m.m.m.m bu modeli you_know kesinlikle görmeli.Dilek nerelerdesin canım yaaaaaa
bu model nasıl ama :)
ben istanbulda oturmuyorum ama benim bir arkadaşım fatihte bir gelinlikçide diktirdi gelinliğini 1500 demiş ama yaklaşık 1000 lira gibi bişi ödemişti
bende ankarada tunalıdan almıştım,şubat ayı olduğu için indirimli aldım,1800 dü..
1000-1500 arası değişiyor benim baktıklarımda
benimde düğünüm 2010da kısmetse..
aldım gelinliği erkenden, çok beğendiğim bi model buldum nişanlımda aldı saolsun..
ben 2100e aldım..
kışın alın derim daha uygun oluo fiyatlar indirime girio çoğu yer.. yerimseniben
eskişehirde 4000e kadar cıkabiliyor ama inan onemli olan yakışması çok çok büyük paralar vermeye gerek yok...bana 2100 gibi bi fiyat +duvak demişlerdi. herşeyi 1800e aldık 10 taksit yaptılar hem de..pazarlık şart :)
ben gelinliğimi 600 euro'ya aldım
canım ben gelinliğimi 1500 aldım ve sahibinden .com koydum satmak için bi bak istersen yada düşünürsen görmek istersen özeline atayım
bu da benim gelinliğim;fiyatı ise 550:lepi:madam burcu;izmirden aldım..
Ben arkadaşıma diktirdim sağolsun bana çok iyi fiyat verdi 500 tl ama benim gelinliğimin piyasadaki kirası 1800 den başlıyortaşları zaten 1000 tl üzerinde tutar
bende ankarada oturuyorum kızılayda and carsısındaki buyuk carsı daki tunalıdakı gelınlıkcılerın hemen hemen hepsını gezdım begendıklerı 1.800 2.500 cıvarıydı ortalama ındırımlı fıyatları....yüzlerce gelınlık modelıne baktım hıc öle cok cok hosuma gıden işte bu dıyebılecegım bı model olmadı acıkcası bıde benım kafamda bı model oldugu ıcın begenemedım belkıde,hazırda bı yerını begensem bı yerını begenmıyorum en sonunda dıktırmeye karar verdım gecenlerde bı moda evıne gırdım ıstedıgım gelınlıgı anlattım tamamı fransız dantelı tek parca arkası biritli kuyruklu 1.500 tl ye dıkecek kıs oldugu ıcın cok ındırım yaptı bende 1 ay sonra baslıcam dıktırmeye bakalım ınsallah ıstedıgım gıbı olur cok guven verdı moda evı sahıbı ucretı bıtınce alıcam dedı ıstemedıgın begenmedıgın bı yer olursa hemen duzeltırız dedı bakalım ne olcak....
Ben 4 yıl önce fatihden 600 e almıştım
gecen kış almıştık gelinliği 3500 civarındaydı ingiliz bi marka. şu an % 50 indirim varmış vitrininde gördüm. izmirde gelinlik arayan varsa özelden yazabilir bana.
kadıköyde en güzel gelinlikçi candan diye bi yer.orda sordum 3300e tesettürü,kolu,her şeyi dahil ve sıfırdan dikeriz dediler ki en güzeli bunu diyen.diğer yerlerde 1500 en fazla ve yine hepsinin dikimi moldeli süper giy çıkk
ben 4 yıl önce 500 tl kiralamıştım.kendi istediğim gelinliği diktirdim ve kiraladım.
şimdiki gelinler pek bi pahalı gelinlik meraklısı.
komşumun oğlu evlenecek kız bi gelinlik beğenmiş 4 bin tl yaa.satın alacam diye tutturmuş.komşumda becbur aldı o gelinliği.daha içinde gelin çiçeği ve dua yok onada 1000 tl istemişler.gelinlik oldu 5 bin tl.
ondan öncede karşı komşum oğlunu evlendirdi onun gelinede 3.500 tl aldırdı gelinliğini.hayret ediyorum.
arkadaşımın ablası diktirdi bu yaz. fransız dantelli, çok kaliteli kumaşlardan. 1.100
kızlar süper haberim var şirinevler/ist. as gelinlikde hiç giyilmemiş gelinliklerde kampanya var 500-600 liradan başlıyor.Ayrıca kuaför bölümünde de gelin saçları %50 indirimli ve profösyonel makyaj dahil
aysiradan aldım gelinliğimi 1700 demişlerdi peşin 1300 e bıraktılar. duvak çiçek taç dahil.
benım kı de saka gıbı bır fiyattı..
cok model baktım ama ılk gırdıgım gelınlıkcıden ,ilk giydiğim gelınlıgı aldım cıktım kaydirigubbakcemile2
cuk oturmustu,sankı uzerıme dıkılmiş gibiydi..
herkeste cok begenmıstı :)
duvak ,taç,cicek,el çiçeği,eldiven,kuşak ,para takılan kusak,hatta sac yapışacakken tkılacak taşlı firketeleri bile verdiler..
ve sadece 650 tl idi ..1 yıl önce idi ..
Dün yalan olmasın ama 25-30 adet gelinlik denemiş,pazarlık yapmış,moda evlerinin burnundan getirmiş biri olarak şunları söylemek istiyorum.
Yaz gelini bile olsanız kesinlikle ve kesinlikle gelinliği kışın alın %40 vyea %50 oranında indirim sağlıyor.
-Fiyatlar ;
-tamamen kalitesizler 200-250tl,
-orta kalite fakat özensiz dikiş,kalitesiz kumaş ancak görüntü güzel 250-600tl
-600-1200 arası ortaüstü kalite kumaş kısmen güzel,taşlar vs işe katılabiliyor,gelinliğin ağzı-yüzü bir tarafa gitmiyor,içinize sinebilir türde.
-1200 ve üzeri kaliteli taş,güpür,ekstralar eklenmiş,duvak vs hoş,iddialı modelleri dikebiliyorlar bu fiyata..
Bunlar yaz fiyatları,kışın büyük indirimler var bir de nakit öderseniz sizden kıymetlisi yok.
Ben aşık olduğum,giydiğimde gözlerimin dolduğu modele Allah izin verirse 800 ödeyeceğim.benim için inanılmaz bir rakam ben 2000'e kadar gözden çıkartmıştım.yine gönlüme göre bir duvak,çiçek,tac dahil..
Ölümüne pazarlık yapın,her ayrıntıyı tek tek konuşun,size değer vermeyen modaevinde bir saniye bile durmayın.Aklınızda kalan her modeli deneyin,Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..
bende istanbulda netten model gnderip bi fiyat arastırması yapmıstım ve en az 1.100 dediler benim gelinliğime ki cok sade işsiz bi gelinlikti ama ben mersinde 600 tl diktirdim
arkadaşlar Rüyam gelinlik varmış karşıda 300 Ytl'den başlayan fiyatlar demişler sitelerinde.İsterseniz bir fikir olur bakarsınız,karşıdaki arkadaşlar için bir alternatif olabilir belki.Modaevinin sitesinde ki bir model bu ben beğendim mesela.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Ayy unuttuklarım olmuş teknik açıdan.
Şimdi ben balıketli bir gelin adayıyım..
Böyle kuğu gibi salınan 34-36 beden bir kız değilim,hiç olmadım o ayrı mesele.
38-40 arasıyım,38'e olmuyorum gelinlikte 40'da da daraltma gerekiyor vs..
Neyse zaten diktirirseniz üstünüze göre dikiyorlar.
Bana benim tek parça olsun ısrarıma rağmen inatla iki parça gelinlikler gösterdiler.
Şunu belirteyim ki 2010 yılında tek parçalar modaymış,ben beğendiğim tek parça gelinliği seçtim kadın gözleriin pörtletti onu daha 2 gün önce gittim aldım geldim 2010 model daha kimseye dikmedik dedi.
Eğer biraz balıketli bir gelinseniz tek parça gelinlik tercih edin.
yoksa öteki türlü emanet gibi duruyor üstünüzde,denedim gördüm.
Gelinliği kesinlikle hayalinizdeki duvakla deneyin,bir duvak rica edin saçınızı da öylesine tutturun ve öyle deneyin.
Tarlatan çok önemli.Birkaç tip tarlatan var,bir kısmı öyle serti oynarken,otururken rahat etmeniz mümkün değil.öyle kalıp gibi duruyor çok rahatsız.
bir kısmı yumuşak ama onlarda çok yumuşak daire şeklinde değil yumurta şeklinde duruyor,görüntü hoş olmuyor.
eğer diktiriyorsanız tarlatan yerine tülden bir kabartma yapmalarını rica edin,hele de kış geliniyseniz bulunmaz nimet soğuk açısından.
Gelinlikle muhakkak oturun,sadece ayakta denemeyin,eğilip kalkın..
Gelinlik denemeye giderken,mümkünse askısız,sağlam kaliteli,göğüsleri dik tutan ve beyaz bir südyen giyin.
Aklıma geldikçe yazarım zemuszemus
ben dün ümraniyede bir gelinlikciye girdim fiyatlar değişiyordu işlemeye kumaşa göre benim beğendiğim gelinlik satın alma 900 (800 indi) kiralama 600
Imageshack - gnl003
ben 1000 liraydı sadece gelinlik
sonra kocişim bir ton pazarlık etti nerdeyse gelinliği bedava vereceklerdi heee:)))
neyse 550 tl ye kiraladık
özel dikim hemde
ece moda evi
ben Ankara'da ""şemsinur modaevinde ""diktirdim ülkealan pasajının orada izmir apt dı sanırım orada... harika diikiyorlar kesinlikle tavsiye ederim... hemde fiyatlarıda çok uygun luyor işlerine göre ayrıca çokra şeker insanlar... çok ilgililer ve de sıcaklar... senin isteklerini gözönünde buluduruyorlar... eğer bi söz verdilerse onu yapıyorlar bazı yerler gibi son anda yan çizmiyorlar... benim gelinliğimi 1600e dikildi ama o modeli kime gösterdiysem en az 2500-3000tl arasında fiyat biçmişlerdi... bütün her yeri fransız güpürü işliydi...
arkadaşım benim tavsiyem üzerine oraya gitti 950tl dikirdi gelinliğini ve çok memnun kaldı oda... hatta iyiki sana danışıp orada diktirmişim diyor... onunda beğendiği modele en uygun 1250 fiyat vermişlerdi...
canım bebnimkisini herkes ezberlemiştir artık:))))
ben Kocaelide bir butiğe diktirdim. 5 farklı modeli bir araya getirdim isteklerimi bildirdim onlarda diktiler sağolsunlar... 1500 tl verdim. pronoviasın gelinliklerinden esinlendim...
rkadaşımız
arkasıda v bele kadar çık arkadaşlar...
janım benımde dugunume 1 ay gıbı bı zaman kaldı fatıh ve esenler ı dolastım fıyatlar genlde 1000den baslıyor ve 3000-4000 e kadar gelınlık var ama en son care carsıya gıttım emınönü ne ya da mahmutpaşa da denıyor sanırım orada gelınlık ffıyatları daha uygun modellerde cok fazla ben begendım bı tane ıns haftaya alıcaz 650-750 arası modellerı de cok hos hatta adını da verebılırım sana özelden ıstıyorsan magazanın
kolay gelsınopuyorumnanaktan
Arkadaşlar bugün bir moda evi ile görüştüm gerçi telefonda oldu bu görüşme ama sağolsun çok ilgilendi bayan
bu modeli beğendiğimi ve fiyatını sorduğumda 750 Ytl dedi. Sizce model nasıl?
fatih karagümrükte gelinlikçiler pasajı var 3 4 katlı hepsi gelinlikçi çarşısı cok guzel son cıkan modeller var uygun fıyata buradanda ulaşabilirsiniz ılgılı arkadaslar :)
ayrıca şu model de sanki aklıma yatıyor gibi ne dersin you_know ?
bu mu öteki sade mi ?
tabi buna 1300 Tl diyorlar kiralık.
arkadaşlar ben de 2010 gelini olucam kısmet olursa:) ümraniye çarşıda da fiyatlar 1000-2000 arası genel olarak.fakat ümraniye son durakta bi gelinlikçi gelinlik+saç+makyaj+1 günlük kiralık kaftanı da dahil 299 tlye veriyor. ümraniyedeki arkadaşlarımıza duyrulur..ben de nişanlığımı ordan kiralıyorum hayırlısıyla saç rengimi de dahil ettiğim için benimki 375e geldi temiz iyi de biyer tavsiye ederim:)
artı türbanlı arkadaşlarımız için de çarşıda bi gelinlikçi var orası da türban modeli+makyajı+gelinliği 300 yapıyor ayrıca bilginiz olsun.
merhabalar,
ben daha onceki sayfalarda gelinlik modelimi gondermstim. googleda nevaya diye aratırsanız benim modeli gorebilirsiniz. ben onu diktirmeye karar verdim. ankara tunaalıda diva moda evi dye bir yerde diktiriyorum. 1750 pesin anlastım. minimum 1100 fiyat verdiler. ama bana cok saglıklı gelmedi. insallah burada sonuc iyi olur. son dakka surprizlerini sevmiyorum. 1100 diyen yer bana bir duvak gosterdi ucunda dantel var. ama danteli tule silikon gibi tutkal gibi bi seyle yapıstırmıs. sarı sarı aradan gozukuyordu. bi de bize galos gosterdi ama icerisi cok dagınık ve pisti. dikilen gelinlikler de beni cok tatmin etmedi. ben de amaaan dedim. zaten zaman da yok. 30 ocak 2010... simdi derdim balayına nereye gidecegiz????
Ben yine geldim..
Küçük bir istanbul turu yaptım.
Fatih'i karış karış gezdim..
Eee gelinliğini beğenmiştin,almıştın niye gezdin derseniz,içim rahat etsin diye gezdim.
Fatih biliyorsunuz gelinlik açısından bir cennet yani açıkcası yeni bir gelinlik beğenseydim onu bile alabilirdim.
iki ayrı düğün olacak o şekilde giyecektim.
Kısa kısa notlara gelirsek..
-Fatih Gelinlikçileri kesinlikle semtinizdeki yada ne bileyim kendi ilinizdeki gelinlikçilerden pahalı
-Modaevlerinin bir kısmı cidden profesyonel hatta lüks sayılabilir..
-Kumaş,dikiş vb türde benzerlikle olan diğer gelinliklerle aralarında yaklaşık 700-800 lira fark var.
-İndirim konusunda burunları havada,çünkü işleri çok yolunda,haftasonu gittim tıklım tıklımdı
-benim beğendiğim gelinlikler kış fiyatları olmasına rağmen 1800-2000 liradan aşağı hiç düşmedi.
-buna karşılık kalitesiz gelinlik yok,paranız varsa gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
-gelin ayakkabısı için tam bir cennet,sırf onun için Fatih'e uğranılabilir.fiyatlarda çok uygun 30'dan başlayıp 150'e kadar gidiyor.
-2010 modelleri gelmiş,çılgın fırfılar var :) dantel modasını biraz yitirmiş görünüyor.
-kışın evlenmek isteyenler peluştan bolerolar,ceketler var,ben aldım bir tane ,çok cici 70 tl tuttu.
-niyetiniz uygun gelinlikse Fatih yerine Mahmutpaşa'yı tercih edin ve haftasonu gitmeyin.
İzlenimlerim böyle,umarım faydalı olur
Ben gelinliğimi 1500 TL'ye diktirdim; tüm aksesuarları -damat yaka çiçeği-takı atkıları da olmak üzere- dahildi. Damatlığı da Süvari'den aldık, ayakkabı & kemer dahil 350 TL'ye.
Pınarpin gezip duracaksın ama gelinliğini bulduğun zaman işte bu benimki diyeceksin.
Radongenisiya, kolların tombulsa mutlaka dantel güpürle kapat.Benim bir arkadaşım balık etliydi, o kadar ince görünüyordu ki gelinliğin içinde, dantellerle güzel kamufle etmişlerdi, İznini alarak gelinliğinin fotosunu ekliyorum.
slm kızlar bende ınternetten bakabaka bıtırememıstım gelınlıklerı en son aslında ılkbasta bı gelınlıkcıye gttım özel dıkımoldugundan denencek gelınlık yktu bı model cızdırdım ve onun super olacagına cok ınandım snra kayınvalıdemler ve annemle hazır gelınlıkcılere gttık ve cok degısık modellerle karsılastım hele bırının altını bırının ustunu cok begendgm bı gelınlıkvrdı kadın dedı sana göre dıktırırız 1800 dedı ama provasız dıkılcek cunku baska yerde dıkılıo bende gözum onda kalaraktan cıktım o ılk gıttıgım gelınlıkcıye anlattm modelı cızdı kadın yenıden ustunu tam anlatamadım ıcımede sınmedı amakadın dedıkı eger o tam sana göreyse gıt al hıc dıkelım demıcem ama hazır dıkılıp gelcekse duzeltme ve almama sansın yk dedı burda begenmedıgın yerlerı duzeltrız felan dedı mantıklı geldı banada ust modelı tamanlatamadım gıdın vıtrınden bakın dedım:)1100e dıkılcek aksesuarlar dahıl carsamba ılk prova hadı hayrlısı bu arada ben tam 78 kıloyum ama genede gycemo ıstedgmmodelı:)
ben 585 TL ödedim benim oldu gelinliğim:asigim:gaziosmanpaşa-beşyüzevlerden almıştım...saten+fransız danteli straplez bi modeldi... sonradan teyzem duvağını beğenmedi yenisini hediye aldı sağolsun, çiçeği de canlı yaptırmıştık...herkes de çok beğenmişti gelinliğimi ben de gayet memnun kaldım
lirean tabıkı simdi diktirmeye baslarsan gelinliğini indirimli oluyor.
mesela benım diktirmek istediğim gelinliğe sezonda 1,500tl diyorlar ama şimdi 750tlye diktiriyorum. tabi birazda tanıdık payıda var ama yınede ındırımlı dıkıyorlar tabıı
woooow titredim valla görunce kıııız cok hoş buuuu kaydirigubbakcemile3
ama adaer beni aklım hala o ilk modelde kaldı o daha asil gibi ama buda güzelmiş yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?