Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

derinss gelinliinn harikaaa..:)))

meryemmm güzel günlerdee giyy seninde gelinliinneee bayıldıımm resmenn üstüü falan harikaa olmuş duvaktaaa çok uyumlu ayrıcaaa çokk uygunn almışsınn..DD

you know topiinn evlendirmee başıı oldunn zamanıı gelincee desteklerinii isterim onaa göreee..:)))

adaer bebeeeem sana gelinlik buldum bunada yok dime :mymeka: bikaç model begendim bakırköyde white house moda evi var meydanda hemen hemde orada dolu gelinlikci var bigun gel bak mutlaka çok guzel dikilmiş modeller var bak ben whıte housenin modellerinden koyayım bikaç tane

Canım ben gelinliğimi 875 e diktirdim. Tam da istediğim gibi oldu. Ünlü bir moda evinin aynı modelini diktirdim:) Haziran 2009 da evlendim...

Canım ben gelinliğimi 875 e diktirdim. Tam da istediğim gibi oldu. Ünlü bir moda evinin aynı modelini diktirdim:) Haziran 2009 da evlendim...

canım gelinliğini ankarada mı diktirdin? nerde diktirdin? ben de nisanda evleniyom da gelinlikçi arıyom özelden söyleyebilir misin sakıncası yoksa..

canım teşekkür ederim ortadakini beğendim ama artık gerçekten net te görmeyle olmayacağını anladım.Bir de canlı kişi üzerinde gelinliği gördüğüm zaman daha net anlaşılır oluyor ya işte o zaman beğenip beğenmediğimi daha iyi söyleyebiliyorum.O yüzden sanırım bu hafta sonu nişanlımla gideceğiz gelinlikçilere bakacağız haber veririm canlı canlı :)

nurem peki gelinliğinin resmini bizlerle paylaşabilir misin? 875 Tl.uygun fiyat bu devirde gerçekten yani en azından moda evlerinin söylediği rakamlara bakınca iyi geliyor insana.İşte en azından bu fiyata nasıl bir model yapılabilir bize gösterirsen biz de moda evlerinin karşısında hiçbirşeyden habersiz herşeye evet demeyiz.

zaten moda evlerinde onların dediği hiçbişiye evet demeyin asla sonra az bi fiyata hayal kırıklıgına ugramıs gelinler olursunuz kumas dikiş acısından

oof of... hiiç kasmıyorum zaten hep cevabımı verdim ama önce ciddi ciddi cevap verirdim ortam çok gerilir ve bende ortamı bozan insan olurdum. şimdi ise şaka gibi konuşup öle güzel lafları saydırıyorumki. herşey bir anda olacak diye bişi yok hala eksiklerim var ama yavaş yavaş tamamlanıyor huzurum olsun. Ama gelinlik işime çok üzülmüştüm hala da içimde uhtedir. aman dikkat edin benim gibi son zamana kalmasın. fiyatı mı hiiç takmayın kafanıza bir defa ödeniyo ama o uhte hiiç gitmiyor. bakın ben gelinlik sıramı savdım ama hala ara sıra bu topike bakmadan edemiyorum.
ayrıca adaer arkadaşım ilk iki gelinlik çok güzelde satın alma ile kira arasında doğru dürüst fark yok. yerinde olsam satın alırım:))

tgull güzelim ben de beğendim ama bilemiyorum ki buradaki arkadaşlar modellere göre fiyat pahalı dediler açıkcası kafam karıştı.Bakalım göreceğiz benim gelinlik serüvenim nasıl sonuçlanacak.24 nisan a az kaldı,çıkıp dolaşmalıyım,bakmalıyım,öyle netten bakmayla olmayacak bu iş :)

diosun diosun çıkmıyosun çık artık adaaaaa ben kıbrıstan geldigimde model belirlemiş ol lütfeeeenkaydirigubbakcemile3

ve you_know'un cıldırdıgı an:)) evet artık icraat zamanı

öldürdün kız gülmekten deli he ya valla çıldırttınız beni ben 1 modele baktım tombiştim ama gittim bunu istiyorum dedim hiç zayıflayımda öyle gideyim demedim hangi model olsun ayyy demedim sizde karar verin yaw artık model görmek istiyorum prova fotoları görmek istiyorum sırnaşık şey

adaer ndn küstünüz kız bak bunnlardan haberim yok hiç he

Dileğim öyle mutsuzum ki şimdi anlatamam sana salı günü akşamından beri böyleyiz salı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı ve cuma oldu bugün.......

Son düzenleme:
ayy bebeğim üzülme dicem ama üzülrsün bu erkekler böyle odun işte kusura bakma ama öyle eşimde bugun iş görüşmesine gitti arıorum tlf cekmio 2 saattir ama şimdi aradı şükür ya dedim madem aşağı biyere iniosun merak etme die mesaj at dedim ne kızıosun be dio ama nasıl bağırıo işte ben onu merak ediorum o bana ne dio boşver bebeğim napalım ilk defa böyle bağırdı eşim valla şimdi eve gelio gelsin görür o nişanlının yaptıgı hiçbişiyi onaylamıorum ama arar emin ol hatasını bilio bence neyseki benim eşimin böyle dandik arkadasları yok aranız düzelince anlat uygun bi dille arkadaslarından rahatsız oldugunu fln

kesinlikle nette olmaz bu iş.
fiyat evet biraz tuzlu ama ucuz olacak diye benim hatama da düşme sakın. hem almaya kalkınca bayağı indirim oluyor. benim ilk beğendiğim içimde kalan gelinlik bir milyar küsürdü 850 inmişlerdi. aldığım bi halta yaramayan gelinliğimeyse 750 falan dediler 600 küsüre gelinlik artı damatlık verdiler. Almaya geçince düşer. bak bide özel dikime falan gerek olursa gelinliği eline almadan kesinlikle para verme.
nişanlınlada barışırsın canım olur düğün arefesi gerginlik kırgınlıkzemuszemus

senı uzdugu ıcın ona cok kızdım kesın kendısı suclu bılıyo ve sana o mak suc bastrmaya mesajı atarak sucunubastırmaya calısıyor cnm uzme sen kendını ama bencede kızdıgın seylerı sınır kavga halınde deılde böle daha cıcımlı zamanlarda sakınce anlatmanı önerırım bende.

cok sukur bızde kavga gurultu ben ıstersem olur ben ıstemezsem kavga gurultu olmaz.nısanlım yengec burcu ben boğayım.bı yerde okumustum bı boğanın annesı yengecse kocasıda yengecse daha ne ısterkı hayattan dıe benı ıkısıde 26 hazıran:))çok alakasız oldu bılıyorum ama napım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…