• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

ben de ankaradayım ve aynı dertten muzdaribim istediğim gibi bi gelinlik göremedim.hep straplez gelinlikler .ben üstü taşlı olsun istiyorum kalçaya otursun biraz ve sonra altı kabarık olsun ,çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama .diktirmek de istemiyorum belki istediğim gibi olmaz diye.ama önerilerinizi bekliyorum ankarada hazır gelinlik mağazaları önerileri

gülşahcım özeline de mesaj attım madam burcu hakkında bilgi almak istiyorum. izmirden gelinlik alıcam kızlar başka alternatiflere de açığım yanlız çok uçuk fiyatlar istemiyorum..

mavimelek resmi çekince bekliyoruz canım

balkızım sitede nasıl yükleneceği ile ilgili açıklamalar var tatlım

Ben bir modaevinde modeli buldum giydim beğendim fiyat olarak 2000 söylendi ve pazarlıkla 1.950 denildi bana fazla geldi açıkçası. Başka bir yerde bu cumartesi inşallah provaya ve anlaşmaya gidiyorum. Aynı model, herşey dahil (çiçeği, böceği, kesesi bidi bidi) 600'e diktirmeye anlaştık. Herkese kolay gelsin, herkesin gönlünden geçen olur inşallah.

winstonlight açıkcası bu kadar fiyat farkı olması çok şaşırtıcı,gerçekten de tutturabildiklerine veriyorlar sanki.Böyle uygun bir fiyata bulman çok iyi olmuş

arkadaşlar ben ankarada oturuyorum bende gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorumm uygun fiyata diktirebilceğim gelinlikçi modaevi önerebilirmisiniz yardımlara açım şimdiden sagolunn:D

merhaba canım ben yenı gelınlık dıktırdım ankarada gezmedıgım hıc bı yer kalmamıstı demetevlerde bı gelınlıkcı buldum cok profesyonel insanlar calısıyor kına gecesı abıyemı ve gelınlıgımı dıktırdım ıkısıde muhteşem oldu ve fıyatları cok uygun gelınlıgım boydan fransız dantelı duvagımın kenarı dantel ve 3 metre ve işin güzel tarafı bütün malzemelerı kumaşı ben seçtim yanı gelınlıkcımın elindeki dantelı begenmemıstım toptancısına gıttık kızılaya istedıgım dantelı duvak kenarını aldı kına gecesı elbısemın kumasınıda...ve dıkıslerı süper ben cok memnun kaldım hem fıyattan hemde gelınlıgımden dısarıda istenilen fiyatın 3/1 ne dikti diyebilirim düşünürsen yardmcı olurum...

winstonlight açıkcası bu kadar fiyat farkı olması çok şaşırtıcı,gerçekten de tutturabildiklerine veriyorlar sanki.Böyle uygun bir fiyata bulman çok iyi olmuş

Adaer aslında bulduğum gelinlik modeli çok işli, süslü ve kumaş olarak çok giden bir tür, boyumda 1.80 olunca zaten herkes "amaniin" diye şişire şişire fiyat biçiyor ama 2000lik olan hiç burnundan kıl aldırmadı ve en son vur kır 1950 dedi yani indirme falan olmadı. Ben de açıkcası bir gece için ne kadar da özel olsa 2bin civarını gözden çıkaramadım.Ve bambaşka bir semtte bir modaevi bulup aynı katalogdan da denk geldi (onlarda da varmış) onlara gösterdim ve 600'e diktirme konusunda da anlaştım. Bakalım sonucunu görmek lazım ama heryer dediğin gibi tutturabildiklerine mantığıyla yüksek atıp tutuyor.Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim akannehir

Ben bir modaevinde modeli buldum giydim beğendim fiyat olarak 2000 söylendi ve pazarlıkla 1.950 denildi bana fazla geldi açıkçası. Başka bir yerde bu cumartesi inşallah provaya ve anlaşmaya gidiyorum. Aynı model, herşey dahil (çiçeği, böceği, kesesi bidi bidi) 600'e diktirmeye anlaştık. Herkese kolay gelsin, herkesin gönlünden geçen olur inşallah.

Winstonlight boyun maşallah uzunmuş. :nazar: ben de pek kısa sayılmam , merak ettim ne tür bir model yaptırıcan ? Resmi varmı ?

benim istediğim gelinliğe Bursa'da minimum 1500 istiyorlar. Malzemeden hiç çaldırmicam. orjinali 3000 TL çünki.

Son düzenleme:
Winstonlight boyun maşallah uzunmuş. :nazar: ben de pek kısa sayılmam , merak ettim ne tür bir model yaptırıcan ? Resmi varmı ?

benim istediğim gelinliğe Bursa'da minimum 1500 istiyorlar. Malzemeden hiç çaldırmicam. orjinali 3000 TL çünki.

bilmiyorumkismile evet topukluyla 1.80 civarı olacak kuyruğu fazla kısmı derken epey kumaş gidecek ama bu fiyatların çok da abartılmasına sebep olmamalı sonuçta fil yavrusu da değilim insanım neticede:dance:

Gelinliğimin modelini sormuşsun işte bu. Kolay gelsin herkese.

Eklentiler

• $işteeeee.jpg
    $işteeeee.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 42
winstonlight ben gelinliginin modeline bayildim bayildimmmmmmmmmmm cok ama cok guzelmis

kızlar merhabalar, bende yaza evleniyorum, mart başı nişan olcak. çok sona kalmadan gelinlik konusunda fikir edinmeye çalışıyorum, izmirdeyim, önerisi olan fikri olan varsa yakın zamanda izmirde gelinlik bakan arkadaşlardan yardım bekliyorum, kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bende haziran sonu evleniyorumm.. Kış indirimlerinden faydalanmak açısından cuma günü fatihe giittim fiyatlar 1.500-2000 civarlarında şuan iki modeli beğenip denedimm biraz düşünmek istedim ve dönüşte bağcılarda birmoda evine bakalım dedik orasıda serisonu indirimindeymiş ve hiç aklımda yokken bi anda denemek istedimbir modeli ve satın aldım 1000 tlye :) içimede sindi açıkçası umarımmarayan hjerkes hayalindeki gelinliği bulur..

winstonlight ben gelinliginin modeline bayildim bayildimmmmmmmmmmm cok ama cok guzelmis

Teşekkür ederim canım, Allah içinde ve sonrasında mutlu olmayı nasip eder inşallah yoksa herkesin bulup seçip aldığı mutlaka güzeldir. Gelinlik kime yakışmaz ki. Herkese mutluluklar.

evet winston gelinligin cok hos sende benim gibisin bende 600 diktirdim ama nereye sorsam 1.100 1.200 dediler tacı kesesi ek duvagı fln içinde 600 dü çiçekte veriolardı ama ben begenmedim baska yerden aldım

kısmetse haziranda düğünüm gelinliğimi 1000 tl ye aldım..

Eklentiler

• $IMG_0024.jpg
    $IMG_0024.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_0025.jpg
    $IMG_0025.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 48
canım internet adresi falan varsa ya da adını yazabilir misin

sitesi yok maalesef adaercim..adı rasta marina . eğer istersen özelden numarasını yazayım..aralık ayındaki kampanya bitmiş ama normalden daha uygun fiyatta gelinlikler. ve yeni modeller de gelmiş ben de gelinliğimi ordan alıcam kısmetse:)

Back