• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar eski nişanlımı savcılıga versemmi?

Kimsede sizdede hata var yazmamış.Neden herkese anlatıp bam teline basıyorsunuz.siz kurtulduğunuza dua edin oda kimi kandırırsa onunla evlensin.Sonuçta kimse hakettiğinden azını yada fazlasını yaşamaz.

çıplak fotograf mevzusuna kızan herkezın cınsel hayatından bı suphe ettım valla
bunu yapmayan varmıdır yahu?

Savcılığa verirseniz bütün itibaını daha da fazlası ile kaybeder ve evlenecek kişi bulma ihtimali daha da düşer bunun farkına varmasını sağlayın, yani ben batarsam seni de batırırım ömür boyu da kurtulamazsın şeklinde
Böyle bir şey öğrenilirse işinden de olur ayrıca, hapse girecek ya da ceza alacak böle bir suçtan dolayı sabıka kaydı olacak o xaman bir daha iş de zor bulur
El elde baş başta rezil olduğu ile kalır
Bütün bunların farkına varmasını sağlayın korkusuz görünün kaybedecek hiçbir şeyiniz yokkkk o şekil davranın..
Bir de şükür edin bence sadaka falan verin ucuz kurtulmuşsunuz bu adamdan...

çıplak fotograf mevzusuna kızan herkezın cınsel hayatından bı suphe ettım valla
bunu yapmayan varmıdır yahu?
Ben de konuyu okurken konu sahibesini falan unuttum, bunu düşünüyodum. İnsanların hayatı düşündüğümden çok daha renksizmiş. Herkes maşallah ahlak timsali. Üç çocuk doğurup hayatında hiç öpüşmediğini iddia eden teyzem bile su dökemez ellerine.

Son düzenleme:
Kesinlikle savcılık yolu gözüküyor arkadaşım. Beni de tehdit eden biri vardı ama konu senle farklı. O beni ölümle tehdit ediyodu veya sevdiklerime zarar vermekle. 3-4 ay suyuna gittim, yalvardım, sustum. Gittikçe daha da çok bilendi. Ne zamanki ailesine gittim savcılıkla tehdit ettim o zaman bitti. Kararlı olduğunu göstermen gerek yoksa asla vazgeçmez.
Ayrıca foto gönderdiğinizde karşı taraf fotoyu kaydedemesin istiyorsanız Snapchat diye bi uygulama var. Bütün dünya bunu kullanıyo artık. Hiçbir şekilde fotoyu kaydedemiyo sadece belli bir süre ekranda görebiliyor.

Savcılığa verirseniz bütün itibaını daha da fazlası ile kaybeder ve evlenecek kişi bulma ihtimali daha da düşer bunun farkına varmasını sağlayın, yani ben batarsam seni de batırırım ömür boyu da kurtulamazsın şeklinde
Böyle bir şey öğrenilirse işinden de olur ayrıca, hapse girecek ya da ceza alacak böle bir suçtan dolayı sabıka kaydı olacak o xaman bir daha iş de zor bulur
El elde baş başta rezil olduğu ile kalır
Bütün bunların farkına varmasını sağlayın korkusuz görünün kaybedecek hiçbir şeyiniz yokkkk o şekil davranın..
Bir de şükür edin bence sadaka falan verin ucuz kurtulmuşsunuz bu adamdan...

Ben bunların olmasını istiyorum zaten mühendis kariyerıde biter ins

ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu var :KK43: ilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?
hiç korkma git ver savcılığa..
ben korkmadım sende korkma.

Ben de konuyu okurken konu sahibesini falan unuttum, bunu düşünüyodum. İnsanların hayatı düşündüğümden çok daha renksizmiş. Herkes maşallah ahlak timsali. Üç çocuk doğurup hayatında hiç öpüşmediğini iddia eden teyzem bile su dökemez ellerine.

Neden ki, ben göndermedim şahsen hiç bir sevgilime ve hatta eşime de, ne nişanlıyken ne sevgiliyken ne de evliyken
Onun da böyle bir talebi olmadı. Bir anormallik renksizlik de yok.
Karşındaki adamın garantisi mi var?İyi niyetli de olunsa 3. kişilerin eline geçme ihtimali var
Bunu normal gibi herkesin yaptığı birşey gibi gösterilmesini anlamıyorum ben de çıplak resim istemek, göndermek hiç normal değil ve de çok renkli bir hayatın göstergesi de değil bana göre.
Ahlak çerçevesinde yargılama yapmak değil amacım ama bu konuda hepp kadınlar mağdur oluyor maalesef..

Ne bekliyorsan hala resimlerinin yayılmasını mı?Ben sadece telefonda sapıklık yaptı diye tanımadığım adamı mahkemeye verdim hiç düşünmeden hemen ertesi gün.Eline tebligat çekince kuzuya dönmüş beni arıyor yalvarıyor.Ceza da almaz muhtemelen ama korkusu yeter.Vazgeçmedim bu arada mahkemede devam ediyor.
ismimle face açtı hayal yatarım gibisinden resmımıde koydu o en özel resımlerıde koyucam dedı bütün mesajlar duruyo hala tehdit edıyor herkeze herseyı söylüyorum dıye ailesi ıcın 400 milyar borca gırınce atmıştım nışanı sımdı bu borcu saklamaya çalışıyor başkasını kandrıp evvlenecek bende herkeze söyledim o özel fotolarıda mesajla yolladı bana benı kızdırma bunlarıda atarım dedı ne yapsam savcılığa vermeyi kafaya koydum? yüzüm görunmuyo ama çıplak resımlerım var onunda bende bır suru fotosu var :KK43: ilerde bırını bulamazsa yine tehditler savurucak?

konu sahibi bu konuyu çeşitli kereler açtın sen.
300.000 li bi rakam yazıyodun 400.000 olmuş bi fark o.:))
sanırım yeni üyelik almışssın şimdi de.
verdiğin ayrıntılardan anlaşılıyor.
ama eski nişanlınla ilgili sorununu şimdi anladım ,adamın elinde çıplak fotoların varmış.ondan gelgitli bir ruh halinde yazdın onca zaman.
malesef ahlaksız karaktersiz bi adama çatmışssın bir de eline koz vermişssin.
şikayetten başka yapabileceğin bişey yok ama.
ya bekleyeceksin o fotoları yayınladığı zaman vereceksin savcılığa ya da hemen tehdit edildiğine dair şikayet edeceksin.

Benim de esimle nisanliyken dini nikahimiz kiyilmisti attim bir suru foto.
Cirilciplak olmasa da erotik seyler.
Insan guvenmese evlenmeye adim atmaz zaten. Boyle bir serefsizlik yapacagini ne bilsin?
Sonucta internette tanidigi 2 aylik sevgilisine atmamis fotolari.
Adamin karaktersizligini kiza niye yukluyorsunuz?
Konu sahibi sen de artik adamla ugrasma. Anlasma yoluna git. Savcilikla falan isler karisir.
Iyi birsekilde ayrilmaya bak.
Kimseye borcundan sundan bundan bahsetme.
Hala olmadi o zaman verirsin savciliga.

korkma bi b.. yapamaz havlayan köpek ısırmaz derler.. ama yapmayın böyle aptal saptal şeyler ya ne fotosu ya. ben ağdacıya bile zor gitmiyorum bu devirde bişey gelir kamera falan filan diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle savcılık yolu gözüküyor arkadaşım. Beni de tehdit eden biri vardı ama konu senle farklı. O beni ölümle tehdit ediyodu veya sevdiklerime zarar vermekle. 3-4 ay suyuna gittim, yalvardım, sustum. Gittikçe daha da çok bilendi. Ne zamanki ailesine gittim savcılıkla tehdit ettim o zaman bitti. Kararlı olduğunu göstermen gerek yoksa asla vazgeçmez.
Ayrıca foto gönderdiğinizde karşı taraf fotoyu kaydedemesin istiyorsanız Snapchat diye bi uygulama var. Bütün dünya bunu kullanıyo artık. Hiçbir şekilde fotoyu kaydedemiyo sadece belli bir süre ekranda görebiliyor.
Telefonuyla ekrandan fotosunu cekerse nolacak :)

Back
X