Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

bebeeeem arastırıorum zaten biliosun bak ne kadar cok modele bakarsan kafan o kadar karısır ilk model hep favorim ama bakıyorum ben yinede demiştim ya bakırköydeki yer cok guzeldii o begendigimizdende vardıııı

arkadaşlarrr
bakırköydeki beğendiğim gelinliği satın aldımm , daha doğrusu anlaştık 3 prova ile üzerime dikilecekk :)

ay kızlar sanırım siz araştırmalara somut bir şekilde başladınız ama şu gelinlikçileri dolaşmak resmen fobi oldu bende... her seferinde bi bahane uydurup başka işleri hallediyom gelinlik işi yine kalıyo

Merhabaa bebikklerrrrr bende gecen cumartesı gunu adana gazipaşada beyaz gelınlıkten begendım modelı satın alma fıyatı 2,500 tl ıdı amaa o kadar parayıı bı gelınlıgee veremezdık tabıkıde sımdı dıkılıoo hem benım olucak hemde cok makul bı fıyata dıkılıyorr kumasının toplam malıyetı bıze 400 tl + dıkım ucretıde 200 yanee bu demek oliikiii gelınlıgın bıze tammm malıyetı 600 tlciiikkkk sacıma takmak ıcın aksesuarıda bedavayaa geldii zemuszemus sımdı tek ıstedıgım umarım ıstedıgım gıbı dıkılırr :):):) bıde yavrularım sızlere dıkılıcek olan gelınlıgın modelını paylasayımm yukleyebılırsem tabeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meryem hayırlı olsun canım ne kadar ucuza halletmişsiniz inşallah istediğin gibi dikim yapılır.600 Tl ve gelinlik tamam süper yani.Modeli de ekle emi şekerim.

zemuszemusResım eklemeyıı becerebılsem eklıcem amaa nirdenn eklenii bu yaaaa mafoldumben

meryem yavrum vallahi çok beğendim.Kız şimdi bu gelinliği 600 Tl.ye veriyorlar he mi .Hakikaten uygun ve güzelmiş.Hayırlı olsun canım.Düğün ne zamandı senin?

Son düzenleme:
yalnız 2. resimde arkası potluk yapmış gibi duruyor,yoksa zayıfladın da gelinlik bollaştı mı canım :)

adaer cnm sen nerde oturuyodun hatırlamıyorum ama eminönü mahmutpaşa bide kadıköye bi gitsen ikisindede uygun gelinlikler var hem netten model bakmayla olmuyo netten beğendiğimiz modeli ya bulamıyoruz yada düzgün dikemiyolar bence sen bi çık gez

yavyumm benımmm 2,500 tl olan gelınlıgı banaa 600 tl ye verırlermıı delülermı o kadar bız bunu begendık sefdıcegımee 600 tl ye mal oldu dıkım ve kumasla beraberr sımdııı tekk ıstedıgım umarımmmmmmmmm ısalllahhhhhhhhhhh ıstedıgımmm gıbıı dıkerlerrrrrrrrr :):):):)

.M.M.M haklısın canım benım bende ınternettenn cokkkkkkkk modell baktım cok begendıgım bı gelınlık vardı amaa fahişşte bı fıyatı vardıı ıscılıgı cok oldugu ıcın dıkılemez dıee tercıhe bılee sunamadım aslında ıstedıgım gıbı dıkılemez dıyee korktumm bu gelınlıgın cok fazla bı ıscılıgı satenı sarmala ustunee taslarını yerlestır bıttı ıstee adaer senın dugunun ne zaman canımmm

canım ben avcılar da oturuyorum evet çıkıp gezmem gerekiyor

Adaercım ısallah dugun tarıhımız 23,01,2010

hayırlısı olsun canım az kalmış :) benim de 24.04.2010 canım.
gelinliğin arkasında potluk gibi bir şey gördüm demiştim,özellikle 2. resimde belli oluyor o nedir acaba canım.Yoksa sende provalar da zayıflayıp gelinliği daraltılanlardan mısın şekerim :)

adaer cnm bzm topic noldu 2010 gelinleri birlikte zayıflıyor die bi topic vardı ya silindimi başka bi yeremi taşındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…