• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

aysirada 1000 den başlıo 10000 e kadar gelinlik var. vakko pronovias da 3000 euro den başlıoo 15000 euroya kadar gelinlik var. dikim yaptırayım diosan oda 1000 den başlıo taşına modeline duak ına göre 5000 e kadar çıkabilio canım.umarım faydalı olmuşumdur. kaydirigubbakcemile5

aysirada 1000 den başlıo 10000 e kadar gelinlik var. vakko pronovias da 3000 euro den başlıoo 15000 euroya kadar gelinlik var. dikim yaptırayım diosan oda 1000 den başlıo taşına modeline duak ına göre 5000 e kadar çıkabilio canım.umarım faydalı olmuşumdur. kaydirigubbakcemile5

canim cok tesekkur ederim faydaki bilgiler vermissin,bu arayis icinde olan herkese bol sans diliyorum

kızlar süper haberim var şirinevler/ist. as gelinlikde hiç giyilmemiş gelinliklerde kampanya var 500-600 liradan başlıyor.Ayrıca kuaför bölümünde de gelin saçları %50 indirimli ve profösyonel makyaj dahil

Son düzenleme:
aysiradan aldım gelinliğimi 1700 demişlerdi peşin 1300 e bıraktılar. duvak çiçek taç dahil.

benım kı de saka gıbı bır fiyattı..

cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım kaydirigubbakcemile2

cuk oturmustu,sankı uzerıme dıkılmiş gibiydi..

herkeste cok begenmıstı :)

duvak ,taç,cicek,el çiçeği,eldiven,kuşak ,para takılan kusak,hatta sac yapışacakken tkılacak taşlı firketeleri bile verdiler..

ve sadece 650 tl idi ..1 yıl önce idi ..

cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım kaydirigubbakcemile2

duvak ,taç,cicek,el çiçeği,eldiven,kuşak ,para takılan kusak,hatta sac yapışacakken tkılacak taşlı firketeleri bile verdiler..

valla çook şanslıymışsınız. benimde ilk giydiğimi aldık. çünkü internetten beğenmiştik daha önce.. ama eldivenim yoktu ve o mağazada da yoktu çok istemiştim... yapılması içinde 15 günü bulur dediler iptal etmiştim o yüzden. satın alma fiyatımıydı? 650?
:1shok:

evet cnım satın aldım :)

benım nette begendıgım cok mdel vardı ama tamamen farklı bır model oldu..

çok içime sınmıstı yoksa almazdım zaten :)

yalnız yarıdmcı olan bır bayan vardı ,vucut tıpıne gore modelı bır bakısta anlıyordu ,ben begendıgım modellerı anlattım gıymeden once o da neden o modellerın bana yakısmayacagını anlattı ,kı mantıklı nedenler de verdı :))

o cok yardımcı olmustur belkı ama ılk gıydıgım gelınlık olusu cok guzel oldu :)

Çok iyi almışsın canım fiyat olarak.
evet cnım satın aldım :)

benım nette begendıgım cok mdel vardı ama tamamen farklı bır model oldu..

çok içime sınmıstı yoksa almazdım zaten :)

yalnız yarıdmcı olan bır bayan vardı ,vucut tıpıne gore modelı bır bakısta anlıyordu ,ben begendıgım modellerı anlattım gıymeden once o da neden o modellerın bana yakısmayacagını anlattı ,kı mantıklı nedenler de verdı :))

o cok yardımcı olmustur belkı ama ılk gıydıgım gelınlık olusu cok guzel oldu :)

Onların işi bu olduğu için hemen anlıyorlar zaten.Bende nişanlığımı alırken ilk giydiğimi almıştım.Ordaki bayan çok yardımcı olmuştu sağolsun.Canım adresini verebilirmisin bana.

canım ,kemeraltından almıştım ..

ısmını hatırlamıyorum ama istanbul düğme vardı sanırım, oranın karsısındaydı ..Buket olabılır ismi..

Tamam canım kaydettim onu defterime yaza lazım olcak.Bu arada meslek fotoğrafçıyım demişsin.Ne tür fotoğraflar çekiyorsun?

merhaba herkese,

ben 30 ocak 2010 insallah dugun. dun and carsısını gezdim (ankara) 750 ve ustu dediler gelinlik fiyatları icin. benim istedigim gelinligi dikmek icin de 2 yer 1200 gibi bi rakam verdi. onumuzdeki hafta tunalıyı gezecegim. ben bu moda dedikleri kabarık gelinlikleri, bol tullu ve gupurlu seyleri sevmiyorum. bulamazsam istedigim gibi bir sey diktirecegim. topladıgım bilgileri sizinle de paylasırım. sizin de ankarada onerebileceginiz guzel bi terzi var mı? terziye guvenmek cok zor ya sonuc istedigim gibi olmazsa :(

Dün yalan olmasın ama 25-30 adet gelinlik denemiş,pazarlık yapmış,moda evlerinin burnundan getirmiş biri olarak şunları söylemek istiyorum.

Yaz gelini bile olsanız kesinlikle ve kesinlikle gelinliği kışın alın %40 vyea %50 oranında indirim sağlıyor.

-Fiyatlar ;

-tamamen kalitesizler 200-250tl,

-orta kalite fakat özensiz dikiş,kalitesiz kumaş ancak görüntü güzel 250-600tl

-600-1200 arası ortaüstü kalite kumaş kısmen güzel,taşlar vs işe katılabiliyor,gelinliğin ağzı-yüzü bir tarafa gitmiyor,içinize sinebilir türde.

-1200 ve üzeri kaliteli taş,güpür,ekstralar eklenmiş,duvak vs hoş,iddialı modelleri dikebiliyorlar bu fiyata..

Bunlar yaz fiyatları,kışın büyük indirimler var bir de nakit öderseniz sizden kıymetlisi yok.

Ben aşık olduğum,giydiğimde gözlerimin dolduğu modele Allah izin verirse 800 ödeyeceğim.benim için inanılmaz bir rakam ben 2000'e kadar gözden çıkartmıştım.yine gönlüme göre bir duvak,çiçek,tac dahil..

Ölümüne pazarlık yapın,her ayrıntıyı tek tek konuşun,size değer vermeyen modaevinde bir saniye bile durmayın.Aklınızda kalan her modeli deneyin,Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..

Dün yalan olmasın ama 25-30 adet gelinlik denemiş,pazarlık yapmış,moda evlerinin burnundan getirmiş biri olarak şunları söylemek istiyorum.

Yaz gelini bile olsanız kesinlikle ve kesinlikle gelinliği kışın alın %40 vyea %50 oranında indirim sağlıyor.

-Fiyatlar ;

-600-1200 arası ortaüstü kalite kumaş kısmen güzel,taşlar vs işe katılabiliyor,gelinliğin ağzı-yüzü bir tarafa gitmiyor,içinize sinebilir türde.

-1200 ve üzeri kaliteli taş,güpür,ekstralar eklenmiş,duvak vs hoş,iddialı modelleri dikebiliyorlar bu fiyata..

Bunlar yaz fiyatları,kışın büyük indirimler var bir de nakit öderseniz sizden kıymetlisi yok.

Ben aşık olduğum,giydiğimde gözlerimin dolduğu modele Allah izin verirse 800 ödeyeceğim.benim için inanılmaz bir rakam ben 2000'e kadar gözden çıkartmıştım.yine gönlüme göre bir duvak,çiçek,tac dahil..

Ölümüne pazarlık yapın,her ayrıntıyı tek tek konuşun,size değer vermeyen modaevinde bir saniye bile durmayın.Aklınızda kalan her modeli deneyin,Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..

Paylaşımın için teşekkür ederiM canım.Güzel bilgiler vermişsin.Bende burda 250 tl okuyunca içimden pekte iyi oldukları gelmemişti açıkçası 800 tlye kadar olan gelinlikler pekte düzgün oluyor.Yada ben rastlamadım hiç.....Pazarlık yapmadan alınmaz zaten gelinlik....Bu arada kışın almayı bende düşündüm ama ya olmazsa sonra o da var demi :)Bu arada senin gelinliğinide çok merak ettim doğrusu.

Bu mevzu da neredeyse ihtisas alanım olacaktı ..:delphin:

Günlerce fethettik her yeri ;Bursa istanbul Ankara ızmir ızmit..

Hakkaten çok zormuş seçim yapmak..

Her gelin adayı tabi ki en gönlüne yatanı ; en cicisini düşler onu ister..

Ama şunu anladım ki çok abartmamak ; akışına bırakmak gerekiyor..

Fazla adrenalin ve heyecan ; genel zevkinizi dejanere edip ; anlık bir sihirle farklı seçimler yapmanıza sebep olabiliyor..Bulutların üzerinde olduğunuz çıtır aşık dönemi bir de :hulya:

:asigim:

Ben de kış geliniydim Ocak'ta evlendik konudan taşacak ama iyi ki kışın evlenmişiz ; muhabbetinizin sıcaklığı ve sevginiz mevsimin getirdiği serinlikle birleşince harika bir tablo çıkıyor ortaya:)

O yüzden kürk etol vardı gelinliğimde ekstra..
Modacımızın ısrarları üzerine - diktirdiğim o etolu - saniyelik omzuma attım çıkardım :bbo:
Üç sene önce,
3 milyar küsür tuttu bütün aksesuarları ile swaroski taş kullanıldı..
Sposa Bella kataloğundan bi modeldi biraz değiştirdik bazı kısımlarını.

Biraz karambole geldi aslında ; tanıdıklarımızın çevremizin de yönlendirmesi;fazlaca methetmesi ile tanıştım gelinliğimi diken bayanla..
Şimdi düşündükçe bazen kızıyorum kendime..ıstediğim detayları kendine göre eledi zaman zaman ...ışinde profesyonel ve tanınmış olduğundan prensipleri vardı ve kendi çizgisini sabit tutmak istedi..ınanılmaz tatlı biri ama iş konusunda son derece ciddi (zaten ciddiyeti ve profesyonelliği etkilemişti beni de..) Ama mudahaleleri fazlalaşınca biraz sukutu hayale uğradım;tatlı dili sayesinde çabuk atlattım :)
O an için hayal kırıklığı yaşamadım gayet güzel rüya gibiydi herşey..Ama şimdi aynı fiyata daha farklı ve zevkime göre seçeneklere rastlayabilirmişim;hatta eminim:)
Sağlık olsun diyelim..

Birebir görüştüklerimden
Akay ve Tözge yi beğendim sadece..
Onları tavsiye edebilirim bir de Nüans güzel..

ıstanbul 'da diktiren birkaç arkadaşım var gayet uygun rakamlara çok cici gelinlikleri oldu..
Kumaşın kalitesini de baz alırsak ; güzel denilebilecek bir gelinliğin ortalama fiyatı 700-800 dür ..
Bizim ki gerçekten fazla olmuş şimdi sizleri okudukça dank ediyor..Bu piyasayı iyi araştırmalı demek ki.
Prestijden dolayı ; fiyatları katlamış bize..

Son düzenleme:
merhaba herkese,

ben 30 ocak 2010 insallah dugun. dun and carsısını gezdim (ankara) 750 ve ustu dediler gelinlik fiyatları icin. benim istedigim gelinligi dikmek icin de 2 yer 1200 gibi bi rakam verdi. onumuzdeki hafta tunalıyı gezecegim. ben bu moda dedikleri kabarık gelinlikleri, bol tullu ve gupurlu seyleri sevmiyorum. bulamazsam istedigim gibi bir sey diktirecegim. topladıgım bilgileri sizinle de paylasırım. sizin de ankarada onerebileceginiz guzel bi terzi var mı? terziye guvenmek cok zor ya sonuc istedigim gibi olmazsa :(

Kuzenim Ankara'da diktirdi..
Çok güzeldi gelinliği ; tabi dikiş inceliklerini detaylarını bilemem ama görünüm itibari ile bi sıkıntı yoktu..
Dilerseniz sorayım ; haber veririm

Arkadaşlar bir canlılık gelmiş topiğe,ne güzel ne faydalı bilgiler vermişsiniz.
Bu konuyu yeni okuyacak arkadaşlara bir tavsiye geride kalan 12 sayfayı okuyun bence işinize yarayacak bilgiler edinirsiniz.Ya kendi gelinlik maceramda bir yararı olur diye açmıştım bu konuyu ama ne güzel işte bir çok kişiye de faydası olacak gibi görünüyor.
Tecrübelerini paylaşan Libyana,gulayse34,guzelimm,derinss arkadaşlara çok teşekkürler.

-Fiyatlar ;

hayırlı olsun derinss,800 Ytl iyi bir rakam provalara gittiğinde resim çekersen ve buraya eklersen süper olur.

bende istanbulda netten model gnderip bi fiyat arastırması yapmıstım ve en az 1.100 dediler benim gelinliğime ki cok sade işsiz bi gelinlikti ama ben mersinde 600 tl diktirdim

sumak...benım kı de saka gıbı bır fiyattı..

cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım

sumak cım gerçekten uygun fiyata almışsın.Fotoğraf ekleyebilirsen gelinliğin modelini de görmek isteriz.
sevdiyar...kızlar süper haberim var şirinevler/ist. as gelinlikde hiç giyilmemiş gelinliklerde kampanya var 500-600 liradan başlıyor.Ayrıca kuaför bölümünde de gelin saçları %50 indirimli ve profösyonel makyaj dahil

sevgili sevdiyar gidip bakmakta fayda var.Paylaşım için çok teşekkürler.

bende istanbulda netten model gnderip bi fiyat arastırması yapmıstım ve en az 1.100 dediler benim gelinliğime ki cok sade işsiz bi gelinlikti ama ben mersinde 600 tl diktirdim

you_know sende uygun fiyata gelinlik macerasını tamamlayanlardansın demek,gelinliğin fotoğrafını da ekleyebilir misin,modeli görmek fikir açısından daha faydalı olabiliyor.

Back