kesinlikle nette olmaz bu iş.
fiyat evet biraz tuzlu ama ucuz olacak diye benim hatama da düşme sakın. hem almaya kalkınca bayağı indirim oluyor. benim ilk beğendiğim içimde kalan gelinlik bir milyar küsürdü 850 inmişlerdi. aldığım bi halta yaramayan gelinliğimeyse 750 falan dediler 600 küsüre gelinlik artı damatlık verdiler. Almaya geçince düşer. bak bide özel dikime falan gerek olursa gelinliği eline almadan kesinlikle para verme.
nişanlınlada barışırsın canım olur düğün arefesi gerginlik kırgınlıkzemuszemus
senı uzdugu ıcın ona cok kızdım kesın kendısı suclu bılıyo ve sana o mak suc bastrmaya mesajı atarak sucunubastırmaya calısıyor cnm uzme sen kendını ama bencede kızdıgın seylerı sınır kavga halınde deılde böle daha cıcımlı zamanlarda sakınce anlatmanı önerırım bende.
rahat ol canım ya arayacak görürsün o şimdi senin yumusayıp aramanı beklio
sevgili jean ben de ekleme yapayım
gelinliği teslim almadan paranın tamamı ödenmeyecek
elimizde ki bir modeli diktirmek istiyorsak dikilmiş modellerini göreceğiz yani dikim kaliteleri nasıl onu bileceğiz
bir moda evi bir modeli vezir de eder rezil de eder lafını unutmayacağız :)
sevgili zeysb pronovias gerçekten de dehşet pahalı ancak iyi bir moda evi araştırıp beğendiğin pronavias modelini gösterip oraya diktirebilirsin evlilik topiğinde ki çoğu arkadaş böyle yapmış emin ol :)
son maddeye bayıldım
radoncuuum gezmekle iyi yapmıssın 1.model cok bilindik bir model gibi geldi bana diğeri daha guzel ve modern ve gelinlikci olarakta 2.maddedeki yere içim ısındı içeri mor oldugundanmı neden bilemedimkaydirigubbakcemile2 gerçi sormamıssın ama ben yinede yardımcı olayım diye yorum yapmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?