Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

evet sırf ucuz olsun diye de sonradan ahhh edeceğim bir gelinlik giymek te istemiyorum.Tecrübelerini aklımda tutacağım sağol.

ahhh canım hala aklı başına gelmemiş kafasına dank etmemiş olacak ki mesajı çekmesinin üzerinden 30 saat geçti daha tık yok.çok bunaldım çoookkkk

rahat ol canım ya arayacak görürsün o şimdi senin yumusayıp aramanı beklio

ya kısslarrrrrrrrrrrrrrr bende pronovias hastasıyım ve isteklisiyimkaydirigubbakcemile3ama fiatlarrrrrrrrr el yakacak gibiiiiii....dikimmm istemiorum olmazya belkide olur kötü dikerler kabussssssssss...al çık yapayım diorum ama fiatlarrrrrrrrr anammmmmmm:gitme:

sevgili zeysb pronovias gerçekten de dehşet pahalı ancak iyi bir moda evi araştırıp beğendiğin pronavias modelini gösterip oraya diktirebilirsin evlilik topiğinde ki çoğu arkadaş böyle yapmış emin ol :)

rahat ol canım ya arayacak görürsün o şimdi senin yumusayıp aramanı beklio

yok hayatım kesinlikle aramıyorum arayacak tabi,ne sanıyor bu kendini dilek ya.Vallahi kabahatli iken böyle davranıyor olması her şeyi bir kalemde bir kenara atma hissi uyandırıyor bende.Ama sonra yapamıyorum :sinifsinif:

Günaydın kızlar bu başlığı takip ediyorum hep şöyle maddeler toplayalım,gelinlik bakarken

-fatih,bakırköy,kadıköy gelinlikçileri dolaşılacak
-gelinlikçilerin her dediğine evet denmeyecek
-mümkünse gelinliği kış aylarında alacağız o zamanlar fiyatlar düşük
-pazarlık edilecek
Ayşe Firidin 'in sitesi çok söylenmiş orada gelinliğini diktiren varmı?modelleri güzel fiyatları da ucuz ,gerisini gelin adayları tamamlasın :)

sevgili jean ben de ekleme yapayım

gelinliği teslim almadan paranın tamamı ödenmeyecek
elimizde ki bir modeli diktirmek istiyorsak dikilmiş modellerini göreceğiz yani dikim kaliteleri nasıl onu bileceğiz
bir moda evi bir modeli vezir de eder rezil de eder lafını unutmayacağız :)

benim düğünüm temmuzda şimdiden bakmak istiyorum fikir edinmek için hem fiyat açısından erken mi acaba sizce yaza doğru da fiyat artıyor

aslında erken değil,ben geç bile kaldım son dakika ne çıkacağı belli olmuyor en azından moda evin ile anlaşıp modelde karar kılıp son iki ayda diktirilebilir,ölçülerde değişiklik olma durumu düşünülerek.Ve evet yaz aylarında fiyatlar çok daha pahalı oluyormuş.

şimdiden anlaşsak fiyat açısından iyi olur diye düşünüyorum
aslında hazır çok beğenirsem açıkçası diktirmekle uğraşmam kısmet bakalım şu yukarda bahsettikleri siteye baktım ayşe firidine sanırım çok güzel ve fiyatlar var istanbula gidesim geldi
çok özel bişey bi genç kız için.. allah herkesin gönlündekini versin

son maddeye bayıldım

benım dugunum agustosun 1 de olacak ama ben sımdı verdım gelinlik siparişimi başladılar yapmaya 1 provamda oldu ben hem fiyat acısından hemde işlerin yaz dönemi kadar yogun olmadıgı için benim gelinligimin ne küçük ayrıntısına kadar titizlikle çalısılması için iyi bir zaman sectigimi düşünüyorum terzimde aynı şeyi düşünüyor kumaşını dantelini duvak kenarını birlikte seçtik toptancısından bakalım şimdilik herşey yolunda...

merhaba kızlaaaarr
uzunca bir süredir yoktum, gelinlikçileri dolaşmaktaydım. hemen tecrübelerimi paylaşayım.. internetten bulduğum beğendiğim gelinlik modellerini hepsine gösterdim (aşağıda modelleri ekliycem) hepsinin görüşü birbirinden çok farklı oldu... birinin zayıf gösterir dediğine biri kilolu gösterir dedi, tabi bu güvenimi baya bi sarstı... önce bizim mahalledeki kıyıda köşede kalmış küçücük bir gelinlikçi dükkanı var oraya gittim... en basit modele 1200 fiyat verdi sinir oldum çünkü kadın çok sıradan gelinlikler dikmiş vitrindekiler korkunçtu, fikirleri çok klasik sıradan bişiydi... hiç benim tarza uyduramayacağı çok belliydi bi de söylediği fiyata vakın yaw (bu gelinlikçi 1 numaralı gelinliği dikeyim zayıf gösterir falan dedi)

2. olarak yine evime yakın ama oldukça büyük bir modaevine gittim. içerisi mor ve lilaydı öncelikle çok şık döşenmişti. vitrindeki gelinlikler de çok güzel görünüyordu ama benim tarzım değillerdi..burdaki hatun acaip çılgın bi hatundu tüm çılgın fikirlerime ay ben de senin gibi birini bekliyodum der gibi yaklaştı... hemen benim gösterdiğim modellerden bir kaçını seçti ve bir önceki gelinlikçinin dediği modellere sakın haaa dedi senin belini uzun tutacak modeller dikmek lazım dedi... kendi de kilolu bi bayandı ve sen nesin ki ben nasıl kilolu bayanlara gelinlik diktim falan dedi... 25 yıldır gelinlikçiymiş ve baba mesleğiymiş... bana bi model çizdi kumaşları gösterdi falan... 850 fiyat verdi.

3. gelinlikçi ankaranın gelinlikçilerinn bulunduğu br yer var and çarşısı diye ordaydı annemin arkadaşı tavsiye etmişti.. o kadın da benim fikirlerimi oldukça dinledi ama klasik bir tarzı vardı hiç beni yönlendiremezmiş gibi geldi 750 fiyat verdi 2. gelinlikçinin dediğine yakın bir modeli önerdi...

aradaki gelinlikçileri saymıyorum bile... oldukça yorucu bir işti ama şunu söyleyeyim netten oturup gelinlik bakarak kafa karıştırmaktan çok daha iyi geldi bana... şimdi gelinlikleri paylaşıyorum.

1. gelinlikçinin önerdiği modeli sadece çıktı almışım aynısını bulamadım ama buna benziyodu
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

2. ve 3. gelinlikçinin önerdiği model
gelinliğin üstü
[/URL]
altı
[/URL]

[/URL]

sevgili zeysb pronovias gerçekten de dehşet pahalı ancak iyi bir moda evi araştırıp beğendiğin pronavias modelini gösterip oraya diktirebilirsin evlilik topiğinde ki çoğu arkadaş böyle yapmış emin ol :)

saol canımcım.....ewet acayip pahalılar ne zaman önünden geçsem vitrine azımın suyu akıo..ama dikimede güvenemiorum ya kötü olursa die...ay bilemedim:icecream:

radoncuuum gezmekle iyi yapmıssın 1.model cok bilindik bir model gibi geldi bana diğeri daha guzel ve modern ve gelinlikci olarakta 2.maddedeki yere içim ısındı içeri mor oldugundanmı neden bilemedimkaydirigubbakcemile2 gerçi sormamıssın ama ben yinede yardımcı olayım diye yorum yapmak istedim

son maddeye bayıldım

ama canım doğru değil mi ya :)

bak bunda morun katkısı da olabilir ama zevkli olduğunu da unutmamak gerek canım

ve radongesiniya canım bende kesinlikle 2. gelinlikçi diyorum,tarzına uygun bir şeyler çıkartabilecek hissi veriyor.Son gelişmeleri de bizimle paylaşmayı unutma.Öpüldün

you knowcum evet kesinlikle morun etkisi oldu :)

dedim ki hatuna gelinliğin altına mor converse giymek istiyorum ne dersiniz dedim. ellerini birbirine vurdu "ayyyyy bayılırım süpper olur" dedi...

nişanlıma anlattım işte 3. gelinlikçinin 100 lira daha ucuz olduğunu o da dedi ki senin içinehangisi siniyosa orda yaptır 100 liranın lafı olmaz dedi saolsun.. sanırım ben de 2 nolu gelinlikçiye gitcem :)
araştırmalarım devam ediyo..

adaer cim inan bana gelnlikçileri gezmeye başlayana kadar hiç gezemeyecekmişim gibi geliyodu hatta gezmeye başladığım gün bile kendime başka işler buldum öğleden sonraya kaldı gelinlik işi... netten araştırmaya kaptırınca fobiye dönüyo gelinlikçi gezmek... çık tatlım dışarı ve çık gez hadi :)

gelişmeleri paylaşcam bu arada :)

çiçeğinde mormu olcek kız bende yemege gittiğimizde mor converslerimi giymiştim garsonlar bile gülüolardı salak seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…