evet evet bu model süpermiş canım çok sağol ya,kocişine de ki :) bir arkadaşım var 24 nisan da düğününe gideceğiz hani !!! işte ona bakıyorum de :)
derinss cimmmmm sende gelecen unutma
derinss cimmmmm sende gelecen unutma
kızlar sabah akşam ac karnına 1 bardak lahana suyu için annem onunla cok zayıflamıstı
adaer canım sana model bakıyorum inan eşimde gülüyor evlendik daha ne gelinlik bakıosun diyor
bak bu daha guzel
radongesiniya kız sen karadenizlimisin bayılırımmmmmmm karadenizz hele uzungöllllll ayyyy özledim oraları hele hopaaaa
bu gelinlikte guzelmiş he tekrar baktımda bende ne secermişim he şımardım şimdi yaw bunu ikinizden biri giysin yaaa yoksam ben alcam kaydirigubbakcemile3 700 tlymiş kiralık
evet canım artvinliyim sen taaa hopalara kadar gittin mi ya... benim köyüm gürcistan sınırına yakın orda ev yapıyoz şimdi bitsin beklerim gezmeye :)
sen harbiden bu gelinlik işini biliyon da tatlım bu gelinlikçiler ankarada değil ki provalara git gel git gel baya yükselir fiyatı
benim kuzenimin gelinliğinde eteginde güpür çiçek tas kat kat hersey vardı ben begenmedim acıkcası gerci oda benim gelinliğimi begenmedi ödeştik opuyorumnanaktan
bu arada düğün fotolarıma ilk sayfaya yeni fotolar koydum dun akşam
canım sizin fotolar harbiden süper özellikle habersiz çekilmiş olması süper bir de mor çiçek tüm fotolara çok hoş bi hava katmış... daha bu akşam konuştuk nişanlımla böyle dış mekanda doğal fotolar çeken birilerini bulcam inş. ankarada ama nisan ayında manzara nasıl olur onu bilmem.. yani iyi manzara bulamayabiliriz ankarada... neyse bakcaz artık ama ben stüdyoda çekilen o garip arka fonlu yapay fotoları hiç beğenmiyorum
canım hiç sorma bende bayıldım vallahi o mor çiçeğeeee.Kuşum seninde mi nisan da olacak ayyy heyecan yaptım şimdi.Bir de ben 5 yıl Ankara da yaşadım gazi de okudum.Beşevler,tandoğan,yenimahalle,hele son 2 yılım batıkentte geçti.offf çok özledim orayı hele o simitini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?