• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Slm adaercim bende bi gelinlikçiyle anlaştım ama kumaşımı sultanhamamdan kendim aldım dikim için anlaştım gelinlik benim olacak kiralık değil

Son düzenleme:
eskişehirde 4000e kadar cıkabiliyor ama inan onemli olan yakışması çok çok büyük paralar vermeye gerek yok...bana 2100 gibi bi fiyat +duvak demişlerdi. herşeyi 1800e aldık 10 taksit yaptılar hem de..pazarlık şart :)

Slm adaercim bende bi gelinlikçiyle anlaştım ama kumaşımı sultanhamamdan kendim aldım dikim için anlaştım dikim+kumaş 1400tl tuttu tabi gelinlik benim olacak kiralık değil

canım hayırlı olsun,ne güzel gelinliğinin sahibi olacaksın :)
Ben kiralık düşünüyorum açıkcası.Dediğim gibi her şeyi nişanlımla ikimiz yapmak zorunda kaldığımız için daha uygun fiyatlar arıyorum işin açıkcası.Hayırlısı olur inşallah,araştırmalara devam ediyorum.Kısmet herşey olacağına varır nasıl olsa.
Sevgiler...

eskişehirde 4000e kadar cıkabiliyor ama inan onemli olan yakışması çok çok büyük paralar vermeye gerek yok...bana 2100 gibi bi fiyat +duvak demişlerdi. herşeyi 1800e aldık 10 taksit yaptılar hem de..pazarlık şart :)

evet sanırım söylenen ilk fiyata tamam dememek gerekiyor.Pazarlıkla fiyatlar indiriliyor diye duymuştum.
Sevgiler...

canım ben gelinliğimi 1500 aldım ve sahibinden .com koydum satmak için bi bak istersen yada düşünürsen görmek istersen özeline atayım

bende 2750 diktirdim ama kiralıktı bide fatih ucuz diyorlar burdkai fiyatları görünce ama cok yorulmustum gezmekten gözüm karardı sanırıım

fiyatıda makul 750

canım evet özelden gönderirsen memnun olurum.ya da koyduğun adresten ne diye aratalım arkadaşlara da fikir olur hem.

Hadi arkadaşlar gelinliğinizi aldığınız yer ve fiyatı yazacağınız sadece bu kadar,bizlere tecrübelerinizle kolaylık sağlayacaksınız.
Sevgiler...

bu da benim gelinliğim;fiyatı ise 550:lepi:madam burcu;izmirden aldım..
sany0261.jpg

photo1357.jpg

canım ne kadar güzel olmuş üzerine,çok yakışmış.Hem de 550 Ytl.
Bu topik faydalı olacak arkadaşlar her şehirde uyguna bulabileceğimizi göreceğiz.
Teşekkür ederiz sevgili gulsah035.

ayrıca gulsah035,arkadaşımız gibi resimlerini de koyabilirsiniz.

Resim+şehir/semt+fiyat çok güzel olur.

Sevgiler...

arkadaşlar yok mu fikir verecek aranızda.550 ytl ye bile gelinlik alınabildiğini öğrendik mesela bugün.Çevrenizde kızkardeş,abla,kuzen,arkadaş vs. yakın zamanda gelinlik almış olanlar vardır muhtemelen.Ne kadar ödediklerini bizimle paylaşın.Yaz ayını geçirdik malum bir sürü düğün atlatan olmuştur aramızda :)

mesela biraz önce aart diye bir moda evinin kampanya yaptığını gördüm nette.285 ytl,385 ytl,585 ytl
Bilginiz olsun.
Sevgiler...

kiralık fiyatları da çok yüksek..
sen ne kadar fiyat aralıgında düşünüyorsun adaercim?

valla ben diktirdim ilk ben giyecegim model kataloktan çıktı dedilerki kiralıksa 1900 satın alacaksan 2100 bende 200 tl için bırakmadım aldım ama model olayı sorun oluyo canım fiyatta yani var ben 200 tlye bile gelinlik gördüm ama modeli sen tahmin et seçme şansın olmuyo inşallah içine sinen bir gelinliği uygun fiyata alırsın rabbim yardımcın olsun canım

aaaa bak sana şöle diyim bak benim albümüme fiziğin bana uygunsa verebilirim sana gelinliğimi dedilerki 7 kişi giyerse gelinliğini evliliğin çok huzurlu olurmuş canım benim bak istersen modeline vede fizigine uyarsa sen özelden ulaş bana yollarım valla

ben gelınlık satın almam herhalde kıralamayı dusunuyorum satın almak sacma gelıyor acıkcası 1 kere gıyıcegım bır sey ıcın tabıkıde gelınlık ozel olucak ama butun modellerı ıstedıgınız gıbı degıstırıp dıktırebılıp sonra kıralayabılırken neden satın alıyım - aysira - bakabılırsınız ordada satın alınan fıyatlar var ama butun gelınlıkler kıralanıyor bılgınıze

Back