Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte gelinliğim..
inşallah hepiniz istediğiniz moledleri ve uygun fiyatları bulursunuz.opuyorumnanaktan
arkadaşlar bende bugün fatihi ikinci kez tavaf ettim ama bi türlü beğenemiyorum gelinlik , her yerde bi dolu model var ama bana uygun işte bu dediğim bir model yok, bi tek geçenlerde bakırköyde bi yere gitmiştim orda beğendim bi tek model o var. off ağlıyorum sinirimden kaç saattir
canım gelinliği almasanda dilediğimiz kadar gelinlik deniyebiliyoruz sanırım o açıdan moda evlerinde bir sorun olmuyor dimi?? daha hiç gitmedim de ben
canım normal modaevlerinde gittiğinde deneyebiliyorsun gelinlikleri , ben ilk kez nüansda karşılaştım randevu sistemiyle , biraz isim yapmış olunca burunları kalkıyo sanırım böyle randevu sistemine geçiyolar
ben fatihdede bakırköydede beğendiğim modelleri hep giydim
hatta bakırköydeki bikaç modaevi zorla bak bunu giy çok yakışıcak diye kendileri giydirdiler :):)
cnm bakırköyde ayten moda evi facebook hesabın varsa ordan modelleri görebilirsin sayfası var
konuştuğum gelinlikçi enaz 2 ay önce gelinliğin belirlenmiş olmalı ve sadece prova kalmalı demişti..zamanlama açısından düğünden 2 ay önceye kadar gelinliği halletmeliyiz dollycim:) ümraniyede uygun fiyata gelinlikçiler var son durakta nişanlığımı aldığım yer kampanyalıydı ilgilnirsen tavsiye ederim.
ben fatihdede bakırköydede beğendiğim modelleri hep giydim
hatta bakırköydeki bikaç modaevi zorla bak bunu giy çok yakışıcak diye kendileri giydirdiler :):)
ben o tarafları hiç bilmiyorum ne tarz gelinlikçiler var. kadıköydekileri biliyorum çok pahalı diyolar.maltepe ümraniye üsküdar biliyorum. bakalım haziranda düğünüm şubatta evlilik fuarı var sanırım mart gibi başlarım herhalde. kaç ay önce başlamak gerekir çok emin değilim