Dua dua dua.. Başka çaremiz yok bişey bulaşsın yada bulaşmasın, Bizim en büyük koruyucumuz dua vasıtasıyla Rabbimdir.. Evde inşirah suresini açın bakara suresini açın.. Kalpten inanın duanın gücüne. Üç harfli dediğimiz varlıklar da Rabbimizin ilmi altında. Kimseye durduk yere bulaşmazlar karışmazlar korkmayın. Allaha sığının yeter. Ve konuşma üslubunuza da dikkat edin olur mu.Keşke bana değil de sana bulaşsalar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar cin musallatı yaşayan var mı aranızda ne gibi belirtileri oluyor yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi dilek91
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sizde yönetimdesiniz sanırım kuralları hatrlattığınıza göre. Ben zaten bu soru için kaydoldum burayaa.yasaklari ben belirlemiyorum yonetime bildirebilirsiniz
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
cinleri perileri bilmem de psikolojinizin bozuk oldugu cok belli herkese saldirgan tavir gosteriyorsunuzSizde yönetimdesiniz sanırım kuralları hatrlattığınıza göre. Ben zaten bu soru için kaydoldum burayaa.
- 17 Ocak 2020
- 28.091
- 1
- 40.785
- 548
Herkes doktor gibi panik atak anksiyete filan diyemez kendilerine gelsinlerKonuyu başka başlık altında daha öncede açmışsınız herkeste anksiyete panik atak demiş bu tarz konular yasak nasıl yardımcı olabilirler ki size burda hoca mı önerelim napalım
Gercekten söyle sizin gibi tatlı dille konuşşalar derdimi anlayacak şekilde önerilerde bulunsalar dikkat edecem de bazı sığırlar anlamıyo yazmış ki biz hocamıyız nasıl yardımcı olalım size konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bi zahmet öyle değil mi.Dua dua dua.. Başka çaremiz yok bişey bulaşsın yada bulaşmasın, Bizim en büyük koruyucumuz dua vasıtasıyla Rabbimdir.. Evde inşirah suresini açın bakara suresini açın.. Kalpten inanın duanın gücüne. Üç harfli dediğimiz varlıklar da Rabbimizin ilmi altında. Kimseye durduk yere bulaşmazlar karışmazlar korkmayın. Allaha sığının yeter. Ve konuşma üslubunuza da dikkat edin olur mu.
Şu yaşadıklarımın bigün yaşa bakalım piskolojin düzgün kalıyomu 9 aydr yaşıyorum bide burdaki gerizekalılara laf anlatıyorum.cinleri perileri bilmem de psikolojinizin bozuk oldugu cok belli herkese saldirgan tavir gosteriyorsunuz
- 24 Eylül 2018
- 98.213
- 294.477
- 698
Kendi kendinize beddua mı ettiniz ?Keşke bana değil de sana bulaşsalar.
- 22 Haziran 2020
- 599
- 422
- 33
Tamam anladık bunalmıssın da buradaki bayanlara cok kötü tepki veriyorsun... Sana hic yakısmıyor.. Uslubuna dikkat et biraz..Şu yaşadıklarımın bigün yaşa bakalım piskolojin düzgün kalıyomu 9 aydr yaşıyorum bide burdaki gerizekalılara laf anlatıyorum.
Burdaki bayanlarda saçma salak yorum yapmasınlar o zaman konu hakkında bilgileri yoksa fikirleride olmasın bi zahmet. İstediğim soruyu başlığını değiştire değiştire sorarım kimseyi alakadar etmez.Tamam anladık bunalmıssın da buradaki bayanlara cok kötü tepki veriyorsun... Sana hic yakısmıyor.. Uslubuna dikkat et biraz..
- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bak işine kardeşim ya.Alakaya gel Mune
- 3 Eylül 2018
- 8.805
- 47.018
- 548
Belli ki site kurallarından haberiniz yok. Uyarı yapanlara da hakaret ediyorsunuz. Neyse Mune seve seve öğretirHakaret etmiyorum anladıkları dilden yazıyorum ayrıca benim sıkıntımla alakalı bi yorumunuz varsa yazın yoksa yok alın size açıklama yapıyorum bidee.
Sitede kalıcı değilim zaten silecem. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı merak ettim sadece bu soru için açtımBelli ki site kurallarından haberiniz yok. Uyarı yapanlara da hakaret ediyorsunuz. Neyse Mune seve seve öğretir
- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
- 28
İstesen de kalıcı olamayacaksın ki 10dan geriye saymaya başlayabilirsinSitede kalıcı değilim zaten silecem. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı merak ettim sadece bu soru için açtım
Saydım da hala buralardayım.İstesen de kalıcı olamayacaksın ki 10dan geriye saymaya başlayabilirsin
- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
- 28
- 12 Temmuz 2006
- 56.153
- 215.871
- 1.223
- 52
İnsanlara hakaret etmek yerine, biraz araştırsaydınız yaşadığınız sorunun psikolojik olduğunu anlardınız.Gercekten söyle sizin gibi tatlı dille konuşşalar derdimi anlayacak şekilde önerilerde bulunsalar dikkat edecem de bazı sığırlar anlamıyo yazmış ki biz hocamıyız nasıl yardımcı olalım size konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bi zahmet öyle değil mi.
Küçücük bir dini bilginiz de olsaydı, sizi 9 aydır kandıran adına da hoca diyen kişiden medet ummak yerine, açar Kuran-ı Kerim'i kendiniz okurdunuz, ki sorununuz musallat falan değil psikolojik lütfen tıbbi yardım alın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.