kesinlikle nette olmaz bu iş.
fiyat evet biraz tuzlu ama ucuz olacak diye benim hatama da düşme sakın. hem almaya kalkınca bayağı indirim oluyor. benim ilk beğendiğim içimde kalan gelinlik bir milyar küsürdü 850 inmişlerdi. aldığım bi halta yaramayan gelinliğimeyse 750 falan dediler 600 küsüre gelinlik artı damatlık verdiler. Almaya geçince düşer. bak bide özel dikime falan gerek olursa gelinliği eline almadan kesinlikle para verme.
nişanlınlada barışırsın canım olur düğün arefesi gerginlik kırgınlıkzemuszemus
evet sırf ucuz olsun diye de sonradan ahhh edeceğim bir gelinlik giymek te istemiyorum.Tecrübelerini aklımda tutacağım sağol.
senı uzdugu ıcın ona cok kızdım kesın kendısı suclu bılıyo ve sana o mak suc bastrmaya mesajı atarak sucunubastırmaya calısıyor cnm uzme sen kendını ama bencede kızdıgın seylerı sınır kavga halınde deılde böle daha cıcımlı zamanlarda sakınce anlatmanı önerırım bende.
ahhh canım hala aklı başına gelmemiş kafasına dank etmemiş olacak ki mesajı çekmesinin üzerinden 30 saat geçti daha tık yok.çok bunaldım çoookkkk