- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi yavruceylann
-
OLUR...Oncelikle hergun dua etcek kisilerin listesini olusturmamis lazim. Topigin afini mi degistirsek. Hergun biririnize Kenzul ars okuyoruz diye
arkadaşlar yasin de okuyabiliriz.Evet olabilir ya da herkes içinden geçen süreyi esmayı okuyabilir ama sırayla ilerler
HERKES BİLİYOSA BANA UYARarkadaşlar yasin de okuyabiliriz.
arkadaşlar yasin de okuyabiliriz.
Allah razı olsun canım Allah ne muradın varsa versinKızlar şimdi hepinize dua ettim... 1 tane yasin 1 tane de kenzül arş okudum. Kimin gönlünden ne geçiyorsa tez zamanda verir inşallah allahım.
Benim de katilmam mumkun mu acaba[/QUOTE
Tabii gel sende...
Canim 1 aydır hic iyi değilim.Başımda tarif edemedigim bir agrida degil basınç var.Dr randevu aldım Şubat a verdi çok korkuyorum inan ayakta zor duruyorum ne olur banada duâ edin Rabbim bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün hastaliklarimiza şifa versin dualariniz kabul olsun inşallah. ..Kızlar size bu gece de okudum.. Allahım kimin ne gönlünden geçiyorsa tez zamanda ver. Allah dualarımızı kabul etsin...
Rabbim ''şafii'' adıyla şifanı versin...Aminnn...Canim 1 aydır hic iyi değilim.Başımda tarif edemedigim bir agrida degil basınç var.Dr randevu aldım Şubat a verdi çok korkuyorum inan ayakta zor duruyorum ne olur banada duâ edin Rabbim bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün hastaliklarimiza şifa versin dualariniz kabul olsun inşallah. ..
Sağol canim çok teşekkür ederimRabbim ''şafii'' adıyla şifanı versin...Aminnn...
yukarıdaki arkadaşlar için kenzul arş duası okudum...Rabbim gönlünüzdeki dilekleri hayırlısıyla tez zamanda versin...Aminnn...Gunaydn herkese
Yavruceylann
Hazal
Ipekp
Lara
Braindamage
Yasemin
Agustos72
Lale
Zeynep
Sulugoz01(esma)
Salvo
betül şule
Akidem
00Turkuaz
Elimu
Veronika_nika
Azra
poeticcry
Debusi
Sevgi
tolin
helena
dlny82
BenimAskPastam
Elanur84
Fatmaelif
Eda
Lara
Neslihan
Demet
Meral
Ysbam
Karanfilsokak
Nara87
Daisyp
Son listemiz bu sekilde arkadaslar. Nasil bi dua olusturalim? Selati tefriciye gibi bir dua cok iyi olur aslinda ama boyle dualarda yapilan en ufak hata duanin amacina ulasmasina engel oluyor. Daha once de söylemiştim Kenzul arş duasi var onu okuyabiliriz. Turkce anlamina bir bakin. Cok güzel bir anlami var.
http://dostunisimleri.blogcu.com/kenzul-ars-duasi-fazileti-turkce-okunusu-ve-anlami/13286333
allah razı olsun.yukarıdaki arkadaşlar için kenzul arş duası okudum...Rabbim gönlünüzdeki dilekleri hayırlısıyla tez zamanda versin...Aminnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?