• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Kızlar geçen şu siteye rastladım Dilek canım sen de bak beğenirsin gelinlikleri ,Pronovias gibi gelinlikler var ben çok beğendim site şu maggiesottero.com/dress

Alahtan benim öle bi sorunum yok annem gelinlikçi tek sorun güzel bi model bulmak bu arada bu sezon fiyatlar çok uygun kızlar aklınızda bulunsun şubattan sonra baya bi artıcak gibi

Son düzenleme:
sevgili ayseozlem annenin yeri nerede canım adını falan yazabilir misin.ınternet adresi varsa onuda söyleyebilirsin

işte gelinliğim..

inşallah hepiniz istediğiniz moledleri ve uygun fiyatları bulursunuz.opuyorumnanaktan

bu modeli görmüştüm nette. hangi moda evidir bu üstü tam benim istediğim gibi pırıl pırıl uygun fiyat vermişler

arkadaşlar bende bugün fatihi ikinci kez tavaf ettim ama bi türlü beğenemiyorum gelinlik , her yerde bi dolu model var ama bana uygun işte bu dediğim bir model yok, bi tek geçenlerde bakırköyde bi yere gitmiştim orda beğendim bi tek model o var. off ağlıyorum sinirimden kaç saattir

canım gelinliği almasanda dilediğimiz kadar gelinlik deniyebiliyoruz sanırım o açıdan moda evlerinde bir sorun olmuyor dimi?? daha hiç gitmedim de ben

canım gelinliği almasanda dilediğimiz kadar gelinlik deniyebiliyoruz sanırım o açıdan moda evlerinde bir sorun olmuyor dimi?? daha hiç gitmedim de ben

canım normal modaevlerinde gittiğinde deneyebiliyorsun gelinlikleri , ben ilk kez nüansda karşılaştım randevu sistemiyle , biraz isim yapmış olunca burunları kalkıyo sanırım böyle randevu sistemine geçiyolar

canım normal modaevlerinde gittiğinde deneyebiliyorsun gelinlikleri , ben ilk kez nüansda karşılaştım randevu sistemiyle , biraz isim yapmış olunca burunları kalkıyo sanırım böyle randevu sistemine geçiyolar

ben netten araştırıyorum kadıköydekilerde çogunlukla randevu ile glin filan diyolar. çünkü ben hemen ilk giydiğimi beğenemem gelinlikde çokkkk denemem gerek:) herhalde h.sonları yoğunluktan prova vs. randevu diyolar.

ben fatihdede bakırköydede beğendiğim modelleri hep giydim
hatta bakırköydeki bikaç modaevi zorla bak bunu giy çok yakışıcak diye kendileri giydirdiler :):)

ben fatihdede bakırköydede beğendiğim modelleri hep giydim
hatta bakırköydeki bikaç modaevi zorla bak bunu giy çok yakışıcak diye kendileri giydirdiler :):)

ben o tarafları hiç bilmiyorum ne tarz gelinlikçiler var. kadıköydekileri biliyorum çok pahalı diyolar.maltepe ümraniye üsküdar biliyorum. bakalım haziranda düğünüm şubatta evlilik fuarı var sanırım mart gibi başlarım herhalde. kaç ay önce başlamak gerekir çok emin değilim

konuştuğum gelinlikçi enaz 2 ay önce gelinliğin belirlenmiş olmalı ve sadece prova kalmalı demişti..zamanlama açısından düğünden 2 ay önceye kadar gelinliği halletmeliyiz dollycim:) ümraniyede uygun fiyata gelinlikçiler var son durakta nişanlığımı aldığım yer kampanyalıydı ilgilnirsen tavsiye ederim.

konuştuğum gelinlikçi enaz 2 ay önce gelinliğin belirlenmiş olmalı ve sadece prova kalmalı demişti..zamanlama açısından düğünden 2 ay önceye kadar gelinliği halletmeliyiz dollycim:) ümraniyede uygun fiyata gelinlikçiler var son durakta nişanlığımı aldığım yer kampanyalıydı ilgilnirsen tavsiye ederim.

canım internet adresi falan varsa ya da adını yazabilir misin

adacım model yok şu anda elimde,
fiyatı çekişmeli bir pazarlıkla 1100e indirdik ama sadece gelinlik, el çiçeği dahil değil.

cablarım selam
ben c.tesi günü gelinliğimi aldım(kiraladım) biraz uygun 500 tl+200 kına abiyem
gelinlik neden bukadar uygun derseniz alt kısmı 1 kez giyilmiş üst kısmı sıfır
size gelinliğimi anlatmaya çalışıyım öncelikle hiç 2 parça düşünmemiştim ve kabarık istemiyorum gelin görünkü hiççte öyle olmadı gelinliğim 2 parça ve kabarık
üst kısmı savoriski taşlar yoğun gümüş renkli ve ışıl ışıl alt ksımı orgagize toplama toplamalar ne çok gevşek ne çok sıkı ön etek kısmının üst tarafında bir boşluk var bu ksım büstiyerle aynı tonda işlenmiş
duvağım ışıl ışıl çok sevdim buketimde çok şık taçımı düğün zamanı alıcaz.bide gelinlik üzer,ne çepken dikilicek bende istemiyordum ama öyle oldu şimdi gelinliğime uyacak en iyi çepken modilini düşünüyorum gelinlikcim çok profesyonel ama ben genede düşünüyorum :)
gelinlikcim düğün tarihine kadar gelinliğimi muhavaza edecek canlarım :) (resim koyma isterdim ama telle çekilmiş çok net değil abiyeyi önümüzdeki ay alamaya gidicem ozaman çekerim)

ben o tarafları hiç bilmiyorum ne tarz gelinlikçiler var. kadıköydekileri biliyorum çok pahalı diyolar.maltepe ümraniye üsküdar biliyorum. bakalım haziranda düğünüm şubatta evlilik fuarı var sanırım mart gibi başlarım herhalde. kaç ay önce başlamak gerekir çok emin değilim

kadıköye pahalı diyenlere hiç inanma
ben en iyi modaevlerinden birine diktiriyorum ki ben tesettürlüyüm açık bi modeli tek parça olarak kapatıyolar taşlı fln bi model bin liraya kiraladım

bi buçuk ay önceden başlayın demişlerdi bana

arkadaşlar ben ankarada oturuyorum bende gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorumm uygun fiyata diktirebilceğim gelinlikçi modaevi önerebilirmisiniz yardımlara açım şimdiden sagolunn:D

Back