• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

simdi kirmizi geldi ben hic birsey anlamadim gebelik testi cift cizgi silikte olsa ama ama kirmizilar geldi cidden umitlenmistim erken gebelik testinde pozitif cikinca . koyu kirmizi ama cok degil ya artarsa noluyo ya :KK43::KK43::KK43: bilen var mi
Bak cnm üstüne görme olayuda olabilir adet gibi çok gelmez ama o az az ınş oledir ;)

simdi kirmizi geldi ben hic birsey anlamadim gebelik testi cift cizgi silikte olsa ama ama kirmizilar geldi cidden umitlenmistim erken gebelik testinde pozitif cikinca . koyu kirmizi ama cok degil ya artarsa noluyo ya :KK43::KK43::KK43: bilen var mi
Cnm belki üstüne görme olayıdır ama o adet gibi olmaz az az gelirmiş ve hemen bitermis sen takip et hatta evde test varsa bir daha yap

Cnm belki üstüne görme olayıdır ama o adet gibi olmaz az az gelirmiş ve hemen bitermis sen takip et hatta evde test varsa bir daha yap

bugun sabah yaptim daha cok silik cikti ama bilmiyorum bakalim kan teti yapacagim birazdan cikacagim dua et olur mu biraz uzuldum acikcasi

Iki idrar testi pozitif, şimdi kan testi negatif 0,1 hayırlısı ne diyeyim. Ama kafam karıştı niye böyle oldu

Iki idrar testi pozitif, şimdi kan testi negatif 0,1 hayırlısı ne diyeyim. Ama kafam karıştı niye böyle oldu
Alala garip olms canim gerckten. Ama bununolabildigini okumstm forumdan gene. Sen gene de bi adeti bekle bakalm. Olmazsan gene bi tahlil yaptrrsin.

Hala hasta olmadım ve test yapyrum çıkmıyor bi hastahaneye de gidemedik eşim yok yanimda....adet de 4 5gun gecikti. Normalde değil. Hala da olacakmisim gibi değil. :(:(neden olmuyor geç döllenme adet ne kadar gecikince cikar ki varmı yokmu bebis bilemedim ufffffff

Ben adete 5 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıktı, hatta ümidimi kesmiştim o ay..ama adete bir gün kala kan testi yaptırdım ve çok silik çizgi o zman çıktı..aynı gün gidip kan testi yaptırdım beta 66 idi...yani yeni döllenme...o nedenle adete bir gün kaladan önce kan yaptırmayın derim, negatif çıkması durumunda ilaç kullanımınız falan olabilir ve aslında siz hamile olabilirsiniz...

Ve kan verdim ama ulturasonda bise gözükmedi sekiz gün gecikti adet oyyyy hayrlisi

Ben de 5 gün geciktim, kan da negatif çıktı. Ne yapayım söktürücü içeyim mi? Bir akıl verin...

@mercimeque kaç öıktı beta. Benim 2 gün gecikmişti adetim 0,93 çıktı bu hün gecikmemin 9. Günü dün idrar testind e 2. Çizgiyi silik gördüm bu hün tekrar kan verdim yarın sonuç çıkack beklemedeyim

Ama heycanlı ve meraklıyım. Aslında bu ay için hiç unudum yoktu taki dünkü idrar teatinde 2. Çizgiyi silik görebe kadar umudum tekrar yeşerdi rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın

Back