arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

Dayanamadim gebelk testi yaptim negatif cikti ;( o zamamn ben niye regl olamiyorum ya
hemen ümitsizliğe kapılma geç döllenmeyse idrarda ztn belli olmaz bir kaç gün snra tekrar et yada en kesn sonuç bayramdan önce kan testine git cnm

hemen ümitsizliğe kapılma geç döllenmeyse idrarda ztn belli olmaz bir kaç gün snra tekrar et yada en kesn sonuç bayramdan önce kan testine git cnm
Sagol cnm icime su serptin valla ,o zmn persembeye kadar bekleyim sonra kana baktirayim

Sagol cnm icime su serptin valla ,o zmn persembeye kadar bekleyim sonra kana baktirayim
evet cnm baktır bebek 3 haftalıkta anca idrarda belli oluo oda erken döllenmeyse belki sende adete yakın tarihte döllenme olduysa çıkmaz idrarda hadi inş hamişsindir gzl haberlerini bkliyorum umudunu kaybetme

Dayanamadim gebelk testi yaptim negatif cikti ;( o zamamn ben niye regl olamiyorum ya

yaa benimde idrar testleri negatif ama adette olamıyorum acaba mevsimsel mi havalar çok sıcaktan bir anda buz gibi oldu ondan mı oldu acaba çünkü çoğu kişi aynı gecikmeyi yaşıyor..

Valla bende sizin gibiyim adet tarihim tam belli olmamakla birlikte 2 ekim yarın.
4,5 gündür karın kasık ağrısı, meme ucunda aşırı sızı ve uçlarında olan kabarcıklar dahada şişti gibiydi ama dünden beri karın ağrım azaldı göğüs hassasiyetim azaldı ama tam geçmedi. Şüpheli ilişkim 18,19 eylül bat 2 ekim . Aslında hamile gibi hissediyorum ama sonra ümidimı kaybediyorum adet olcakmisim gibi hissediyorum ne yapacağım ben ?

Inş hamilesindir cnm :) ben adet oldum umudum ekim artık

Merhaba hanımlar yeni üyelerden biriyim. Bugün kantesti yaptım negatif çıktı. Ama kafam çok karışık şöyleki ; 24 ağustoss adetimin ilk günüydü ve hala adet olmadım, yumurtlama tarihi ise 14 eylülden sonrasına denk geldi ilişki oldu acaba hala gebe kalma ihtimalim var mı böyle bir deneyimi olan varmı ?????
Lütfen yazın ...

ya arkadaslar ben bugun bu pahali olan erken idrar testini yaptirdim negatif cikti supheli ilskinin ustunden 17 gun gecti sizce erken mi olmus uzuldum biraz sonuca ama
Benim de ilişki üzerinden 15 gün geçti ve kan testi negatif ama hala umutluym :) belkide biraz daha beklemeliyiz

Cnm senin geç dollenmedir yoksa adet gorurdun bir kacgün snra testi tekrarla ınş hamilesindir

Hazal 'ım nasıl gidiyor kuzum nasılsın?
Valla cnm karışık ya kasik ağrılarım vardı bugun doktora gittim kist falan yok dedi temiz yumurtaliklarin dedi anladım kanda gebelik testi istedi iki kez adet gördüğümü söyledim bu ay normal düştükten snra dedi öğlen sonucu alacağım ama hamilelik yok bence sanırım enfeksiyon var sen nasılsın

Ben iyiyim çok şükür geçenlerde adet belirtilerim vardı üzülmüştüm baya sonra geçti 2 gündür hiçbir ağrı sızı yok..anlamadim tabi iyi birşey mi kötü mü bekliyorum 3 gün sonra neler olacak
Forumlari okuyorum hiç benzer durum yok herkes ya adet belirtisi ya da gebelik belirtilerini yazmış...senin mesajı görünce bi laf atayım dedim iyilik melegine

Ay cnm bn o senin iyiliğin ınş hamilesindir bak belirti arama tatlım herkesin ki farklı kimisinde hiç belirti olmuyor ınş hamilesindir ya rabbim bekleyislerimizi güzel sonlandirrsin

Ay cnm bn o senin iyiliğin ınş hamilesindir bak belirti arama tatlım herkesin ki farklı kimisinde hiç belirti olmuyor ınş hamilesindir ya rabbim bekleyislerimizi güzel sonlandirrsin
Amin canım inşallah
şu son günler geçmek bilmiyi yaaa

yaa benimde idrar testleri negatif ama adette olamıyorum acaba mevsimsel mi havalar çok sıcaktan bir anda buz gibi oldu ondan mı oldu acaba çünkü çoğu kişi aynı gecikmeyi yaşıyor..
Bugun regl oldum demekki mevsimsel gecislerden etkileniyoruz ben dogumun temmuz agustosta denk gelmesin istiyordum ,simdi2 ay ara mi vereyim yoksa Rabbimin takdirine birakip denemeye devam mi edeyim regl bitince

b

Bugun regl oldum demekki mevsimsel gecislerden etkileniyoruz ben dogumun temmuz agustosta denk gelmesin istiyordum ,simdi2 ay ara mi vereyim yoksa Rabbimin takdirine birakip denemeye devam mi edeyim regl bitince

üzülme canım hayırlısı böyleymiş demekki. bence ara verme rabbimin taktirine bırak bebişin geleceği zamanı bilir. bebeğini kaybetmiş bir anne olarak sana tavsiyem sakın temmuz ağustosa denk gelsin gibi planlar yapma oluruna bırak öyle yaparsan kendinide strese sokmamış olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…