Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

m.m.m.m bu modeli you_know kesinlikle görmeli.Dilek nerelerdesin canım yaaaaaa
bu model nasıl ama :)

woooow titredim valla görunce kıııız cok hoş buuuu kaydirigubbakcemile3
ama adaer beni aklım hala o ilk modelde kaldı o daha asil gibi ama buda güzelmiş yaw

sevgili arkadaşlar geçmişten bu sayfaya kadar bir derleme yaptım aradaki özel konuşma mesajlarını okumak istemeyenler için sadece gelinlikle ilgili bilgileri içeriyor yani :) Hem de unutulan geçmişi hatırlarız.Yeni bakan arkadaşlar da gözden kaçırmamış olurlar

ben istanbulda oturmuyorum ama benim bir arkadaşım fatihte bir gelinlikçide diktirdi gelinliğini 1500 demiş ama yaklaşık 1000 lira gibi bişi ödemişti

bende ankarada tunalıdan almıştım,şubat ayı olduğu için indirimli aldım,1800 dü..

1000-1500 arası değişiyor benim baktıklarımda

ben gelinliğimi 600 euro'ya aldım

canım ben gelinliğimi 1500 aldım ve sahibinden .com koydum satmak için bi bak istersen yada düşünürsen görmek istersen özeline atayım

bu da benim gelinliğim;fiyatı ise 550:lepi:madam burcu;izmirden aldım..

Ben arkadaşıma diktirdim sağolsun bana çok iyi fiyat verdi 500 tl ama benim gelinliğimin piyasadaki kirası 1800 den başlıyor taşları zaten 1000 tl üzerinde tutar

Ben 4 yıl önce fatihden 600 e almıştım

gecen kış almıştık gelinliği 3500 civarındaydı ingiliz bi marka. şu an % 50 indirim varmış vitrininde gördüm. izmirde gelinlik arayan varsa özelden yazabilir bana.

arkadaşımın ablası diktirdi bu yaz. fransız dantelli, çok kaliteli kumaşlardan. 1.100

kızlar süper haberim var şirinevler/ist. as gelinlikde hiç giyilmemiş gelinliklerde kampanya var 500-600 liradan başlıyor.Ayrıca kuaför bölümünde de gelin saçları %50 indirimli ve profösyonel makyaj dahil

aysiradan aldım gelinliğimi 1700 demişlerdi peşin 1300 e bıraktılar. duvak çiçek taç dahil.

bende istanbulda netten model gnderip bi fiyat arastırması yapmıstım ve en az 1.100 dediler benim gelinliğime ki cok sade işsiz bi gelinlikti ama ben mersinde 600 tl diktirdim

ben dün ümraniyede bir gelinlikciye girdim fiyatlar değişiyordu işlemeye kumaşa göre benim beğendiğim gelinlik satın alma 900 (800 indi) kiralama 600
Imageshack - gnl003

ben 1000 liraydı sadece gelinlik
sonra kocişim bir ton pazarlık etti nerdeyse gelinliği bedava vereceklerdi heee:)))
neyse 550 tl ye kiraladık
özel dikim hemde
ece moda evi

fatih karagümrükte gelinlikçiler pasajı var 3 4 katlı hepsi gelinlikçi çarşısı cok guzel son cıkan modeller var uygun fıyata buradanda ulaşabilirsiniz ılgılı arkadaslar :)

ayrıca şu model de sanki aklıma yatıyor gibi ne dersin you_know ?

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

bu mu öteki sade mi ?

tabi buna 1300 Tl diyorlar kiralık.

Ben gelinliğimi 1500 TL'ye diktirdim; tüm aksesuarları -damat yaka çiçeği-takı atkıları da olmak üzere- dahildi. Damatlığı da Süvari'den aldık, ayakkabı & kemer dahil 350 TL'ye.

woooow titredim valla görunce kıııız cok hoş buuuu kaydirigubbakcemile3
ama adaer beni aklım hala o ilk modelde kaldı o daha asil gibi ama buda güzelmiş yaw

canım çok kafam karıştı

ne bileyim ya belki de durduk yere sıkıntı yapıyorum kendime,çıkıp moda evine gidip bakınca endişelerim kalmayacak belki ama offf ki offf böyle net te bir o modele bak bir bu modele bak ondan karıştı kafam.

bak ben ilk begendiğim modeli giydim sende öyle yap ilk ne begendiysen yada hangisinde agır basıosan onu öyle site site gezipte bakma secenek cogalınca kafan karısır valla ben klasik gelinlikler yazdım googlede ilk cıkan gelinlige asık oldum sonra baktım bikaç yere ama aklım hep ondaydı bidahada bakmadım

m.m.m.m vallahii allah kolaylık versin sanaa...ama eminim azimlee adaerle birlikte aşıcaksınız bu kilo problemini...ve istediinizz gibi gelinliklerr üstünüzdeee harikaa olucak eminiimmm...D

kızlar ben sızı takıp edıyorum ama okdr hızlısınız kı her sohbete maydonoz olmak ıstemıyrum:) benım gelınlıgım kabarık taslı felan olcak ben öle şatafatlı ama sevımlı bı gelınlık ıstıyordum dugun mayısta ama ılk provam yapıldı sızınle paylaşmak ıstedım bu gelınlıgın astar dedıklerı en altıymıs model bunun ustunde dıkılecek.ama nısanı bulucak tamamlanması acelemıs yok diye:) bu arada daha öncede demıstım 78 kıloyum ama öle bı kalıp çıkarmıslar kı ben bıle ınanamadım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=11258&pictureid=74349

merwecik guzelim inanamadim ya gercekten 78 mi buradaki kilon,gelinligin ust bedeninde korse gibi birsey var mi ayrica belin cok mu ince

evt cnm 78 daha carsamba gunku fotograf bu.gelınlıgın ustkısmında balen mı ne dıorlar gelınlıgın kendısıne yerlestırilen korse görevı gören bı sey var evet. belım vucuduma göre ınce ama cok deıl 88-90 cm felan yanı.terzının maharetı şeycım:)

valla ya yrn tartının ustune cıkımde fotografı cekıp koyım ıstıyosanız:)) diğer fotolara bakın albumde farkedersınız farkı:)

ya mervecik senin terzin kim bende ona gidim kaydirigubbakcemile3 sen 78 im diosun orda en fazla 60 duryosun bende istiyorummm yaa kaydirigubbakcemile3 bide o gelinliğin üstüne işlemeler fln olcakmı yoksa sade mi olcak böyle bide bende fiyat öğrenmek istiyorum ay çok soru sordum galiba zemuszemus

adaer uygunsa bizde mervenin terzisine gidelimm kaydirigubbakcemile3 evlenene kdr bi beş kilo versek o terzi bizi de 60 kilo gösterir walla kaydirigubbakcemile3 bide merve sen o zmna kdr kilo verirsen nolcak gelinlik bol durmazmı üstünde

adaercim anladığım kdrıyla sen sade gelinlik seviyosun cnm dünki modele benzer bi tanedaha yükledim beğenirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…