Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz sadece söz yaptığımıza çok pişman olduk.nişanımız kasımdan beri erteleniyor çok talihsizlik yaşadık.söz nişan birlikte yapılması en iyi fikir bence.sizin için de hayırlısı canım:)
ama prova yapılmadımı hiç sana,hani provada farkederdin çünkü ilk gösterilen kumaşla tülün olmadığını.Bu fiyatlara gerçekten içine sinerek gelinliğini kiralamış arkadaşlar var çünkü.
:umursamaz:üzüldüm canım ama sende kusura bakma kaynanan cok terbiyesiz eski esyalarını geline nasıl teklif eder ya
Gelinliğimi teslim aldım çok şükür..
Çok sevdim,çok ısındım..
Gelinlik tek başına 800 tl'ye maloldu.
Üstündeki taşlar silikonla yapıştırmanın aksine tek tek işlendi.
Allah razı olsun çok özendiler beni de mutlu ettiler.
Fotoğraf kalitesi çok düşük,üzgünüm..
Gelinlik pek belli edemedi kendini..
Allah düğün fotolarını eklemeyi nasip eder inşallah..
Üst kısım güpür,taş işlemelerindne oluşuyor,alt kısım ise pervane denilen model.
Ben biraz böyle kabarık sevdalısıydım,üstelik narin de bir gelin değilim :kedi:
cnm gelinliğin çok güsel olmuş hayırlısıyla giy cnm benim
Serap canım benim hayırlı olsun teslim almışsın bir an önce hayırlısıyla giy gelinliğini bebeğim.Ayyy çok güzel ben hiç kabarık gelinliğe bakmazdım hoş olmuşsun ama demek ki ön yargılı olmamak gerekiyormuş :)
Bende kabarık sevmiyordum.Gelinlik işi de kısmetmiş galiba..
Öyle kabarık ki hiçbir yere sığmıyor,ikinci düğün için 600km yola gidecek nasıl gidecek düşünüyorum kara kara..
bir de saf gibi kuyruk yaptırmıştım iyice uzun oldu,görüntü hoş ama zorlayacak beni.
eve geldim oynama provaları yaptım
bilmiyorum ya,aldım bitti gelinlik işide düşünmüyorum artık..
Allah daha güzelini sana nasip etsin Ayda'cım,herşeyden öte gönlüne göre versin..
adaer bebeeem baktım gelinliğine hoşuma gitmedi pek ya cok bilindik modeller en alttaki hoşmuş ama evet cok fazla fiyat vermişler