• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

biz sadece söz yaptığımıza çok pişman olduk.nişanımız kasımdan beri erteleniyor çok talihsizlik yaşadık.söz nişan birlikte yapılması en iyi fikir bence.sizin için de hayırlısı canım:)

biz sadece söz yaptığımıza çok pişman olduk.nişanımız kasımdan beri erteleniyor çok talihsizlik yaşadık.söz nişan birlikte yapılması en iyi fikir bence.sizin için de hayırlısı canım:)

hmmm bunu da bi düşünelim ozaman
hayırlısı olsun tabikide allah en güzelini hayırlısı ise nasip etsin

ama prova yapılmadımı hiç sana,hani provada farkederdin çünkü ilk gösterilen kumaşla tülün olmadığını.Bu fiyatlara gerçekten içine sinerek gelinliğini kiralamış arkadaşlar var çünkü.

kızlar uzun süre cevap yazamadım, çook yoğun bir hafta geçirdim açamadım kk yı.
olay şööle oldu;
kaynanam yiğeninin gelinliğini teklif etti bana ama hiiç tarzım değil bi de sinir oldum ilk geliniyim insan bi heves eder almaya ama nerdee, herşeye bu pahalı onu almana ne gerek var. eşya yenileyecekmiş de eskileri bana teklif ediyo yeni alıp masraf etmeyecekmişim. hani bunları ruh halimi anlamanız için diyorum.
düğün olacak ve gelinlik alınacak yerden farklı bir yerde yaşıyoruz eşimle. bir hafta sonu gelinliğe bakmaya gittiğimizde hani o aldığım yer; ölçüleri falan aldılar, dediler gelinlik bursada dikilecek.
-e dedim prova nasıl olacak
-provada ufak değişiklikler oluyo onu iki dakkada biz hallederiz.
bir daha ki haftaya gelinlik gelecek yine gittik. gelinlik gelmiş. göğüste bir sıkıntı varmış ben farketmedim, kaynanamda bişi demedi, annemde terzilik var biraz o anladı(ama düğün günü). beldeki hafif bolluk vardı. tabi kumaş rezil dediğim gibi.
düğüne son bir hafta kaldı ama düğün olacak şehirde yaşamıyoruz yine çalıştığımız yere gidicez bir hafta çalışıp düğün için geri dönecez zamanda yok hani. kaynanada bunaltmış beni iyice, dikime giderken yarı parada ödendi,
gelinliği görünce yüzüm çook asıldı ama son bir hafta bıraksam parasını vermeyecekler bir gerilim daha olacak hiiç gözüm kesmiyor, kaynanamın ağzı sonuna kadar açılacak gözüm kesmiyo, eşim farklı bir yerden bir gelinlik beğenmişti çok pahalı diye aldırmamıştım eşim laf edecek.... deerken
"içim kan ağlaya ağlaya aldım ama kesinlikle hayallerimdeki gelinlik değildi hayatta bir defa giyeceğimiz gelinlik maceram bööle hüsranla sona erdi"

üzüldüm canım ama sende kusura bakma kaynanan cok terbiyesiz eski esyalarını geline nasıl teklif eder ya

ay inanılır gibi değil ya ne terbiyesizlik eşyalarını yenilicekmiş öle mi? cık cık cık... bence güzelim hiç ama hiç yüz verme saygıda kusur etmicemd iye de kasma... canını sıkarlarsa pat diye yapıştır lafı.. yapamam diyosan şaka içerisinde sok bütün içindekileri, hiç bişi içinde kalmasın... böle tiplere de (ben çok çok iyi bilirim 5 kuruş değer vermemen gerektiği halde sırf senden daha fazla süre yer işgal etti bu dünyada diye saygı bekleyen tipler... şahsi fikrim sırf benden yaşlı diye kimseyi tepeme çıkaramam, saygı hakedilir önce - bak çok sinirlendim ya) biz yüz veriyoz da bişi sanıyolar kendilerini...

boşver sen onu... töbe töbe (daha devam etcem de neyse yaw)

arkadaşlar bugün avcılar'da bir moda evi ile görüştüm aşağıda ki modelleri beğendiğimi belirtip fiyatlarını sorduğum da sağolsunlar diğer moda evleri gibi veremeyiz dediler.Ben de sizlerle paylaşayım istedim :)

bu gelinlik Satılık 1.400 tl Kiralık 1.100 tl

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

bu gelinlik Satılık 1.550 tl Kiralık 1.200 tl

bu gelinlik Satılık 1.750 tl Kiralık 1.350 tl

şimdi fikirlerinizi bekliyorum şekerler...

merwecik gerçekten mi ya :( gerçi bu daha hiç pazarlık edilmeden tlf.da söylenilen fiyat.Pazarlıkla düşer kimbilir ne dersin.Modeller mi çok sıradan geldi bu fiyata sana göre?

gercı ben antalyaya göre kıyasladım ama ıstanbul daha ucuz dıe bılıyorum.baska semtlerde de sormalısın bence.ben şatafatlı seylerı sevıyorum tamam.ama mesela bunlar sade modeller ama cok da anlamam dıkısten felan gercı böle el işi yok mesela dantel yok zahmetsız bı dıkımı var bence bunların fazla fıyat vermısler o fıyata zaten modaevlerınden cok daha ıyılerını bulabılırsın dıye dusundum.

bıde suan kış mevsımındeyız dugun mevsımınde bu fıyat cıksa gene hadi dicem ama sezon zaten dusuk genede dedıgımgıbı anladıgımdan deıl fıkrım bu.

Gelinliğimi teslim aldım çok şükür..
Çok sevdim,çok ısındım..
Gelinlik tek başına 800 tl'ye maloldu.
Üstündeki taşlar silikonla yapıştırmanın aksine tek tek işlendi.
Allah razı olsun çok özendiler beni de mutlu ettiler.
Fotoğraf kalitesi çok düşük,üzgünüm..
Gelinlik pek belli edemedi kendini..
Allah düğün fotolarını eklemeyi nasip eder inşallah..
Üst kısım güpür,taş işlemelerindne oluşuyor,alt kısım ise pervane denilen model.
Ben biraz böyle kabarık sevdalısıydım,üstelik narin de bir gelin değilim :kedi:

fotoraf0712.jpg

fotoraf0725.jpg

fotoraf0726.jpg

Son düzenleme:
Gelinliğimi teslim aldım çok şükür..
Çok sevdim,çok ısındım..
Gelinlik tek başına 800 tl'ye maloldu.
Üstündeki taşlar silikonla yapıştırmanın aksine tek tek işlendi.
Allah razı olsun çok özendiler beni de mutlu ettiler.
Fotoğraf kalitesi çok düşük,üzgünüm..
Gelinlik pek belli edemedi kendini..
Allah düğün fotolarını eklemeyi nasip eder inşallah..
Üst kısım güpür,taş işlemelerindne oluşuyor,alt kısım ise pervane denilen model.
Ben biraz böyle kabarık sevdalısıydım,üstelik narin de bir gelin değilim :kedi:

fotoraf0712.jpg

fotoraf0725.jpg

fotoraf0716.jpg

fotoraf0726.jpg

fotoraf0719.jpg

cnm gelinliğin çok güsel olmuş hayırlısıyla giy cnm benim

Serap canım benim hayırlı olsun teslim almışsın bir an önce hayırlısıyla giy gelinliğini bebeğim.Ayyy çok güzel ben hiç kabarık gelinliğe bakmazdım hoş olmuşsun ama demek ki ön yargılı olmamak gerekiyormuş :)

Serap canım benim hayırlı olsun teslim almışsın bir an önce hayırlısıyla giy gelinliğini bebeğim.Ayyy çok güzel ben hiç kabarık gelinliğe bakmazdım hoş olmuşsun ama demek ki ön yargılı olmamak gerekiyormuş :)

Bende kabarık sevmiyordum.Gelinlik işi de kısmetmiş galiba..
Öyle kabarık ki hiçbir yere sığmıyor,ikinci düğün için 600km yola gidecek nasıl gidecek düşünüyorum kara kara..
bir de saf gibi kuyruk yaptırmıştım iyice uzun oldu,görüntü hoş ama zorlayacak beni.
eve geldim oynama provaları yaptım ;)
bilmiyorum ya,aldım bitti gelinlik işide düşünmüyorum artık..
Allah daha güzelini sana nasip etsin Ayda'cım,herşeyden öte gönlüne göre versin..

adaer bebeeem baktım gelinliğine hoşuma gitmedi pek ya cok bilindik modeller en alttaki hoşmuş ama evet cok fazla fiyat vermişler

derinsss ben de bayılıorum boyle kabarık gelınlıklere
dugun resımlerını merakla beklıyorum

Bende kabarık sevmiyordum.Gelinlik işi de kısmetmiş galiba..
Öyle kabarık ki hiçbir yere sığmıyor,ikinci düğün için 600km yola gidecek nasıl gidecek düşünüyorum kara kara..
bir de saf gibi kuyruk yaptırmıştım iyice uzun oldu,görüntü hoş ama zorlayacak beni.
eve geldim oynama provaları yaptım ;)
bilmiyorum ya,aldım bitti gelinlik işide düşünmüyorum artık..
Allah daha güzelini sana nasip etsin Ayda'cım,herşeyden öte gönlüne göre versin..

sagol canim benim insallah dua ediyorum ben de :)

adaer bebeeem baktım gelinliğine hoşuma gitmedi pek ya cok bilindik modeller en alttaki hoşmuş ama evet cok fazla fiyat vermişler

canim sanirim herkes ayni seyi dusunuyor offf ya dilek bebegim ne olur sen de uygun gelinlikci arastir benim icin lutfen

bebeeeem arastırıorum zaten biliosun bak ne kadar cok modele bakarsan kafan o kadar karısır ilk model hep favorim ama bakıyorum ben yinede demiştim ya bakırköydeki yer cok guzeldii

Back