- Konu Sahibi Caresizzzz
-
O da alimli demekkiBen de ağırlık çalışmam. Ama yine de o yüzük parmakta durmaz spor yaparkenkoruma kalkanı sanıyorsa yüzüğü
Kisi kendinden bilirmiş işikisitlayamiyorsam kisitlanmamam da gerek değil mi ? Adil olmak gerekir bunun için yorum.fikir istedim zaten. Ama sizin aklınız size yetmiyor yada yazdıklarımı algılaamıyorsunuz konuşmak için konuşuyorsunuz. Ama yapmayın harcanirsiniz...
Yeterince alımlı olmayabilirsin
Hayır böyle öküzlerde ne buluyorsunuz da evleniyorsunuz anlamıyorum ki. Her insanın bir dünya görüşü vardır, kişi muhafazakardır kadın erkek ayrı spor salonuna gidebilir ancak karısını ortamı bahane ederek karma salona göndermeyip, kendi seçeneği varken karma spor salonuna giden adamın niyetini temiz bulmam ben. Demek ki orada kendisi kadınlara yazıyor ya da kızlar ona yazıyor ki o yüzden istemiyor derim. Madem kendide gidiyor beraber gidin, eşi ile beraber gelen parmağında alyans olan kadına kim bakacakmış orada, tabi niyet ve amaç spor yapmaksa. Aynı şey oynanan oyun içinde geçerli. Siz böyle kocanıza sahibinizmiş gibi davrandığınız sürece hiçbirşeyi düzeltemezsiniz. Kocanızdan kendi yaptığı ve kendine hak gördüğü şeyler için izin istemekten vazgeçin.
Bende baktım kadın poposunu göstercek diye düz duramamış hiçJen kim diye baktim da kadinda maasssllah ne popo var.Ekleme olabilir ama..
Ay vallahi gerçekten. Yeminle gerçekten. Ne kadar garip di mi? Şok olduk şok. Çok şaşırdık.Gerçekten mi ya
12 yaşında evlenmiş snrmEvet ama o gittiğinde de ben kızıyorum. Bende kitap mi okusam diyorum. O oyun oynarken veya çıktığında müsait değilim kitap okuyorum gibi. Yada erkenden yatmak gibi.. annem de iyice soğur bak evliliğiniz yapma öyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?