ben asker esiyim askere gideli 5 ay felan kaldi izne gelmeyecek allahtan bisey olmassa yani yine 5 ay gibi bi sure kalfi.arkadaslar sizden fikrinizi istedigim sey esimle son bir haftadir yok yere birbirimizi yiprattigimiz inatlasmamiz aslında eşimin inatlaşması.durum soyle kisaca esim askerde ve herseyi cok buyutuyo beni bos bi konu yuzunden yoruyo.benm ailemle aramda 1saatlik bi mesafe var esimin ailesiyle kaliyorum gelene kadar ben aileme her gittigimde sorun cikartiyor .aramizda bi olay gecti ondan sonra boyle oldu biz gunu birlik konusuyoruz bende onceki 2 defa gitmemde ailemin yanina ona biseyler icin kizgin olup bilerek soylememistim ilkinde fazla ustunde durmadi ama ikinci gitmemde olan oldu.ben adam degilmiyim gibilerinden neden bana söylemiyorsun ben de senin merakındayım gibilerinden baya uzunca tartıştık bende kendi basima gelmedim demediysem senin ailen vardi yanimda sanki ne olacak diye bende baya restlestim neyse eve donduk esim son teli kapatmadan yemin olsun bi daha ben gelmeden yok gitmeyecen diye bana laf soyledi ben uzerinde durmadm siniri inince gecer diye ama o bunu gercekten inada bindirdi simdi ben gelene kadar yok gitmeyecen ben sozumun arkasindayim diyo esim sen beni cok kirdin assaladin kendine karsi guvenimi sarstin deyip uzattikca uzattiyo ve gidersende bavulunu topla git gittigin yerden sakin bi dahada donme diyo.bu sozleri benm oyle zoruma gittiki bu sozleri tamam dememekte benmde hatam var ama o bunu sahsi gurur meselesi yapti gidersen donme diyor benden hemen vaxgeciyorsun dedidimdede cevabi ben o gun dedigimin arkasindayim sevgimi boyle olcme diyor bende asla boyle biseyi icime yediremiyorum biktimda artik hergun ayni tartisma beni beklemek zoruna geliyosa birak git cekme diyo bide.gercekten sastim kaldim esimin asiri tepkisi inadi benmse cok dogal olarak ailemi gorme hakkim ne o bi adim geri atip taman diyor nede ben olur diyorum ki zaten bu cok sacma kabullenmek delilik sacmalik bunun buraya gelmedini tahmn etmiyordum ama simdi durum bu.zoruma giden ne onub sevgisinden nede kendimden kuskum yok ama inatlastigi sey beni deli ediyor kendi kendime dusunuyorum seven insan yaparmi razi olurmu sevdigini uzmeye yok tikaniyorum resmen suan yasadiklarimiza tamam onuda anliyorum asker psikolojisi bide doguda baya zorluyo yipraniyo ama direttigide cok uzuyo beni.simdi ben onu bekliyprum sabrediyirum herseye onun icin ne yapacam sasirdim.cekip gitsem bi inat yuzunden evliligim bitecek kalsam herseyi kabullenmis olacam siz soyleyon ne yapayim ben sizce bitermi bu inat yoksa ipleri koparnalimi ikiside cok zor ben esimi seviyorumda ama ne olacak boyle siz bisey deyin bana cikar yol nedir sizce?