Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah mesut etsin önemli olan o..![]()
Ömür boyu mutluluklar dilerim hoş gelinlik.
ayyyy çok güzelllll canım yaaa bende böle bi model istiyorum gerçekten çok yakışmış ama arkadaşlarında dediği gibi bel kısmını halledersen daha mükemmel olur rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin bir ömür boyu mutluluklar![]()
walla canım ben ilk gittiğimde çok koyu geldi bana başka yerlerede gittim beğenmedim. sonra yine bu gelinliği beğenip buna karar verdim. rengi çok koyu değil ama tam beyazda değil. sana öyle geliyor diyorlar.inş öyledir. renk tonları aynı değil bir ton daha koyu olabilir.Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.
Üzerinde pot yapmş biraz. düzeltilebilir..
biraz uzun gibi bide.
etek kısmı bence güzel. Benim tercihim de bu yönde olcaktı ama oy çokluğuyla farklı bi gelinlik modeli seçildi..:) Taşları ışıktan mı öyle görünmüş yoksa kumaşa-tüle göre koyumu?
Güle güle giy canım..![]()
walla canım ben ilk gittiğimde çok koyu geldi bana başka yerlerede gittim beğenmedim. sonra yine bu gelinliği beğenip buna karar verdim. rengi çok koyu değil ama tam beyazda değil. sana öyle geliyor diyorlar.inş öyledir. renk tonları aynı değil bir ton daha koyu olabilir.
bu benim gelinliğim değil zaten.bu teşhir ürünü. benimki ölçüme göre gelecek.
Önemli olan senin içine sinmesi arkadaşım. Güle güle giy.. salonda olacaksa o ışıklardan falan daha açık görünür taşları koyu görünmez o zaman.
Düğünün ne zaman?