• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

ben gelınlık satın almam herhalde kıralamayı dusunuyorum satın almak sacma gelıyor acıkcası 1 kere gıyıcegım bır sey ıcın tabıkıde gelınlık ozel olucak ama butun modellerı ıstedıgınız gıbı degıstırıp dıktırebılıp sonra kıralayabılırken neden satın alıyım - aysira - bakabılırsınız ordada satın alınan fıyatlar var ama butun gelınlıkler kıralanıyor bılgınıze

şuanki aklım olsaydı oanda kesinlikle kiralardımm öylece duruyor dolapta tabiki özel fakat gereksiz yaa isteyenede seve seve veririm. çok güzel düşünüyorsunkaydirigubbakcemile5

aaaa bak sana şöle diyim bak benim albümüme fiziğin bana uygunsa verebilirim sana gelinliğimi dedilerki 7 kişi giyerse gelinliğini evliliğin çok huzurlu olurmuş canım benim bak istersen modeline vede fizigine uyarsa sen özelden ulaş bana yollarım valla

yüreği güzel insan böyle engin gönüllü oluyor işte,bir kez daha şahit oldum buna.Sevgili Sinem teşekkürler canım,sen böyle temiz kalpli olduktan sonra gelinliğini 7 kişi giyemese bile evliliğin Allah'ın izniyle huzur dolu olur.
Tatlım albümüne baktım,sen çıtı pıtı zayıf bir gelin olmuşsun.Maalesef ki ölçülerimiz uymuyor,gerçi diyetteyim ancak mümkün değil senin kadar olamam.Teklifin için tekrar teşekkürler.İyi yüreğin seni terketmesin.
Sevgiler...

kiralık fiyatları da çok yüksek..
sen ne kadar fiyat aralıgında düşünüyorsun adaercim?

margherita,arkadaşım vallahi aklımda bir fiyat aralığı oluşturmaya çalışıyorum bende işte.Ama öyle 1000-1500 gibi rakamlar veremiyeceğim maalesef.Dediğim gibi nişanlımla beraber yapacağız her şeyi ve onun sıkıntıya düşmesini hiç istemiyorum.Sonrasında o sıkıntılar evliliğimde bana yansıyacak doğal olarak.
O sebeple arkadaşların belirttiği gibi rakamlar yüksek 750-800 belki daha aşağısı bile olabilir.Çok mu umutsuz bir şey istiyorum bilmiyorum ki.Sırf bu yüzden bu konuyu açtım.
Uygun fiyat konusunda bildikleri bir yer olur arkadaşların diye.
Sevgiler...

Ben arkadaşıma diktirdim sağolsun bana çok iyi fiyat verdi 500 tl ama benim gelinliğimin piyasadaki kirası 1800 den başlıyor :utangac: taşları zaten 1000 tl üzerinde tutar

canım hayırlı olsun,ne güzel gelinliğinin sahibi olacaksın :)
Ben kiralık düşünüyorum açıkcası.Dediğim gibi her şeyi nişanlımla ikimiz yapmak zorunda kaldığımız için daha uygun fiyatlar arıyorum işin açıkcası.Hayırlısı olur inşallah,araştırmalara devam ediyorum.Kısmet herşey olacağına varır nasıl olsa.
Sevgiler...

Sağol Canım bizde ikimiz yapıyoruz herşeyi aileler pek bişeye karışmıycaklar.Ama ben içime sinsin başka gelinleri gördüğümde içim cız etmesin istedim onun için diktirmeye karar verdim kumaşınıda kendim seçtimki kaliteli olsun diye.Benim nişanlımda kızdı bu fiyatı duyunca hatta eksik söyledim ona ama napiyim Allah nasip ederde bir kere gelin olucam.Kumaşını kendim seçince gelinlikte benim olacak mecburen bi süre durur evde ihtiyacı olan birine veririm herhalde belediye de topluyomuş temizletip ihtiyacı olanlara veriyomuş.Sen ne tarafta oturuyosun istanbulun geçen gün ablama giderken yenibosnaya bağcılar yolunda bir sürü gelinlikçi vardı bazıların camlarında 100tl ye gelinlik yazıyordu bizim burdada bi gelinlikçi var oda 250tl yazmış ama nasıldır modeller bilmiyorum mutlaka içine sinen bişey bulursun

Son düzenleme:
Sağol Canım bizde ikimiz yapıyoruz herşeyi aileler pek bişeye karışmıycaklar.Ama ben içime sinsin başka gelinleri gördüğümde içim cız etmesin istedim onun için diktirmeye karar verdim kumaşınıda kendim seçtimki kaliteli olsun diye.Benim nişanlımda kızdı bu fiyatı duyunca hatta eksik söyledim ona ama napiyim Allah nasip ederde bir kere gelin olucam.Kumaşını kendim seçince gelinlikte benim olacak mecburen bi süre durur evde ihtiyacı olan birine veririm herhalde belediye de topluyomuş temizletip ihtiyacı olanlara veriyomuş.Sen ne tarafta oturuyosun istanbulun geçen gün ablama giderken yenibosnaya bağcılar yolunda bir sürü gelinlikçi vardı bazıların camlarında 100tl ye gelinlik yazıyordu bizim burdada bi gelinlikçi var oda 250tl yazmış ama nasıldır modeller bilmiyorum mutlaka içine sinen bişey bulursun

canım Avcılar'da oturuyorum ben,bilemiyorum tabi o fiyatlarda modeller nasıl ama içime sinen bir şey bulurum inşallah umut ediyorum.Sen de en iyisini yapmışsın imkan varken boşver senin 1 kere giyeceğin birşey en güzeli olsun.Ben biraz daha idareli olmak durumundayım hepsi o :)

bende ankarada oturuyorum kızılayda and carsısındaki buyuk carsı daki tunalıdakı gelınlıkcılerın hemen hemen hepsını gezdım begendıklerı 1.800 2.500 cıvarıydı ortalama ındırımlı fıyatları....yüzlerce gelınlık modelıne baktım hıc öle cok cok hosuma gıden işte bu dıyebılecegım bı model olmadı acıkcası bıde benım kafamda bı model oldugu ıcın begenemedım belkıde,hazırda bı yerını begensem bı yerını begenmıyorum en sonunda dıktırmeye karar verdım gecenlerde bı moda evıne gırdım ıstedıgım gelınlıgı anlattım tamamı fransız dantelı tek parca arkası biritli kuyruklu 1.500 tl ye dıkecek kıs oldugu ıcın cok ındırım yaptı bende 1 ay sonra baslıcam dıktırmeye bakalım ınsallah ıstedıgım gıbı olur cok guven verdı moda evı sahıbı ucretı bıtınce alıcam dedı ıstemedıgın begenmedıgın bı yer olursa hemen duzeltırız dedı bakalım ne olcak....

kızlar ben de gelinlik fiyat araştırmasını yakından takip ediyorum. bukonuyu açtığın için sana da çok teşkkür ederim ATAER. inş hem gözüne hem bütçene uygun bir gelinlk bulablirisn

bende ankarada oturuyorum kızılayda and carsısındaki buyuk carsı daki tunalıdakı gelınlıkcılerın hemen hemen hepsını gezdım begendıklerı 1.800 2.500 cıvarıydı ortalama ındırımlı fıyatları....yüzlerce gelınlık modelıne baktım hıc öle cok cok hosuma gıden işte bu dıyebılecegım bı model olmadı acıkcası bıde benım kafamda bı model oldugu ıcın begenemedım belkıde,hazırda bı yerını begensem bı yerını begenmıyorum en sonunda dıktırmeye karar verdım gecenlerde bı moda evıne gırdım ıstedıgım gelınlıgı anlattım tamamı fransız dantelı tek parca arkası biritli kuyruklu 1.500 tl ye dıkecek kıs oldugu ıcın cok ındırım yaptı bende 1 ay sonra baslıcam dıktırmeye bakalım ınsallah ıstedıgım gıbı olur cok guven verdı moda evı sahıbı ucretı bıtınce alıcam dedı ıstemedıgın begenmedıgın bı yer olursa hemen duzeltırız dedı bakalım ne olcak....

aradığın yeri bulmana sevindim ama.. uy ben de ankaradayım ve çok çok çok daha ucuza mal etmek istiyorum gelinlik işini ve sanırım ben de diktircem. bu durumda 1500 gözümü korkuttu :çok üzgünüm:

Off Kızlar Ucmusunuz Sız Yha 8. ayda Abıme Dugun Yaptık 800 Ytl Ye Kıraladık Gelınlıgı Tac duvak Cıcek Hepsı Icınde We Super BıSeydı Gecen Ayda Kuzenımı Ewlendırdıkk Onlarda 350 Ytlye Kıralamıslar Ama Sadece Gelınlık We Guzel Ama Sade

aradığın yeri bulmana sevindim ama.. uy ben de ankaradayım ve çok çok çok daha ucuza mal etmek istiyorum gelinlik işini ve sanırım ben de diktircem. bu durumda 1500 gözümü korkuttu :çok üzgünüm:

canım ama o sececegın kumasa ve modele gore degısıyor benımkı tamamı fransız dantelı kuyruklu duvagımında kenarı dılımlı fransız dantelı 3 metrede duvak olucak bole bı gelınlıgı hazırda bu fıyata bulmam ve dıktırmem ımkansızdı kısın dıktırecegım ıcın bu fıyat olur dedı bakalım ınsallah ıstedıgım gıbıde dıkerse sorun kalmaz....

kızlar canınızı bu kadar sıkmayın.
ben ist. da güngörende görmüştüm kampanya vardı.
650 tl ye gelinlikler satılıyordu (istenilirse bu fiyata dikiliyorlardı)
içinde duvağı ve çiçeği vardı.
saçın fiyatı ve çeştli aksesuvarlar.
fotoğrafçı ( 4 adet foto ) ve kına için bindallı kiralama bu fiyatın içindeydi.
hatta nasıl gelinliklerdir diyip girmek istemesemde merakımdan girmştim.
gerçekten hoştu burda gösterilen modellerden daha bile güzelleri vardı.
bence çok iyi araştırmalı. sezon başıydı daha o zaman ilkbahar gibi.
birde fatih civarında gelinlikçi çok var.

canım bende Ankara'da okudum üniversiteyi biliyorum oraları,1500 seni sıkıntıya sokmayacak ve istediğin modeli yapabilecekse şimdiden hayırlı olsun.
aradığın yeri bulmana sevindim ama.. uy ben de ankaradayım ve çok çok çok daha ucuza mal etmek istiyorum gelinlik işini ve sanırım ben de diktircem. bu durumda 1500 gözümü korkuttu
evet canım aynen bende daha ucuza arıyorum :(

kızlar ben de gelinlik fiyat araştırmasını yakından takip ediyorum. bukonuyu açtığın için sana da çok teşkkür ederim ADAER. inş hem gözüne hem bütçene uygun bir gelinlk bulablirisn
rica ederim güzelim sadece hepimize faydalı olmasını umut ediyorum.

Off Kızlar Ucmusunuz Sız Yha 8. ayda Abıme Dugun Yaptık 800 Ytl Ye Kıraladık Gelınlıgı Tac duvak Cıcek Hepsı Icınde We Super BıSeydı Gecen Ayda Kuzenımı Ewlendırdıkk Onlarda 350 Ytlye Kıralamıslar Ama Sadece Gelınlık We Guzel Ama Sade

canım bende bu fiyatlarda arıyorum işte 600-800 bakalım İstanbul'da bulabilecekmiyim.
Sevgiler

kızlar canınızı bu kadar sıkmayın.
ben ist. da güngörende görmüştüm kampanya vardı.
650 tl ye gelinlikler satılıyordu (istenilirse bu fiyata dikiliyorlardı)
içinde duvağı ve çiçeği vardı.
saçın fiyatı ve çeştli aksesuvarlar.
fotoğrafçı ( 4 adet foto ) ve kına için bindallı kiralama bu fiyatın içindeydi.
hatta nasıl gelinliklerdir diyip girmek istemesemde merakımdan girmştim.
gerçekten hoştu burda gösterilen modellerden daha bile güzelleri vardı.
bence çok iyi araştırmalı. sezon başıydı daha o zaman ilkbahar gibi.
birde fatih civarında gelinlikçi çok var.

canım nasıl iyi geldi bu haber :) Bakalım bir oralara o zaman bizde,evet çok iyi araştırmak gerekiyor.
Ben ayrıca bu siteden bir arkadaşın arkadaşı gelinlikçiymiş onunla bir görüşeceğim bakalım kısmet inşallah uygun birşeyler bulacağım.
Sevgiler...

Kızlar diktirme mi daha pahalı yoksa hazır satın alma mı??

canım hangisinin daha uyguna geldiğini buraya yazan arkadaşların tecrübelerinden öğreneceğiz.
Ama birşey sormak istiyorum birebir aynısını dikebileceğini iddia eden gelinlikçilerin çoğu modelleri çok değiştiriyorlarmış,gözüm korktu vallahi,düşünsenize aylarca bulduğunuz modelin hayalini kurup sonra da karşınızda hiç beklemediğiniz bir gelinliğin olması çok üzücü olur.Gelinliğini diktiren arkadaşlar karşılaştınız mı böyle bir sıkıntıyla?
Bunu cevaplarsanız ne kadara da diktirdiğinizi yazın olur mu:)
Sevgiler...

gecen kış almıştık gelinliği 3500 civarındaydı ingiliz bi marka. şu an % 50 indirim varmış vitrininde gördüm. izmirde gelinlik arayan varsa özelden yazabilir bana.

Back