Arkadaşlar doktora göründüğüm sistemden cikarmi?

Ayni hastanedeyse sistemden görülüyor ben ayni hastanenin hem kadin dogum hem dahiliye cildiye bolumune gittim gozukuyor taaa 2014 bile gözüküyor. Farkli hastane ise gözükmez

Arkadaşlar bana en yakın kadindoğum bölümüne gittim,bebeğimin kalbinin atmadığını soylediler,kendi doktorum uzakta ama onada randevu aldım onada gideceğim.fakat kendi doktoruma direk durumu söylemek istemiyorum.hicbiseyden haberim yokmuş gibi davransam diyorum,sistemden benim daha önce kadindoğum doktoruna göründüğümu bilirmi?? İkiside özel doktor bu arada.
Neden saklama geregi duyuyorsunuz kimseyi enterese etmez emin olmak istiyorsunuz belki kime ne ...cikmaz sistemden.

Kalp atisiyla ilgini sunu soyleyeyim birde arkadasimin bebeginin kalp atisi durdu diye 3 gun sonraya kurtaj gunu verildi 3 gun sonra kalp atisi gorundu emin olmak gerekir bir cok ornegi var bunun kimsede bisey diyemez diyenede sanane de cek kapiyi baska dr mu yok sanki

Hassas bi durum. Aynı hastanedeyse görür ama bunu görsede görmesede sorgulamaz.
Siz kontrole geldim deyin yeterli.
Doktora başka doktorun ne dedigini söylememek bu durumlarda daha faydalı. Daha iyi inceler araştırır. Belki diğer cihaz iyi değildi görünmedi. Belki bu doktorun görecek. Bilemeyiz. Ama sonuç kötü olursa ve yine aynı cvbı alırsanız metanetli olun. Sizin saglıgınızı riske atıp zehirleme durumu var Allah korusun.

Saklamanıza getek yok ki? Hatta tejrar görülmezse önceki doktora gittiğiniz tarihi de söylemelisiniz ki ona göre bir kürtaj tarihi verilsin, geç olmasın. Ama umarım görülür bu sefer. Bu tarz hatalar, gözden kaçmalar oluyor bu yüzden doktorunuz ben bakmayım o zaman kalp atışına demez metak etmeyin.

Hassas bi durum. Aynı hastanedeyse görür ama bunu görsede görmesede sorgulamaz.
Siz kontrole geldim deyin yeterli.
Doktora başka doktorun ne dedigini söylememek bu durumlarda daha faydalı. Daha iyi inceler araştırır. Belki diğer cihaz iyi değildi görünmedi. Belki bu doktorun görecek. Bilemeyiz. Ama sonuç kötü olursa ve yine aynı cvbı alırsanız metanetli olun. Sizin saglıgınızı riske atıp zehirleme durumu var Allah korusun.
Sorguluyor bazilari ben daha once gittigimde yok onceden bu dr a gelmissin yok su dr un hastasiymis falan gibi soylemisti dr sanki ne onemi var o drun tapulu hastasiyim sanki mecburum yine ona gitmeye..dengesizlikleri var boyle

Back
X