Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıarkadaşlar flormar mı golden rose dipliner mi daha iyi kullanan varsa bekliyorum:)
flormarın artlinerinin çok ince ve çok zor oldğnu okumuştum blogların birinde ben kullanmadım bilmiyorum golden rose dipliner var. o biraz kolay. sende yeni başlıyorsan acemiysen golden rose derim
flormar aldım ve memnun kalmadım canım pastelınkı cok guzel ben onu tavsıye ederım.flormar pastelınkının yanında acık bı renk durdu onn kadar sımsıyah degıl.minik koyu lacıvert bır kabı var denemek ısterseen aklında bulunsun.ama golden rose hakkında bı fıkrım yok
flormar aldım ve memnun kalmadım canım pastelınkı cok guzel ben onu tavsıye ederım.flormar pastelınkının yanında acık bı renk durdu onn kadar sımsıyah degıl.minik koyu lacıvert bır kabı var denemek ısterseen aklında bulunsun.ama golden rose hakkında bı fıkrım yok
kesinlikle flormar.. sürekli liner kullanıyorum neredyesse her markayı denedim pahalı markalara bile taş çıkartır flormar bence..dışı siyah ve üçgen prizma gibi benim kullandığım kutusu..
kesinlikle flormar.. sürekli liner kullanıyorum neredyesse her markayı denedim pahalı markalara bile taş çıkartır flormar bence..dışı siyah ve üçgen prizma gibi benim kullandığım kutusu..
şuan resim koyamam canım ürün yanımda deği ben dışardayım, ama koyu bir renk özellikle elin alışınca kullanımı çok rahat dur ben internetten bakiim bulursam ekliim ürünü:))
canım çok koyu ve güzel oluyor kullandıkça elinde çok pretikleşiyor tavsiye ederi . foto eklemeyi beceremedim:S ama flormar.com adresinde makyaj bölümünde gözler kısmında var.. yeni kutusuymuş gümüş rengi dışıı ve renkleri var:))
canım çok koyu ve güzel oluyor kullandıkça elinde çok pretikleşiyor tavsiye ederi . foto eklemeyi beceremedim:S ama flormar.com adresinde makyaj bölümünde gözler kısmında var.. yeni kutusuymuş gümüş rengi dışıı ve renkleri var:))