Arkadaşlar doktora göründüğüm sistemden cikarmi?

İstanbul en iyi hastanelerinden bı tanesi 8 9 haftalık bebeğime kalbi atmıyor göremiyorum 1 hafta sonra tekrar gel bakalım gerek yok istersen kürtaja alilim dedi dedim hayır ben 1 hafta bekleyeceğim hastaneden çıkarken çıkmaz 4 hastane daha gezdim hepsi kalp atışını gördü hatta sesini kendi kulaklarımla duydum şuan 1.5 yaşında kızım ama hemen bekleme kendi doktorunu 2 3 hastaneye de kontrol olun bazen cihazdan kaynaklı olabiliyormus böyle sorunlar

Eğer aynı hastanede başka bir doktora gidecekseniz diğer doktorun kaydı görünür,başka bir özel hastane ise görünmez .Keza devlet hastanesi içinde geçerli aynı şey ,hatta 10 gün içinde aynı hastane farklı doktora kaydı açılmıyor.Karisik yazmadım inşallah

Yalancılık değil bu,daha önce doktora gittim demek zorunda değilim.sen beni cidden anlamıyorsun.hic merak etme doktor hiç meşgul olmaz anında görür zaten kalbinin atmadığını.ben daha önce gittim demek istemiyorum bukadar.benim fikrinden etkilenip nasılsa durmuş demesin,bı baksın.annelik psikolojisi işte.yalancilik sahtekarlık değil.sende anne olucaksin sende hamile kalicaksin Ozaman beni aklına getirirsin ve yalancilikla alakası olmadığını ve nekadar zor şeyler olduğunu Ozaman tahmin edersin.
Nasılsa durmuş deyip bakmayacak sen de peki deyip odadan çıkacak değilsin
Ayrıca tek doktor o değil emin olana kadar birkaç doktora görünürsün
Sakin ol, zor bir durum ama stres yapma bebeğin hala seninledir inşallah
Eğer öyleyse senin strese girmenden o da etkilenmesin :anne:

Arkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
Doktorlara ozellikle yeni yetme doktorlara guvenme 5 haftalik bebegime kist dedi doktor benden soylemesi baska doktora görün

Arkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
Bir hastane çalışanı olarak söylüyorum göremez her hastanenin bilgi işlem için kullandığı Program farklı oluyor aynı marka programı bile kullansalar şifreler farklı olduğu için yine göremezler

:olamaz: Daha neler ya ezbere bilgiyle mezun oluyolar herhalde
Aynen oyle ultrason fotosunu baska doktora gosterdim tekrar muayene oldumda oyle ogrendim hamileligimi cunku adetim gecti demistim sol kasik sancim vardi 1 aydir bebek aklimin ucunda bile yoktu yani o derece kistmi dedim kist dedi ama türünü bile soyleyemedi anneme gosterdim bebek dedi kesesi belli bebek belli misket gibi olan dedi baska dr.a gittimde oyle ogrendim onun icin drlara guvenim bitti

Aynen oyle ultrason fotosunu baska doktora gosterdim tekrar muayene oldumda oyle ogrendim hamileligimi cunku adetim gecti demistim sol kasik sancim vardi 1 aydir bebek aklimin ucunda bile yoktu yani o derece kistmi dedim kist dedi ama türünü bile soyleyemedi anneme gosterdim bebek dedi kesesi belli bebek belli misket gibi olan dedi baska dr.a gittimde oyle ogrendim onun icin drlara guvenim bitti

Ya fark etmeseydi anneniz gerçekten böyle hassas konularda da güvenemeyeceksek doktorlara ne yapıcaz artık

Allah yardımcınız olsun.. şu an ki psikolojinizi ve neden böyle bir şey düşündüğünüzü anlıyorum.. ikinci çocuğumda kanamam oldu düşük tehlikem.. neler çektim ben bilirim..

bende hamileyken bi sebepten doktora görünmem gerekti o sırada cinsiyetini gördü doktor.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim.. sanki hiç bilmiyormuşum gibi cinsiyetini sordum o da erkek dedi.. sende uyarmadan anlıcak mı diye bi ümit bekliyorsun.

Insanlar nasilda on yargililar.
Kadinin ne dolandiriciligi kaldi ne de oyunculugu.
Eltimin bebegine bu cocugun agzi yok dendi detayli ultrasonda
Tuttu 3 farkli doktora gitti
Bazi doktorlarda bana inanmiyor musun diye bir azarlama modu var.
Isteyen istedigi kadar istedigi doktora muayne olur
Keske su yorumlarinizi kizlik muaynelerini saklamak isteyen genc kizlarimizada yapsaniz

Doktorlarin isi bu niye vaktini calmış olsun ki ? Isterse de 100 doktora gider kime ne ?
Hem kadını anlamıyorsunuz hem de su haldeyken daha da üstüne gidiyorsunuz pes doğrusu ! Kadının en büyük düşmanı yine kadın.
M Minel_ask inşallah diğer doktor yanılmıştır ya da cihazdan kaynaklı yanlış bilgi vermiştir. Guzel haberler vermeni bekliyoruz burdan sevgiler ..

Yalancılık değil bu,daha önce doktora gittim demek zorunda değilim.sen beni cidden anlamıyorsun.hic merak etme doktor hiç meşgul olmaz anında görür zaten kalbinin atmadığını.ben daha önce gittim demek istemiyorum bukadar.benim fikrinden etkilenip nasılsa durmuş demesin,bı baksın.annelik psikolojisi işte.yalancilik sahtekarlık değil.sende anne olucaksin sende hamile kalicaksin Ozaman beni aklına getirirsin ve yalancilikla alakası olmadığını ve nekadar zor şeyler olduğunu Ozaman tahmin edersin.

Geçmiş olsun. Doktor görebiliyor mu bilmiyorum
Ama uğraşmaz merak etmeyin.
Bakalım bu hasta benden önce kimlere gitmiş diye dedektifçilik oynayacak vakitleri olmuyordur pek :)
Bir de bilmesinden endişe etmeyin.
Ben iki şehirde yaşadığım için iki doktordan takipliyim şu an, İstanbul daki doktorum biliyor başka bir doktora daha gittiğimi, henüz hiç sormadı o ne dedi diye...
diğeri zaten devlet hastanesinin doktoru çok yoğun, onun bırak sormasını hatırlaması mucize olur :)

Son düzenleme:
Kalbi durmuş deniliyor siz hala görür mü görmez mi? Yahu görse kaç yazar? Hayat memat meselesi bu ve siz hala neler düşünüyorsunuz..

Yazmıyım dedim ama duramadım ben de bol gebelik geçirdim ve doktor doktoe gezdim ama ilk kullandığım cümle diğer doktor bunu söyledi sizin de bakmanızı rica ediyorum oldu
Şuan da ciddi düşük tehlike var 4 doktora gittim hepsine kendi doktorumun yaptığı yazdığı ilaçları gösterdim doktorları denemek bizim haddimize değil bence aksine daha erken davranıp başka çözüm bulunabilecek mi diye çözüm yoluna gidilmeli

Hayır göremez canım

O değil de doktor oturup senin kaydına baksa dahi senin hekim seçme hakkın var ne bu korku bebeğin için endişelenmen gerekirken

Back
X