Arkadaşlar eşim özgürlüğüne cok düşkün ne yapabilirim

Gerçekten mi ya

Niye o kadar şaşırdınız anlamadım. Adam en başta böyleymiş. Giyiminizi kısıtlamış, spor salonuna gitmenizi istememiş hepsine tamam demiş bile bile evlenmişsiniz. Gerçi sorun sizi kısıtlaması değil de kendinden ödün vermemesi. Bakış açınız bu olduğu sürece anlaşabilir miyiz pek sanmıyorum. İmza atınca bir anda bambaşka biri olacağını mı sandınız?

Kimin yorum yapacağına karar vermek haddiniz değil. Yuva kolay kurulmuyor ise oturun evde bekleyin kocanızı.

Kimin yorum yapacağına karar vermek haddiniz değil. Yuva kolay kurulmuyor ise oturun evde bekleyin kocanızı.
yorum yapmana karar veremem tabiki ama siz aklı basında bir bireyseniz hemcinsinizle nasıl konusmaniz gerektiğini bilirsiniz... fikir istedim eleştiri değil iyi akşamlar...

Eşinizle ilgili nişanlıyken birçok şey görmüşsünüz aslında.
Senin bu zamana kadar her dediğin yapılmış ben düz adamım gibi şahane sözler ile nasıl bir kafada olduğunu göstermiş.
Nişanlıyken onu yapma buraya gitme diyen evliyken daha beter de olur ayrıca, bunda şaşılacak birşey yok ki.

Valla ben de gayet alımlı bakımlı güzel bi kadınım hiç mütevazi olamam ve eminim burda yorum yapan her kadın da.. Ama eşim özgürlüğümü hiçbir zaman böyle kısıtlamadı.. Haa yerine göre yapılacak şey var yapılmayacak şey var orası ayrı.

yorum yapmana karar veremem tabiki ama siz aklı basında bir bireyseniz hemcinsinizle nasıl konusmaniz gerektiğini bilirsiniz... fikir istedim eleştiri değil iyi akşamlar...
Konuşma karşıda ki insanın üslubuna göre şekillenir. Bunu haketmişsiniz ki böyle bir cevap aldınız. Konu açarken fikir istiyorum , yorum istiyorum seçeneği yok gördüğünüz gibi. Geleni okuyacaksınız.

Eğer en baştaki kararınıza uysaydınız saygı duyardım. Kadın-erkek karışık spor salonu size uymayabilir. Ama belli ki eşinizin zihniyeti problemli. Daha fazla söyleyip canınızı sıkmayayım.

Bunca yıldır spor yapıyorum. Gitmediğim salon kalmadı. Daha eşim katil olmadı çok şükür

Kadının derdi kısıtlanmak değil ki, kısıtlayamamak.

Sixe tabi bakmazlar.Konu sahibi gibi alimli calimli olsaydiniz bakarlardi

Madem sizi yasaklıyor o zaman kendi de gitmesin? Sizi yasakladığı gibi kendini de yasaklasın.

Bilemedim, bu duruma boşan demek de fazla. O zaman siz de erkek kadın karışık bir kursa falan gidin. Dil kursu olur, bilgisayar kursu ya da tek başınıza yemek yemeye falan gidin ne desem bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…