- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
Hayırlısı olsun ya ben biraz üzüldüm ama. Negatif çıkınca yarin kan vereceğim birde
Hayırlısı olsun tatlim inşallah kanda sonuç pozitiifff :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun ya ben biraz üzüldüm ama. Negatif çıkınca yarin kan vereceğim birde
inş bakalım ne çıkcak yarın belli olurHayırlısı olsun tatlim inşallah kanda sonuç pozitiifff :)
amin cnm olabilir tabi neden olmasın bnden bugun kahverengi bir leke geldi normade 4 gn vardı adetime bakalım blkide bu ay olmadı bnm adet oluyorum hayırlısı test al yapArkadaslar benım adetıme bır hafta var ama bende mıde bulantısı kasıklarda batma bas agrısı var sızce erkenmı bu belırtıler ıcın kendı kendımı dınlıyorum sanırım Rabbım ısteyen bekleyen herkese versın
arkadaşlar bnm bu ayın 8i şüpheli ilişki tarihi kanda tahlil yaptırsam çıkar mı adetime 4 gün var
çok tşk ederm ama dün adet oldummerhabalar,ilişki üzerinden 12 gün geçmesi %100 sonuç alabilmeniz için yeterlidir
Nasil olucak cnm yaa iliski uzerindwn12 gun geconce kan tahlili ilemi ogrenicezmerhabalar,ilişki üzerinden 12 gün geçmesi %100 sonuç alabilmeniz için yeterlidir
inş cnm hamişsindir bn bu ay adet oldum ovulasyon testine başlayacağım bakalım bu ayda kısmet :)yanı ılıskıden sonra on onbes gun ıcerısın de mıde bulantısı fılan olurmuuu sanırım pısıkolojık ama ben mıde agrısıdır dıe dusundum gecenlerde cıkardım ve kac gundur mıde bulantı var hafıf hafıf ve haksızlık ıstahsızlık ıhtımal varmı sızcee??
ınsallaahh ya..Allah ısteyen herkese nasıb etsın yakın zamanda...inş cnm hamişsindir bn bu ay adet oldum ovulasyon testine başlayacağım bakalım bu ayda kısmet :)
amin inşınsallaahh ya..Allah ısteyen herkese nasıb etsın yakın zamanda...
o değişir bekle adetini çnki geç döllenme olabilirDayanamayıp bugun test yaptım negatıf bır hafta var daha ama yıne de dayanamadım
evet aynen bu ay ovulasyon testine başlıyorum vede :)Hazalcigim üzülme lütfen dogru zamanı sabırla beklemek zor ama bunu yspmak zorundayız :) gülümsuyor ve yola devam ediyoruz
Dayanamayıp bugun test yaptım negatıf bır hafta var daha ama yıne de dayanamadım
evet aynen bu ay ovulasyon testine başlıyorum vede :)
valla bnde okudum artık bakıcaz silikte olsa çalışmalara hız verşcez siz evli misinz bebek var mı ?Hadi Hayırlisi :) merakta bırakma beni bide imkan varsa onların dijital olanlarindan tercih et yine burada uyelerden okudum cok kolay diyorlar tam gününde belli ediyormus digerleri silik çıkınca yoruyor diyorlar
yok hiç korkutmasın eğer eşinize aşıksanız inanın herşeyin üstesinden geliosunuz darısı başınıza inş :)Hayır tatlım ben bekarim henüz :) bide bu işler korkutur beni hep