Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

kızlar diktirecekseniz cok dikkat edin benimde diktirdigim yerde cogu modelin aynısı vardı dikilmiş ama ben bile cok tereddütte kaldım ama iyiki korktugum gibi olmadı aynısını yaptılar

you know cum sen bu işi biliyosun gerçekten yaaa :) paylaştığın gelinliklerin hepsi de çok güzel zaten senin gelinliğini de çok beğenmiştim. aslında adaer cim benim de beğendiğim bi kaç model var fikir olsun diye sana göstermek isterdim ama paylaşamıyorum ki 100 msj olcakmış

20. sayfadaki gelinliği ben de çok beğendim adaercim, hem fiyatı da çok uygunmuş ama kilolu gösterme ihtimali var. eteği kumaş değil de tülden olanları tercih etmiyor musun canımcım?

tesekkür ederim sekerim bence gelinlik gelini arka planda bırakmamalı öyle cok satafatlı gelinlikleri sevmiyorum

hadi o zaman şekerim biraz gayret sayı 100 e ulaşsın ondan sonra eklersin modelleri ki hem bana hem de daha sonraları da bu sayfayı ziyaret edeceklere bir iyilik yapmış olursun.

20. sayfadaki gelinliği ben de çok beğendim adaercim, hem fiyatı da çok uygunmuş ama kilolu gösterme ihtimali var. eteği kumaş değil de tülden olanları tercih etmiyor musun canımcım?

bilemiyorum ki bebeğim sanki kumaş olunca daha bir ağır ve şık duruyor gibi geliyor bana.Hem bak you_know cuğumun modeline süper bir şey olmuş.

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.İstanbul Ümraniye'de ki arkadaşlara duyurulur böylelikle.Maddi olarak sizi fazla zora sokmasını istemiyorsanız arkadaşlar karbeyaz arkadaşın söylediği yere bir bakın bakalım.

gulayse34 arkadaşımız Ankara tunalı da bir moda evinde 1750 Tl peşin diktirme kararı almış.Hayırlı olsun diyorum.Modeli aşağıdaki modelmiş.Nevaya gelinliğin modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben durmadan model değiştireceğim sanırım.Gerçi ilk model hala birinci sırada gönlümde ama şu model nasıl sizce.Balık etli bir geline olur mu? you_know neredesin canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
wowww tekrardan düğün yapasım geldi he opuyorumnanaktan ayrıca bugun tam 2 aylık evliyimopuyorumnanaktan

adaer ben bu modeli koymustum sanki yada görmüştüm buda cok guzel 2. yi aradan cıkar bence 1. ve bunu dusun ama 1.bence daha guzel duracak cunku onun göğüs kısmındaki dantelden eteginede yaptırırsın bunun gibi durur aslında buda guzel ama malum moda evleri bazen dikemiyebilio mesela o öndeki acılan kısmı öyle gergin durmayabilir ama buda guzel yaaaa sen bi moda evine sor gergin istiyorum de yaparız diolarsa bence bu

canım ne güzel inşallah 2 yıl sonrasında da 20 yıllık olursunuz.24 eylül he mi tarihin sayılarımız aynı olacak kısmetse desene sene ve ay tutmamış ama sayı tutacak he :) 24 nisan benim biliyon de mi :)
evet ya bencede ya 20. sayfada ki ya da bu diğerini hiç karıştırmayayım.

şimdi dierinede baktımda sanki o ya ama buda cok guzel sen ikisi arasında karar ver sekerim ben kafanı karıstırmayayım
evet cnm bizim 24 eylül nikahımız 26 sındada dugundu 1.ayımızı kutladık eşiminde doğum gunuydu ogun opuyorumnanaktan bugun naparız bilmiyorum askım bi sürpriz yapar yine herhalde

you know cum daha nice aylar ve yıllar diliyorum o halde size... adaer senin için gayrete girdim bak msj sayımı tamamlıycam bu arada bu sayfadaki gelinlik bence diğerinden daha zayıf gösterir ve modeli de çok hoş...

adaer bu arada sana bişi sorabilir miyim yaw. resmin sayfada link şeklinde değil de direkt görünmesini nasıl sağlıyosun. aradım aradım bulamadım nerden öğreneceğimi

canım şimdi ben hızlı resim ekle denen siteden ekliyorum.gözat deyip istediğin resmi seçiyorsun resmi seçtikten sonra yükle kısmında önce 640 x 480 boyutu seçiyorsun yükle diyorsun,yükleme işlemi tamamlanıyor orada daha sonra forumlar 3 bölümü kopyalıyorsun daha sonra buraya gelip A harfin yanında ki yuvarlak simgeye tıklayıp yapıştırıp cevapla diyorsun :)
umarım yardımcı olmuşumdur

ımageshack die bi site var ben ordan yapıorum hep sadece resmi yükletiosun linki alıp yapıştırıosun bişi yapmana gerek kalmıo

kızlar ben çiçeğiminde fotosunu koyayım dedim
canlı çiçek istemiştim ama 2 gun kullanacagım için bunu aldım mersinden 40 tl almıstım o normal kumas gibi olan çiçeklerden deil strafordan yapılmıs her çiçekcide var eminönündede gördum beyazıda cok hoş oluyor ben hep mor istiyordum mor aldım ama pastel ten rengi yada yavruagzıda gelinlikle cok guzel duruyor

canım böyle yakından çok daha güzel görünüyor çiçeğin rengi de gelinliğine süper bir hava katmıştı zaten.Öptümmmmm

adaer ciiiiim... resim paylaşamıyom ama kanavice moda evi gelinlikleri başlıklı forumda 2. ve 5. modeller çok güzel bi bak istersen senin sevdiğin tarzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…