Arkadaşlar daha önce yaşayan bilen var mı bu durumu

dilek91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
25
-4
1
28
Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır rahatsızım rahatszlığım 8 ay önce bi akşam beni ateş bastı bi anda kalbim çarpıyo nefes alamıyorum bayılacak gibi kemdimden geçiyorum içime darlık geliyo böyle başladı sonra zamanla biraz biraz hafifledi ama tam bitmiyo başımda sersemlik gözlerimde bulanıklık sanki perde varmış gibi parlak ve net göremiyorum her sabah öğürerek uyanıyorum bazen çok halsiz olup bütün gün yatakda kalıyorum bazı geceler karabasan oluyo bende doktara gittim mr çekildim tahlil veriyorum hersey normal çıkıyo bana bi hoca baktı dua verdi bunları oku zamanla gececek dedi birden geçmiyomuş bu durumu yaşayan var mı aranızda

Yasamadim ama allah yardimcin olsun bol dua et

Hipoglisemi araştırıldı mı siz de ? Eğer her şey normalse anksiyete anında benzer hisler oluyor bir psikiyatr uygun teşhisi koyacaktır, bir dönem ilaçla bence tamamen rahatlarsınız gibi. Allah yardımcınız olsun acil şifalar

Psikolojik kökenli bi rahatsızlık gibi gözüküyo. Acilen psikiyatr gitmelisiniz. Geçmiş olsun
Psikolojik kökenli bi rahatsızlık gibi gözüküyo. Acilen psikiyatr gitmelisiniz. Geçmiş ol
Anksiyete olabilir belki herhangi bi sıkıntınız endişeniz var mı
Anksiyete olabilir belki herhangi bi sıkıntınız endişeniz var mı
Hayır yok ilk başlarda oluyodu ama zamanla geçti gibi başımda sersemlik gözlerimde bulanıklık oluyo bide her sabah öğürerek uyanıyorum.

Panik atağa benziyor. Bide bildigim aşırı kansızlıkta da böyle şeyler olabiliyor. Geçmiş olsun

Bütün tahlilleriniz normal ise birde psikiyatri ye gitseniz size daha iyi yardımcı olur gerekirse başka doktora yönlendirir geçmiş olsun

Panik atak gibi. Bir arkadaşım da yaşıyor 2 yıldır. Onda da kusma var bazen ishal de eşlik ediyor. Psikolojik tedavi oluyor,tedavi bayağı azalttı ataklarını. Allah şifa versin.

Panik atak gibi. Bir arkadaşım da yaşıyor 2 yıldır. Onda da kusma var bazen ishal de eşlik ediyor. Psikolojik tedavi oluyor,tedavi bayağı azalttı ataklarını. Allah şifa versin.
Arkadaşınızdada başında sersemlik tarzı şeyler oluyor mu

Kansızlığım yok tahlillerim normall. Tesekkürler saolun.
Bi kalbinizle ilgili de tetkikler yaptırın isterseniz, hipertansiyona bile benziyor bazı şikayetler. Allah korusun önemli bişey olabilir. Herşey temiz çıkarsa en son psikiyatriye gidin derim. Çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…