• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

iyide o halimden sonra nişan yaradı herhalde gittim 6 kilo daha aldım mafoldumben of of nişandaki kiloma bari düşebilsem :çok üzgünüm:

mervecikk vallahii ben 1.70 boy 60 kiloyum bi 5 kilo vermem lazım deip duruourum seninle yanyana gelsek sen benden daha zayıf durmuşsun maşallahh terzine vallahiii fiyatda çok uygunmuşşş ciddenn..:DDDşu gelinlik bitsinde bitmiş halini görelim çok merak ettim açıkçası....ayrıca adaer m.m.m.m kilolar bellidee olmayabilioumuş gelinliklerde verebildiinizz kadarr gerisii halledilio bakınn..:)))

aynen öle doğru secımle iş bitiyo.valla bıtmıs halini bende cok merak edıyorum ama 4-5 ay beklıcez malesef.benım dıger prova subatta ıste ozamana 3-4 kılo daha versem yetcek bana:)

malum bir sitede hani insanlar kendileri satıyor ya ( ayy açıkça söyleyememek kötüymüş :) ) işte orada çok uygun fiyatlara gelinliklerini satıyorlar.Haberiniz olsun istedim.Belki ilgilenen olur. 120 Tl.ye bile var :) 1 defa giymiş sonra kaldırmış bayan mesela.

you_know canım mor benim en sevdiğim renktir fakat gelinlikle bu kadar etkileyici duracağını tahmin etmemiştim:) yaza kısmet olursa düğünümde çiçeğimi mor veya benzer tonlarda bir renkle kullanmayı düşünüyorum mükemmel bi örnek oldun bana:)

ayyy canım benim mor benimde rengim hayalimdi her zaman mor çiçek ama çiçekcide yavruagzıda hoşuma gitti turuncuya yakın oda mükemmel duruyor gelinlikle bak derim

evet ya bana bile çoğu kişi mor çiçekmi olurmus gelin çiçeği beyaz olur dedi çok bilmiş varda bizim sülalede sizene dedim gectim bak sana örnek olur belki ben bunu cok begenmiştim
sari_yavrua&

evet bak bu da çok güzelmiş.ama koyu tonlar daha sıradışı daha marjinal duruyor gelinlikle..açıkçası mor daha güzel:))) ben de çevremden duyacaklarımı şimdiden tahmin edebiliyorum:) ama önemli olan farklı olmak:) koyu tonlarda mesela vişne çürüğüne kaçan tonlar,parlament mavisi...gelinlik denemelerine başladığım an bu tarz renk tonlarının tümünü denicem..

gelinlik olarak bi model beğenmiştim ilkin onu düşünüyordum(ekte tam ortadaki gelinlik) ama tarih belli olmadan salon belli oldu çok ağır durur salona diye beyaz tonlarını tercih edicem yine:) gelinlikte istediğim değişikliği yapamıyorum çiçekleriyle yapıcam istediğim değişikliği:)
ortada beğendiğim gelinliğin yanında da güzel bi gelinlik var kısmetse yakın zamanda onu ve içimde kalmasın diye ilk beğendiğimi de denicem:)

Eklentiler

• $Görüntü0265.jpg
    $Görüntü0265.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 47
ağır bir model
bak gelin çiçekleri topiğine yeni konu actım dolu istediğin tarz çiçek varr

sözlüyüm canım ocakta nişanlılar kervanına katılıcam inş:) hevesle bekliyorum sen peki?

hadi bakalım Allah gönlüne göre versin
bizimkisi de belli değil yazın dedik bişeyler olsun ama ben söz-nişan olsun istiyorum
yarın detaylı konuşucaz bakalım nasıl olsun ne yapalım falan diye
Allahın izniylekaydirigubbakcemile3

Back