kızlar cok özurdılerım gec cvp yazıyrm ısler yoğundu bıraz.ben antalyadayım parisinparis modaevınde dıktırıyorum onların bır kampanyası var gelınlık ve damatlık 1300 tl bız damatlıgını almıcaz 1100e dıkıyor.istedıgın her model 1100 tl.sadece 1 metre gercek fransız gupuru dantel onlara aıt sen eger heryerı dantel ıstersen atıyorum 3 metremı 1 metresı onlardan 2 metresı senden baska hıcbırseyden ekstra ucret almıolar.kese duvak taç dahil fiyata benımkının modelı bu dııl ben pek bi şatafatlı gösterıslı olsun ıstıyorum.bunun ustune kendı gelınlıgımın ana kuması dıkılcek bı kat onun ustune ust kısmına dantelmotıfler kesılıp konuslcak ustu tektek ıslenıcek gögsunun bırınde tul kucuk dık bı kurdela konulucak belı kalcaya kadar tam orda drape bı kemer seklı yapılıcak.arkası baglamalı olucak kollar kalın malum:)) taşlardan askı yapılıcak
etegıde tenız topu buyuklugunde toplanılcak parca parca eteklerının arasına da ustundekı ıslemelerden yapılıcak arkada belden asagı ucgen dusunun o ucgen katkat tul olucak:)) tulun ustundede o işlemelerden olucak ben böle kapkabarık ışıl ışıl ıstedım onlarda yapcak
daha erken evet ama aklımdan cıksın ıstedım subata kadar zaten sadece ust kısmının ıslemelerı bıtıcek etek subattan snra toplanmaya baslıcak.teğellıyolar sımdılık en son teslım etmeden önce son ölçume göre dikiş atılıcak.
bıraz karısık anlattım ama olay bu yanı:))