• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

üzülme canım hayırlısı böyleymiş demekki. bence ara verme rabbimin taktirine bırak bebişin geleceği zamanı bilir. bebeğini kaybetmiş bir anne olarak sana tavsiyem sakın temmuz ağustosa denk gelsin gibi planlar yapma oluruna bırak öyle yaparsan kendinide strese sokmamış olursun :)
Sagol cnm dusuncelerin icin, regldan sonra calismlara devam o zmn :)

Ben bata 4 gun kala idrar testinde bebisimi gordum :) bat gectiktten 3 gun sonra kana baktirdim 7200 du galiba

kızlar bugun akşam kan testi yaptırmıştım az önce eşim sonucu getirdi 0,100 çıkmış yani negatif adetim geçeli 12 gün oldu :(((

Slm kızlar ben 4 agustosda dogum yaptim ama son ayda olusan sıkıntı yüzünden güzel kızımı kaybettim :( dr kontrolünde 7 eylülden beride korunmuyorum nolur banada dua edin bana iyi gelebilicek en iyi ilaç bir bebiş bununla avutuyorum kendimi yoksa bu çok acıı :(

Slm kızlar ben 4 agustosda dogum yaptim ama son ayda olusan sıkıntı yüzünden güzel kızımı kaybettim :KK43: dr kontrolünde 7 eylülden beride korunmuyorum nolur banada dua edin bana iyi gelebilicek en iyi ilaç bir bebiş bununla avutuyorum kendimi yoksa bu çok acıı :KK43:
Cnm bnm çok gecmis olsun rabbim seni mukafatlandirir merak etme bak ne guzel diğer yavrum sana öteki dünyada sefaatci olur hiç sıkma canını ınş tez zamanda hamile kalirsin dualrim seninle ;)

kızlar bugun akşam kan testi yaptırmıştım az önce eşim sonucu getirdi 0,100 çıkmış yani negatif adetim geçeli 12 gün oldu :KK43:((
Aynen cnm bnde öyle oldu bu ay kismett yokmuş ınş hamile kaliriz dert etme ;)

Cnm bnm çok gecmis olsun rabbim seni mukafatlandirir merak etme bak ne guzel diğer yavrum sana öteki dünyada sefaatci olur hiç sıkma canını ınş tez zamanda hamile kalirsin dualrim seninle :KK66:
Sağol cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin ben ne zaman tahlil yapsam acaba

Sağol cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin ben ne zaman tahlil yapsam acaba
Bu haftalarda yaptir cnm cikar ınş hadi rabbim yüzüne baksin keşke bugun yaptirabilsen çifte bayram olurdu :)

arkadaslar ben gecen ay ayin 4. adet gordum bu ay fazla calisamadik bebek icin ama acaba hamile miyim diye yinede dusunuyorum belirti yok yani goguste hassasiyet vs illa olmasi mi lazim oyle bir belirti ? adet olucakmisim gibide gelmiyor bana bilemedim test yapmaktan korkuyorum cikmicak diye :( daha once 2 kere yaptim nu ucuncu ayim

arkadaslar ben gecen ay ayin 4. adet gordum bu ay fazla calisamadik bebek icin ama acaba hamile miyim diye yinede dusunuyorum belirti yok yani goguste hassasiyet vs illa olmasi mi lazim oyle bir belirti ? adet olucakmisim gibide gelmiyor bana bilemedim test yapmaktan korkuyorum cikmicak diye :KK43: daha once 2 kere yaptim nu ucuncu ayim
Cnm belirti olması şart değil tabi ki adet don
arkadaslar ben gecen ay ayin 4. adet gordum bu ay fazla calisamadik bebek icin ama acaba hamile miyim diye yinede dusunuyorum belirti yok yani goguste hassasiyet vs illa olmasi mi lazim oyle bir belirti ? adet olucakmisim gibide gelmiyor bana bilemedim test yapmaktan korkuyorum cikmicak diye :KK43: daha once 2 kere yaptim nu ucuncu ayim
Olabilir cnm belirti arama herkeste farklı sonuçta adet dongun nasıl ona göre tekrar test yap ınş hamilesindir ama kesin test kandir iftarda çıkmasa bile kanda çıkar ;)

Aynen cnm bnde öyle oldu bu ay kismett yokmuş ınş hamile kaliriz dert etme :KK66:

Evet canim test sonucunu doktora gosterdim adet sokturucu verdi obur doktorda kistler icin dogum kontrol hapi kullan diyor ay ne yapayim sence canim ya bir ay daha sansimi denesem mi???

Ben yumurtlama süremden 4-5 gün sonra kan da baktırıp öğrenmiştim.
Bence en yakın tıp merkezi yada hastaneye gidip kan da bakılması. ki yanılma payı yoktur.

Cnm belirti olması şart değil tabi ki adet don

Olabilir cnm belirti arama herkeste farklı sonuçta adet dongun nasıl ona göre tekrar test yap ınş hamilesindir ama kesin test kandir iftarda çıkmasa bile kanda çıkar :KK66:

sagol canim umitlendim biray bugunde bekleyip sonra kan testi yaptirayim insallah hamileyimdir :) adet olucakmisim gibi bi his var icimde ama oyle dusunmek istemiyorum

sagol canim umitlendim biray bugunde bekleyip sonra kan testi yaptirayim insallah hamileyimdir :) adet olucakmisim gibi bi his var icimde ama oyle dusunmek istemiyorum
Cnm kafani rahat tut ınş hamilesindir ne guzel duygu yaşarız ınş ;)

Ben yumurtlama süremden 4-5 gün sonra kan da baktırıp öğrenmiştim.
Bence en yakın tıp merkezi yada hastaneye gidip kan da bakılması. ki yanılma payı yoktur.
Haklısın cnn bnde adet oldum bu ay artık diğer ay en sagliksi kan testi sen baya erken öğrendin o zaman kaç haftalikti öğrendiğinde

Evet canim test sonucunu doktora gosterdim adet sokturucu verdi obur doktorda kistler icin dogum kontrol hapi kullan diyor ay ne yapayim sence canim ya bir ay daha sansimi denesem mi???
Tabiki dene cnm doktorlara bakılırsa hiç çocuk yapmayalim ınan allahtan başka kimse bilmez ne insanlar var doğal yolla hamile kalması imkansız doktorlara göre ama hamile kalan ;)

Back