Sersemlik, halsizlik ağlama oluyor. Çünkü panik atak başlayınca ishal ve kusma başlıyor. Kusunca panikliyor, panikleyince sar başa. Lütfen ilerlemeden bir uzman desteği alın.Arkadaşınızdada başında sersemlik tarzı şeyler oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sersemlik, halsizlik ağlama oluyor. Çünkü panik atak başlayınca ishal ve kusma başlıyor. Kusunca panikliyor, panikleyince sar başa. Lütfen ilerlemeden bir uzman desteği alın.Arkadaşınızdada başında sersemlik tarzı şeyler oluyor mu
Çarpıntılarım falan geçti sadece başımda sersemlik öğürme bide gözlerimde bulanıklık oluyo bunlar kaldı.Bi kalbinizle ilgili de tetkikler yaptırın isterseniz, hipertansiyona bile benziyor bazı şikayetler. Allah korusun önemli bişey olabilir. Herşey temiz çıkarsa en son psikiyatriye gidin derim. Çok geçmiş olsun tekrar
Çok saolun tesekkürler.Sersemlik, halsizlik ağlama oluyor. Çünkü panik atak başlayınca ishal ve kusma başlıyor. Kusunca panikliyor, panikleyince sar başa. Lütfen ilerlemeden bir uzman desteği alın.
Anksiyete gibi duruyo..Kesinlikle bi psikiyatrist e danis ve verdigi ilaclari muhakkak kullan..hocalar dualar tabiki önemli ama buda bi hastalik bunu aklindan cikarma..simdi sana doktor ilac verirse psikolojik ilaclara toplum olarak kötu bakiliyo kullanma onlari derler dinleme kesinlikle..yaklasik 10 yil ugrastim bu durumla ve doktorumu dinleyip ilacimi kullaninca bikac ayda toparladim..annem dahil herkes ilaclara karsi cikiyolardi..en basta o hatalari yapmasaydım yillarca bu sıkıntıları cekmicektimArkadaşlar yaklaşık 8 aydır rahatsızım rahatszlığım 8 ay önce bi akşam beni ateş bastı bi anda kalbim çarpıyo nefes alamıyorum bayılacak gibi kemdimden geçiyorum içime darlık geliyo böyle başladı sonra zamanla biraz biraz hafifledi ama tam bitmiyo başımda sersemlik gözlerimde bulanıklık sanki perde varmış gibi parlak ve net göremiyorum her sabah öğürerek uyanıyorum bazen çok halsiz olup bütün gün yatakda kalıyorum bazı geceler karabasan oluyo bende doktara gittim mr çekildim tahlil veriyorum hersey normal çıkıyo bana bi hoca baktı dua verdi bunları oku zamanla gececek dedi birden geçmiyomuş bu durumu yaşayan var mı aranızda
Çarpıntılarım falan geçti sadece başımda sersemlik öğürme bide gözlerimde bulanıklık oluyo bunlar