- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Jen kim diye baktim da kadinda maasssllah ne popo var.Ekleme olabilir ama..He boşuna ugraşmişim yillardir, jen selter gibi bir popo yapamadim ondan bakmiyorlar bence.
Kisi kendinden bilirmiş işiKadının derdi kısıtlanmak değil ki, kısıtlayamamak.
Jen kim diye baktim da kadinda maasssllah ne popo var.Ekleme olabilir ama..
BencedeeBence de eklemedir. Ben inanmiyorum bunlara ya karinca kadar bele kocaman popo yok olmuyor oyle şeyler.
Bunlar hep oyunnnn...
Eşiniz de kendinden biliyor demek ki işi.Kisi kendinden bilirmiş işikisitlayamiyorsam kisitlanmamam da gerek değil mi ? Adil olmak gerekir bunun için yorum.fikir istedim zaten. Ama sizin aklınız size yetmiyor yada yazdıklarımı algılaamıyorsunuz konuşmak için konuşuyorsunuz. Ama yapmayın harcanirsiniz...
O aklınla espiri yapma olur mu canım sen hadi naşEşiniz de kendinden biliyor demek ki işi.
Tehdit falan hoş şeyler değil bunlar. O kadar yardımcı olmaya evliliğinizi kurtarmaya çalıştım. Çok ayıp
Şöyle sağa doğru yıkıldım ben. Sizi de üstüme doğru beklerimKk. da kıskanılmak 101 dersinde bugün de alımlı olmadığımı öğrendim.
Nereye yıkılıyoruz ?
burdan yıkıklar kulübü olarak devam o zamanŞöyle sağa doğru yıkıldım ben. Sizi de üstüme doğru beklerim
Beni kisitliyor ama kendisi hür.... ne yapabilirim nasıl sözümü dinletebilirim?
Arkadaşlar eşim özgürlüğüne cok düşkün karma olan bir spor salonuna başladı nisanliyken ve sevgiliyken de gittiği yer. Işler ciddiye binince bana bırakacaksın demişti. Biraz alımlı bir bayanım bakan eden hatta konuşmak isteyenler oluyordu nişanlım da deli olduğu için biraktirdi sonra kendisi de bıraktı fakat evlendik uzun zaman geçti yine başlayacağım dedi razı olmadım. Ama başladı. Bende geleceğim.dedim. erkek çok gelemezsin dedi pubg oyunu oynuyor hafta sonu baya vaktini geçiriyor orada. Bende oynayacağım dedim online bi oyun sen oynama dedi şifresini aldım bende giriyorum. Genelde arkadaslariyla oynuyor kizllarla oynamıyor . Ama özgürlüğüne cok düşkün ben herşey yaparım erkeğim sen kızsın yapamazsın diyor. Beni kisitliyor ama kendisi hür.... ne yapabilirim nasıl sözümü dinletebilirim?
Acaba sorun eşinizin özgürlüğü mü yoksa sizin tutsaklığınız mı? Eşiniz spor yapıyor oyun oynuyor kısıtlanması gereken bir özgürlük durumu göremedim ben.Arkadaşlar eşim özgürlüğüne cok düşkün karma olan bir spor salonuna başladı nisanliyken ve sevgiliyken de gittiği yer. Işler ciddiye binince bana bırakacaksın demişti. Biraz alımlı bir bayanım bakan eden hatta konuşmak isteyenler oluyordu nişanlım da deli olduğu için biraktirdi sonra kendisi de bıraktı fakat evlendik uzun zaman geçti yine başlayacağım dedi razı olmadım. Ama başladı. Bende geleceğim.dedim. erkek çok gelemezsin dedi pubg oyunu oynuyor hafta sonu baya vaktini geçiriyor orada. Bende oynayacağım dedim online bi oyun sen oynama dedi şifresini aldım bende giriyorum. Genelde arkadaslariyla oynuyor kizllarla oynamıyor . Ama özgürlüğüne cok düşkün ben herşey yaparım erkeğim sen kızsın yapamazsın diyor. Beni kisitliyor ama kendisi hür.... ne yapabilirim nasıl sözümü dinletebilirim?
nisanliyken de senin her dediğin her istediğin yapılmış belli ama ben odun adamım falan derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?