Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

kızlar selam,
istanbul fatihten vitrindeki bir modeli kiraladım, zayıf olduğum için özel dikiliyor ve üzerinde birtakım değişiklikler yapılıyor... 2.200 den 1.500 e düşürdük yoğun pazarlık sonucu ...

2011 Eylül deydi düğünüm

kuyumcukent / Akaydan
3.500 liraya aldık.
beğendiğim model tekrardan üzerime göre dikildi, istediğin oynamalar olabiliyor rahatlıkla. memnun kaldım yani tavsiye ederim

İzmir Simge Modaevinden satın aldım gelinliğimi.. Belden oturtmalı, üst kısmı full boncuk işlemeli fransız kordone dantel, alt kısma doğru serpme olarak yapılmış. etekleri prenses model tarzında.. içinde incili tacı, kesesi, takı kurdeleleri, ve bilek süsü var.. çok beğenerek aldım Fiyatı peşin 2000 TL.

cnm geçen sen kuzenim eminönünden gelinlik aldı ama tanıdık bi yerdi.pazarlık sonucu şaka gibi ama 400tlye aldılar gelinliği.bi arkadaşım da fatihten baktı onun da 1250 tuttu.

Piyasada araştırdım. Full örümcek dantel kullanılarak yapılacak. 2800 ile 3200 TL dikim fiyatı aldık. Nişanlığımı diktirdiğim yere sorduk. 1.600 TLye herşey dahil anlaştık.

bende 800tl verdim gelinliğe 1500dan indi tanıdık oldugu için dikiliyor gelinlik

arkadaşlar rica etsem aldığınız yerin adını ve şehir yazarmısınız...

Kızlar bu gelinliğe hayran kaldım Kadıköyde veya İstanbulun başka bir yerinde en uygun ve güzel nerede diktirebilirim. Ankarada yaşıyorum nişanlım İstanbulda ve ben hiç bilmiyorum İstanbulda nerede ne kadara diktirilir. Kim iyidir bu işte?

Eki Görüntüle 401607

tatlım Rabbim tamamına erdirsin öncelikle...
deneyimimi paylaşmak isterim konu sahibi olarak...

biz de yıl önce gezmedik yer bırakmamıştık,Fatih demişlerdi bize çoğu kişi...ama oralarda pahalı olduğunu farketmiştik...
mesela ben İstanbul Avcılar da bir modaevinde diktirmiştim,ölçülerime göre,kiralık fiyatı 1000 Tl idi...

güzelim şimdi bir arkadaştan öğrendiğime göre mahmutbey'de kürkçü han diye varmış orada sevcan gelinlik 600 Ytl diyormuş.Bilgin olsun.

ilk sayfada yazdığım bir mesajı buldum...fikir arayanlara belki yardımcı olur...

Ben izmirde yasiorum. Alsancaktaki Vakko'da Pronovias marka gelinlikler varmis. Yarin denemeye gidicem! Fiyatlar yuksek midiri? giden var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…