Gelinlik Modelleri arkadaşlar gelinliğim nasıl

bayıldım çok güzelmiş gelinliği ben sade sevmiyorum taşlı birazda abartılı olmalı benim gelinliğimde öyleyli sonuçta gelin oluyosun dimi bi farkın olmalı prensesler gibi olmalı harika bi gelinlik çok beğendim

gelınlıgı bız degıl sen gıyıceksın.
bızlerın begendıgı senın ıcıne sınmeyen olsa daha mı ıyı olurdu:50:
Benım tarzım degıl degısık bı model.
Onemlı olan gelınlık degıl senın ıcındekı mutluluk.
Allah daım etsın canım:69:

bayıldım çok güzelmiş gelinliği ben sade sevmiyorum taşlı birazda abartılı olmalı benim gelinliğimde öyleyli sonuçta gelin oluyosun dimi bi farkın olmalı prensesler gibi olmalı harika bi gelinlik çok beğendim

çok teşekkür ederim. mutlu oluyorum sizler beğendikçe

gelınlıgı bız degıl sen gıyıceksın.
bızlerın begendıgı senın ıcıne sınmeyen olsa daha mı ıyı olurdu:50:
Benım tarzım degıl degısık bı model.
Onemlı olan gelınlık degıl senın ıcındekı mutluluk.
Allah daım etsın canım:69:
evet söylediklerinde çok haklısın.inş mutlulukla giyerim.ve hep mutlu oluruz inş.

canım gelinliğin çok hoş benim aklımdaki olan modele çok benziyo ben sadece daha sade tercih edicem mutluluklar diliyorum :46: :81:
benim daha 2 senem var ama ben o kadar kararsızım ki nasıl karar vereceğim bilmiyorum :52: çok zor oluyor mu karar aşaması :18:

canım gelinliğin çok hoş benim aklımdaki olan modele çok benziyo ben sadece daha sade tercih edicem mutluluklar diliyorum :46: :81:
benim daha 2 senem var ama ben o kadar kararsızım ki nasıl karar vereceğim bilmiyorum :52: çok zor oluyor mu karar aşaması :18:

teşekkür ederim canım. oo ne güzel daha çok varmış bekarlığın tadını çıkar:)))

ben gelinliğimi iki kez giyeceğim. bi kendi memleketimde birde nişanlımın memleketinde.
ayrı bir kına gecesi yapmıycaz. düğünün sonunda kına yakılacak

Back