- 6 Ekim 2022
- 105
- 25
- 27
-
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
Benimde geç döllenme canım, sıkıntı yapacak bir durum yok. Çocuk geliştikçe aradaki açık kapanıyor. Büyük haftalarda fark kalmıyor bile. Normalde 14ünde yumurtlaman gerekirken 21inde yumurtlamışsın. Pcos olanlarda ekseriyetle oluyormuş.Doktor geç yumurtlamis olabilirsin dedi adet tarihi ve kesesi uyuşmayan geç döllenme olan varmı
Ben varım, adet günümu 29 Ağustos olmasına rağmen 12 eylüle çektik o kadar gec döllenmeDoktor geç yumurtlamis olabilirsin dedi adet tarihi ve kesesi uyuşmayan geç döllenme olan varmı
Ben de iki hafta geriden geliyorum canım geç döllenme adetime bir hafta kala yumurtlama olmuşDoktor geç yumurtlamis olabilirsin dedi adet tarihi ve kesesi uyuşmayan geç döllenme olan varmı
Bu kötü bişey mi acabaBen de iki hafta geriden geliyorum canım geç döllenme adetime bir hafta kala yumurtlama olmuş
Yaaa çok sevindim doktor beni biraz ikilemde bıraktı da merak ettimBen varım, adet günümu 29 Ağustos olmasına rağmen 12 eylüle çektik o kadar gec döllenmebir sorununuz yok hatta bebeğim biraz iri dogacakmis
Keseniz geç mi göründü sizindeBen de iki hafta geriden geliyorum canım geç döllenme adetime bir hafta kala yumurtlama olmuş
Kötü olacak bir durum yok, geç yumurtlanmis gayet normal bir durumBu kötü bişey mi acaba
1 Mart'ta 4+5 ti bugün göründüm 5+5 olmuşKötü olacak bir durum yok, geç yumurtlanmis gayet normal bir durum
Hayır kötü değil tamamen vücudun yumurtlamasiyla alakalı sıkıntı yok zaten keseni görünce adetini hamilelik haftasi saymiyor kesene göreBu kötü bişey mi acaba
Cnm ilk kani ne zaman verdiniz ve deger kac cikmistiBen varım, adet günümu 29 Ağustos olmasına rağmen 12 eylüle çektik o kadar gec döllenmebir sorununuz yok hatta bebeğim biraz iri dogacakmis
Bugün kalp atışını duydum gerçekten çok başka bir duygu teşekkür ederim hepinizePko'luyum ve bu gebeliğimde de , ilk gebeliğimde de geç döllenme oldu...Farklı bir durum söz konusu değil...Zamanla kapanıyor hatta o ara ki söz konusu yumurtlamanla alakalı yani değişik ne olabilir ki zaten..Adet tarihini keseye göre ayarlıyorlar ve o hesaplamadan devam ediyorsun hepsi bu
Merhaba size bi şey sormak istiyorum bende pcos var adete 6 gün kala yumurtladım ovulasyon testtiiyle öğrendim o günü değerlendirdim şuan benim adetim ileri mi beklemem lazım yani yumurtlamadan 14 gün sonrayı yoksa gebelik testi yapmak içinPko'luyum ve bu gebeliğimde de , ilk gebeliğimde de geç döllenme oldu...Farklı bir durum söz konusu değil...Zamanla kapanıyor hatta o ara ki söz konusu yumurtlamanla alakalı yani değişik ne olabilir ki zaten..Adet tarihini keseye göre ayarlıyorlar ve o hesaplamadan devam ediyorsun hepsi bu
Mantık şu ; yumurtlarsın ve 14 gün sonra yumurta döllenmezse kanamayla atarsın o döllenmeyen yumurtaları..Merhaba size bi şey sormak istiyorum bende pcos var adete 6 gün kala yumurtladım ovulasyon testtiiyle öğrendim o günü değerlendirdim şuan benim adetim ileri mi beklemem lazım yani yumurtlamadan 14 gün sonrayı yoksa gebelik testi yapmak için
Teşekkür ederim sağolunMantık şu ; yumurtlarsın ve 14 gün sonra yumurta döllenmezse kanamayla atarsın o döllenmeyen yumurtaları..
Velevki döllendi yine aynı şekilde en erken 14 gün sonra ( çıkarsa kanda) öğrenebilirsiniz sanırım...
Ben de mesela adet bitimi yumurtlamışım..Bebeğin ultrason yaşına göre bu şekilde çıkıyor...
Ama adet bitimi 16-17. günlerde yumurtlama akıntısını görmüştüm..Akıntı takibi yaptım ama döllenme o zaman olmamış doktorun hesaplarına göre..Sanırım iki kere yumurtlamış olabilirim..
O yüzden düzenli ilişki bence en mantıklısı
Rica etsem son soruma bakar mısınız yumurtlama testi atam yumurtlama var muMantık şu ; yumurtlarsın ve 14 gün sonra yumurta döllenmezse kanamayla atarsın o döllenmeyen yumurtaları..
Velevki döllendi yine aynı şekilde en erken 14 gün sonra ( çıkarsa kanda) öğrenebilirsiniz sanırım...
Ben de mesela adet bitimi yumurtlamışım..Bebeğin ultrason yaşına göre bu şekilde çıkıyor...
Ama adet bitimi 16-17. günlerde yumurtlama akıntısını görmüştüm..Akıntı takibi yaptım ama döllenme o zaman olmamış doktorun hesaplarına göre..Sanırım iki kere yumurtlamış olabilirim..
O yüzden düzenli ilişki bence en mantıklısı
Merhaba. Son durumunuz nedir? Hamilelik var mıBenimde reglim 2 gün geciktiginde beta hcg 0.2 cıktı şuan 6. Günü hala regl olmadım geç döllenme olabilirmi şüpheleniyorum