• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar cin musallatı yaşayan var mı aranızda ne gibi belirtileri oluyor yardımcı olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke bana değil de sana bulaşsalar.
Dua dua dua.. Başka çaremiz yok bişey bulaşsın yada bulaşmasın, Bizim en büyük koruyucumuz dua vasıtasıyla Rabbimdir.. Evde inşirah suresini açın bakara suresini açın.. Kalpten inanın duanın gücüne. Üç harfli dediğimiz varlıklar da Rabbimizin ilmi altında. Kimseye durduk yere bulaşmazlar karışmazlar korkmayın. Allaha sığının yeter. Ve konuşma üslubunuza da dikkat edin olur mu.

Sizde yönetimdesiniz sanırım kuralları hatrlattığınıza göre. Ben zaten bu soru için kaydoldum burayaa.
cinleri perileri bilmem de psikolojinizin bozuk oldugu cok belli herkese saldirgan tavir gosteriyorsunuz

Konuyu başka başlık altında daha öncede açmışsınız herkeste anksiyete panik atak demiş bu tarz konular yasak nasıl yardımcı olabilirler ki size burda hoca mı önerelim napalım
Herkes doktor gibi panik atak anksiyete filan diyemez kendilerine gelsinler

Dua dua dua.. Başka çaremiz yok bişey bulaşsın yada bulaşmasın, Bizim en büyük koruyucumuz dua vasıtasıyla Rabbimdir.. Evde inşirah suresini açın bakara suresini açın.. Kalpten inanın duanın gücüne. Üç harfli dediğimiz varlıklar da Rabbimizin ilmi altında. Kimseye durduk yere bulaşmazlar karışmazlar korkmayın. Allaha sığının yeter. Ve konuşma üslubunuza da dikkat edin olur mu.
Gercekten söyle sizin gibi tatlı dille konuşşalar derdimi anlayacak şekilde önerilerde bulunsalar dikkat edecem de bazı sığırlar anlamıyo yazmış ki biz hocamıyız nasıl yardımcı olalım size konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bi zahmet öyle değil mi.

cinleri perileri bilmem de psikolojinizin bozuk oldugu cok belli herkese saldirgan tavir gosteriyorsunuz
Şu yaşadıklarımın bigün yaşa bakalım piskolojin düzgün kalıyomu 9 aydr yaşıyorum bide burdaki gerizekalılara laf anlatıyorum.

Şu yaşadıklarımın bigün yaşa bakalım piskolojin düzgün kalıyomu 9 aydr yaşıyorum bide burdaki gerizekalılara laf anlatıyorum.
Tamam anladık bunalmıssın da buradaki bayanlara cok kötü tepki veriyorsun... Sana hic yakısmıyor.. Uslubuna dikkat et biraz..

Tamam anladık bunalmıssın da buradaki bayanlara cok kötü tepki veriyorsun... Sana hic yakısmıyor.. Uslubuna dikkat et biraz..
Burdaki bayanlarda saçma salak yorum yapmasınlar o zaman konu hakkında bilgileri yoksa fikirleride olmasın bi zahmet. İstediğim soruyu başlığını değiştire değiştire sorarım kimseyi alakadar etmez.

Burdaki insanlara hakaret etmek anca siteden engellenmenize sebep olur. Ee derdim var diye konu açıp hakaret edip engellenmek akıl kârı mı?

Hakaret etmiyorum anladıkları dilden yazıyorum ayrıca benim sıkıntımla alakalı bi yorumunuz varsa yazın yoksa yok alın size açıklama yapıyorum bidee.

Gercekten söyle sizin gibi tatlı dille konuşşalar derdimi anlayacak şekilde önerilerde bulunsalar dikkat edecem de bazı sığırlar anlamıyo yazmış ki biz hocamıyız nasıl yardımcı olalım size konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bi zahmet öyle değil mi.
İnsanlara hakaret etmek yerine, biraz araştırsaydınız yaşadığınız sorunun psikolojik olduğunu anlardınız.
Küçücük bir dini bilginiz de olsaydı, sizi 9 aydır kandıran adına da hoca diyen kişiden medet ummak yerine, açar Kuran-ı Kerim'i kendiniz okurdunuz, ki sorununuz musallat falan değil psikolojik lütfen tıbbi yardım alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back