- 20 Eylül 2024
- 40
- 19
- 3
- 22
İnslalah cnm amacımız o zaten haftaya gidip görücez teşekkür ederim tekrardanİnşallah düzenli bir hcg artışınız olur :) çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnslalah cnm amacımız o zaten haftaya gidip görücez teşekkür ederim tekrardanİnşallah düzenli bir hcg artışınız olur :) çok şükür
Bizi de haberdar et arkadaşımİnslalah cnm amacımız o zaten haftaya gidip görücez teşekkür ederim tekrardan
Tabiki ederim umarım umut olurum size gerçekten çok dua ettim.sizlerde Allahtan ilk önce isteyin ztn onun gücü kudredi her şeye yetendir pes etmeyinBizi de haberdar et arkadaşım
Hayır canım uygulamadan takip ediyorum adetime 4 gün kaldı bu ayda olmazsa ovulasyon testine başlayacağım canım doktora da göründüm herhangi bir sorun yok diyorDicle hanım. Bu arada ovülasyon testi ve destek alıyormusunuz.
Aralık ayında deneyeceğim bsoğan kürünü cümlemizden Rabbim razı olsunBen teşekkür ederim Allah razı olsun dilerim sizede nasip olsun insalalh soğan kürünü deneyin Allah'tan ısrarla isteyin pes etmeyin
Adetin birinci gününden itibaren başlayıp son gününe kadar sabah akşam olmak üzere bir bardak için ben bu ay denedimAralık ayında deneyeceğim bsoğan kürünü cümlemizden Rabbim razı olsun
Arkadaşım ovülasyon olmadan takip etme. Tam 8 ay ben uygulamadan takip ettim falan zaman kaybı. Ovülasyon testi al. Doktor rahimde herhangi bir sorun oluyor dediyse. Kendin takip et. Ovülasyon ve jel ile olur Allah'ındır izni ile.Hayır canım uygulamadan takip ediyorum adetime 4 gün kaldı bu ayda olmazsa ovulasyon testine başlayacağım canım doktora da göründüm herhangi bir sorun yok diyor
Hangi jel canım çok teşekkür ederim insalalhArkadaşım ovülasyon olmadan takip etme. Tam 8 ay ben uygulamadan takip ettim falan zaman kaybı. Ovülasyon testi al. Doktor rahimde herhangi bir sorun oluyor dediyse. Kendin takip et. Ovülasyon ve jel ile olur Allah'ındır izni ile.
Bir gebenin günlüğü gynoseed alabilirsinizHangi jel canım çok teşekkür ederim insalalh
Merhaba son durumunuz nedir İnşallah iyi gidiyordurMalesef henüz hasteneye gitmedim doktorum bir hafta sonra gel dedi beklemedeyim şuan
Hamileyim cnmMerhaba son durumunuz nedir İnşallah iyi gidiyordur
Gözünüz aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim bana dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde bende anne olmak istiyorum dış gebelik geçirdim 6 ay önce bu durum beni çok sarstı Rabbim kimseye yaşatmasın onu güzel anne hamilelerin duası kabul olur teşekkür ederim şimdidenHamileyim cnm
Allah razı olsun cnm Dilerim Rabbimden tez vakitte en güzel şekilde nasip etsin size ve sizin gibi isteyen tüm kardeşlerimeGözünüz aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim bana dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde bende anne olmak istiyorum dış gebelik geçirdim 6 ay önce bu durum beni çok sarstı Rabbim kimseye yaşatmasın onu güzel anne hamilelerin duası kabul olur teşekkür ederim şimdiden
Aminnn inşallah Allah razı olsun canımAllah razı olsun cnm Dilerim Rabbimden tez vakitte en güzel şekilde nasip etsin size ve sizin gibi isteyen tüm kardeşlerime
Kızlar adetim günün de oldu ve kısa sürdü sol karnimda hafif bı şişlik var 2 gün sürdü hamilelik olabilir mi normalde 5 gün olurAminnn inşallah Allah razı olsun canım