fatihte her gelinlikciye girip bakin kizlar cunku hepsi farkli fiyat veriyor sanirim orada husniye moda eviydi cok guzel modeller vardi bu arada bende 4 sene once gelinligime 1350 lira verdim
merhaba arkadaşlar,
ben gelinliğimi diktireceğim yere sordum.
kumaş seçimine göre 800-1000tl arası dedi.
ama bu aylar için ve tanıdık olduğu için.opuyorumnanaktan
Kızlar benim gelinliğim şaka gibi ama 600tldi,Kadıköy'de Serpil'in Gelin Dünyası vardır, şimdi ya kapandı ya da el değiştirdi.Ailecek tasarımcılar.2 kızkardeş ve anneleri.Her gelinlikten tek tek dikiyorlardı, benim gelinliğimden bir tane daha yoktu.İşi bıracakları için %50 fiyatına satıyorlardı.Ben gelinlik almaya çıktığım gün gelinliğime aşık oldum.Ertesi gün kararımı vermiştim :) Sade ama bir o kadar da şıktı.Fotosunu da ekliyorum.Tacı ve duvağını da ekleyince yaklaşık 800tl ödedik.Ben ilk başta Pronoviaslara bakıyordum kaç bin dolardan başlıyor.
Bianca nın gelinliği süpermiş valla..fiyatıda çok uygun..Çoook şık ve zarif..
Başka bir mekanda tuvalet olarak,etekleri kesilerek elbise olarak şahane değerlendirilir..
ben gelinlik+el çiçeği+saç çiçeği+duvak 500tl ödedim...güzel taşlı bir gelinlikti kasım 2007
Gelinliğim ve aksesurları 1250 dediler ama baya bir pazarlıkdan sonra 800'e bıraktılar. Bu fiyata güzel bir gelinlik olduğunu düşünüyorum. Diktirdiğim yer Bursa kapalı çarşı da gelinlikçilerin yer aldığı kısımda satış mağazaları var, asıl dikim yerleri altıparmak da Hayal Modaevi, önerebilirim çeşit ve işçilikleri çok güzel ben hepsini almak istedim ama 2 arkadaşımla en son giydiğime karar verdik şimdi hazır olmasını bekliyorum dört gözle kaydirigubbakcemile3
teşekkürler fatobrs 1250 den 800 Ytl ye düşürmen gerçekten iyi olmuş.Ayrıca Bursa'daki arkadaşların faydalanabileceği gibi fiyat ve yer bilgisi söylemişsin.Çok sağol.Mutluluklar şimdiden...
Demek ki bu fiyat bile onları fazlasıyla kurtarabiliyor, sıkı sıkı pazarlık yapmak lazım. Bu arada teşekkürler, hepimiz çok mutlu olalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?