Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

öncelikle adaerr konuu süperr gerçekten teşekkürlerr..inşallahh zamanı gelincee senin resimlerinide görürüzz..:)))

you_knew dış çekim resimlerine bayıldım daha önce burcuözgeninkileri görüp çok beenmiştim....çok fazla düüne gittim bu sene ama hiç biri hiç böle bişii düşünmedi..bundan sonrakilere önerimmmm en iyisii bana çokk uzak malum hem de ankaradaymış seninkilerr süper vallahii..:)))

aysira gelinlikle ilgili bir dipnot geçimmm..geçen hafta bi arkadaşlımla tunalıda dolaşırken vitrinde dikkatimizi çekti gel girelim deniyelim dedi arkadaşım deli cesareti evlenme gibi bir durum ikimizdede yok....2010 modeller gelmiş ancak sitelerine koyymamışlar genlde tüm gelinlikle kreme yakın ama tüleri falan süper..yeni bir modelini denedi arkadaşım üst drapeli aralarda çapraz taşlar geçio etektede mendil modeli ve kat aralarınada aynı şekilde çapraz taşlar geçio %30 indirimli olarak gelinlie 3.000 tl dedilerr ama modeli bi nete düşse efsane olucakk benden sölemesiii..DD

ayyy tesekkür ederim canım begendigine sevindim

işte buna tamamen katılıyorum.Bırakınca geri alıyorsunSpor amannnnn yapsan bir dert yapmasan bir dert

gercekleri söyledim canım valla hiç dert edilecek durumun yok

ahhh canım çok merci yaaaaa :kedi:

öncelikle adaerr konuu süperr gerçekten teşekkürlerr..inşallahh zamanı gelincee senin resimlerinide görürüzz..:)))

ahhhh çok teşekkürler yaaa bu sabah ne güzel dileklerle karşılandım böyle.24 nisan hayırlısıyla gelsin ekleyeceğim bende hemen :)

Son düzenleme:
adaer cnm sen kaç kiloydun. ben resmini göremedim. ben kendimi 75 sanıodum dün akapunktur taktırmaya gittim 77 çıktım mafoldumben
adam 15 kilo vermen gerekio dedi ama ben 60 olmak istiyorum yani 17-18 kilo vermem gerekiyo eğer istersen doktorun önerilerini sana yazabilirim cnm

canım çok sağol vallahi hiç fena olmaz önerileri yazman :)
göremedim demişsin işte link

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-1864.html

birde bloğumda da görebilirsin ADANIN GEZİLERİ: TAÇLANDIK...

o yelekli kırmızı bluzlu fotoda inan 60 kilo görünüosun ya ah bide ben öyle olsam mafoldumben
doktorun önerilerine gelince dün gittim bi gzl ölçtü biçti boyumu kilomu sonuç felaket akannehir
ben kendimi 75 sanarken 77 çıktım ve bunun % 34 yağ %46 sı su geri kalanı kas. iğnelerimi takmadan önce de birsürü nasihat etti. öncelikle kesinlike soğuk bişiler yemek içmek yasak kesinlikle sıcak yada ılık olcakki ben hep soğuk su metabolizmayı hızlandırıo die soğuk su içerdim artık sıcak su içiyorum. sabah en geç 7 de kalkıp iki bardak ılık su içip 20 dk yürüyeceksin dedi. sonra kahvaltımı yapcakmışım kahvaltım bi yumurta beyazı bi dilim çavdar ekmeği, domates salatalık ve şekersiz çaydan oluşuyor. saat 10 da bi bardak ayran var ki ztn ben bu listeye uyamıcam iş yerinde nerden bulım ayranı onun yerine bi elma yiyorum. 12-12,30 arası öğle yemeği yencekmiş o da 3-4 kaşığı sebze yemeği, yoğurt, salata ve bi dilim çavdar ekmeğinden oluşuyor, saat 4 de bi meyve ve diet bisküvi var bir paket, saat 6-6,30 arasıda akşam yemeği bi kase çorba 100 gr et yada tavuk yoğurt salata bi dilim çavdar ekmeği, yemekten sonra 20 dk dinlenip 40 dk yürüyüş, her yemekten önce iki bardak ılık su. mümkünse saat 2-3 arası uyu dedi. yemezsen kilo veremezsin ilerde gizli şekerin çıkar daha çok kilo alırsın yemeyerek yiyerek aç kalmadan zayıflaman gerekiyo dedi günde 3 lt su içcekmişim bide. bakalım haftaya kaç kilo çıkcam. 60a kdr düşmek istiyorum

Son düzenleme:
m.m.m.m evet canım bir şekilde vermeliyiz bu kiloları,belki şu anda çok abartı durmuyoruz ancak bunu sonrası var.Doğumu var,emzirme dönemi vs. offf ki offf o yüzden 1 kg. bile vermek bizim için önemli :)
Gelinlik giyeceğiz yahu bundan önemli bir şeymi var :)

sabahları spora kalkmama etki eden tek şey gelinlik giyeceğimi aklıma getirmem kaydirigubbakcemile3
bu sabah uyuyım bi sabahtan bişi olmaz diyorum ki bi sabah kalkmasam bi daha kalkmam ben kaydirigubbakcemile3 sonra gelinlik içinde çirkin gözükmeyi düşünüp fırlıyorum walla kaydirigubbakcemile3

gelinliklere ne kadar ödediniz topiğinde kilolardan bahsedilnce şaşırdım acaba dedim benmi yanlış anladım ama konu konuyu açmış sanırım.
neyse ben yine yazacağımı yazayım.
2008 yazında 2200 tl olan gelinliğimi peşin 1600 tl ye satın almıştık.kirası da 1200 tl idi. eşim -o zamanki nişanlım- satın almayı daha uygun bulmuştu.

ayrıca düğün arası ummadığınız şekilde kilo verip, evlendikten sonra aynı hızla geri alıyorsunuz. 58 kilo ile evlendim düğünden 3 ay sonra 65 kilocuktum. 67 kilo ile hamile kaldım. 32. haftamda 76 kiloyum.

Son düzenleme:

sevgili denizkızıl evet biraz öyle oldu konu konuyu açtı.Kendi vücut tipimize uygun gelinlik araştırması içindeyiz de ondan sanırım bu hallerimiz :) 600 Tl gibi bir indirim yapılmış peşin olunca,gerçektende iyiymiş.Gelinliğinin fotoğrafını da paylaşabilirsen seviniriz.

arkadaşlar diktirdiğiniz gelinlikleride gönderir misiniz? Bir çoğumuz göndermiş ama en azından karar veremeyen birisi olarak bana yardım etmenizi isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…