• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar geç döllenme yaşayanlar yardımcı olabilir mi ?

Hayır canım uygulamadan takip ediyorum adetime 4 gün kaldı bu ayda olmazsa ovulasyon testine başlayacağım canım doktora da göründüm herhangi bir sorun yok diyor
Arkadaşım ovülasyon olmadan takip etme. Tam 8 ay ben uygulamadan takip ettim falan zaman kaybı. Ovülasyon testi al. Doktor rahimde herhangi bir sorun oluyor dediyse. Kendin takip et. Ovülasyon ve jel ile olur Allah'ındır izni ile.

Arkadaşım ovülasyon olmadan takip etme. Tam 8 ay ben uygulamadan takip ettim falan zaman kaybı. Ovülasyon testi al. Doktor rahimde herhangi bir sorun oluyor dediyse. Kendin takip et. Ovülasyon ve jel ile olur Allah'ındır izni ile.
Hangi jel canım çok teşekkür ederim insalalh 💞

Gözünüz aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim bana dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde bende anne olmak istiyorum dış gebelik geçirdim 6 ay önce bu durum beni çok sarstı Rabbim kimseye yaşatmasın onu güzel anne hamilelerin duası kabul olur teşekkür ederim şimdiden 💞🌺🦋

Gözünüz aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim bana dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde bende anne olmak istiyorum dış gebelik geçirdim 6 ay önce bu durum beni çok sarstı Rabbim kimseye yaşatmasın onu güzel anne hamilelerin duası kabul olur teşekkür ederim şimdiden 💞🌺🦋
Allah razı olsun cnm Dilerim Rabbimden tez vakitte en güzel şekilde nasip etsin size ve sizin gibi isteyen tüm kardeşlerime

Back