanız tarlatan yerine tülden bir kabartma yapmalarını rica edin,hele de kış geliniyseniz bulunmaz nimet soğuk açısından.

Gelinlikle muhakkak oturun,sadece ayakta denemeyin,eğilip kalkın..

Gelinlik denemeye giderken,mümkünse askısız,sağlam kaliteli,göğüsleri dik tutan ve beyaz bir südyen giyin.

Aklıma geldikçe yazarım zemuszemus

ben dün ümraniyede bir gelinlikciye girdim fiyatlar değişiyordu işlemeye kumaşa göre benim beğendiğim gelinlik satın alma 900 (800 indi) kiralama 600

sevgili mavi melek1907 arkadaşımızın modeli hem kapalı bolerosuz haliyle de hem de açık gelinlere uygun olabilecek bir modelmiş.Kiralama fiyatı da 600 Ytl,uygun fiyata şık bir gelinlik paylaşımı daha.Teşekkürler canım.[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

ben diktirmiştim canım satın aldım sonrada 2 mılyardı bır bucuga anlastık sımdıde kuzenım evlenıo bursada o gyıcek:) sworovskı taslarla suslu ama canım artık her zevke her butceye var

sevgili yenianne26 bir mahzuru yoksa gelinliğin modelini görmemiz açısından resmini ekleyebilir misin.Ayrıca nereden aldığını da yazarsan sevinirim.Mutluluklar...

Bilmiyorum ama benim beğendiğim model 1000 Aşşağı olmaz gibi geliyor
O yüzden ensesi kalın bi koca lQzoım bana kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Allah hepinizi mutlu mesut etsin Bunlar tefarrühat

arkadaşlar sanırım okumadınız karar verenler gelinliğine hangi semt ve varsa resmi ekler misiniz demiştik,neyse okursunuz belki

ben 1000 liraydı sadece gelinlik
sonra kocişim bir ton pazarlık etti nerdeyse gelinliği bedava vereceklerdi heee:)))
neyse 550 tl ye kiraladık
özel dikim hemde
ece moda evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…