- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.420
-
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
Çok varDoktor geç yumurtlamis olabilirsin dedi adet tarihi ve kesesi uyuşmayan geç döllenme olan varmı
Merhaba hayır üç kere eczaneden kaset test alıp yaptım reglim 8-9 gün geçtiğinde ama negatif cıktı adet söktürücü aldım (tarlusal) onu iciyorum regl olmayı beklıyorum bakalım regl olduktan sonra hayıt tohumu bal çörek otu tarcın karışımı testere dişli aslan pençesi kürlerini denicem bakalımMerhaba. Son durumunuz nedir? Hamilelik var mı
Sizde varmı gebelikMerhaba. Son durumunuz nedir? Hamilelik var mı
Hayır. 5 gün oldu bekliyorum. Kaset testler negatif. Bir hafta bekleyip kan testi yapacağımSizde varmı gebelik
Hormonlarınızda bir sıkıntı varmıydı peki baktırdınız mı hiçHayır. 5 gün oldu bekliyorum. Kaset testler negatif. Bir hafta bekleyip kan testi yapacağım
Hayır ama adet düzensizliğim hep var benim. Bir de sanki hamile gibi hissediyorumHormonlarınızda bir sıkıntı varmıydı peki baktırdınız mı hiç
Ya hadi inşAllah 1. Yapınca 2. Kolay oluyormuş ben daha 1. Yapsam bi iyi olacakHayır ama adet düzensizliğim hep var benim. Bir de sanki hamile gibi hissediyorumolursa inşallah ikincisi olacak.
Hiç öyle değil kızımı ilk denedigimiz ay oldu. Bu ikincisi için uğraşıyoruz 2 aydırYa hadi inşAllah 1. Yapınca 2. Kolay oluyormuş ben daha 1. Yapsam bi iyi olacak
Kız 2 aydır ugrasıyoruz diypsun dur bi bismillah olur yani en azından 1 tane de olsa olmuşHiç öyle değil kızımı ilk denedigimiz ay oldu. Bu ikincisi için uğraşıyoruz 2 aydır
Sonucunuz ne oldu acaba benimde çatlamam 20 sinde olmuştu 8 inde adet olmam gerekiyor olmadım bugün gecikmenin 5.günü dün erken gebelik test yaptım ama negatifKızlar selam, 20 Şubat catlamam oldu. Bugün 14.gün test negatif çıktı. Regl en son 27 ocakta olmuştum genel olarak düzensizdir. Geç döllenme olabilir mi? Geç döllenme olsa da bugün silik bile olsa çizgi çıkar miydi
Negatif canım regl oldumSonucunuz ne oldu acaba benimde çatlamam 20 sinde olmuştu 8 inde adet olmam gerekiyor olmadım bugün gecikmenin 5.günü dün erken gebelik test yaptım ama negatif
2 subat adet tarihim bugün 7+1dim kalbini duyamadım vajinaldedr duyamadım kese 6.haftada 10mm Di bugün 16 mm büyümüş ama bebek yok geç döllenme olabilir keseye göre 6 haftalık hamile cıktım bir hafta sonra tekrar gtcem bos gebelik ihtimali varmışDoktor geç yumurtlamis olabilirsin dedi adet tarihi ve kesesi uyuşmayan geç döllenme olan varmı