Sağlığın yerinde ise bunlar o kadar komik ki, bak cnm bu güzel günlerin kıymetini bil ve kendini kimsenin insafına bırakma, sınavları çok takma Herşey nasip , bu düşünceler bırak biran önce gerekirse uzman yardımı al ..Arkadaşlar merhaba ben 25 yaşındayım bi universitenin mühendislik fakültesinden mezunum. Mezun olalı 1 seneye yaklaştı ve hiçbir yerde iş bulamadım. Şu an atanamayacagimi bildiğim halde temmuzda yapılacak olan kpss ye hazırlanıyorum çünkü başka çarem kalmadı okul bitince bütün hayatım alt üst oldu. Annem babam ablam çalışıyor ben de kardeşimi okula getirip goturuyorum mecburen her gün evdeyim pandemiden beri evden toplasan 10 kez disarı çıkmadım kimse de sormuyor bi derdin var mı yok mu oturup her gün evde kimse yokken sabahtan akşama kadar ağlıyorum internet uzerinden biriyle tanıştım bundan 7 8 ay önce ben ankaradayım o istanbulda hiç gorumedik ama aşık oldum ona. Bana iyi gelen tek insan o olsa da hayattan hiçbir ümidim kalmadı kendimi arabaların önüne atmak istiyorum kafama sikmak istiyorum çok kötü bir depresyondayim sabahtan akşama kadar ders çalışıyorum sırf zaman geçirmek için artık bıktım ölmek istiyorum içimi buraya dökmek istedim...
Lütfen hayata güzle bakmayı deneyin böyle de olmaz ki allahım canımızla diyerekdaha yaşanacak çok güzel şeyler var aynı yaşlardayız ben de aynı yollardayım ama aç değiliz açıkta değiliz atanamayacğımı ben biliyorum o yüzden başka alanlara da yöneldim asgari ücret olsun diyerek yani pandemiden beri toplasan 10 kere çıkmadım demenize şok oldum ailenizden biriyle çıkın ona da gerek yok kendiniz çıkın yahu bi hava alın gelin hayat her şeye rağmen hala yaşanmaya değe
Hepimiz geçtik o yollardan.Allah yardimcin olsun.Kariyerini inşaetme arifesinde gönül işleri biraz kafani dagitip hedefinden sapmana neden olabilir.Enazından bende öyle olmuştu.Sana tavsiyem gidip kan degerlerine baktirman.B12 folik demir d vit vb degerlerinde düşüklük varsa mental sagligin bozuluyor ve intihar düşüncesi bıkkınlık umutsuzluk tahamülsüzlük gibi depresyon belirtilerini cok yogun yasiyorsun.Hayatın insana neler getirecegini bilemeyiz.Umutsuz olma.Sana şans ve hayat enerjisi diliyorum.Arkadaşlar merhaba ben 25 yaşındayım bi universitenin mühendislik fakültesinden mezunum. Mezun olalı 1 seneye yaklaştı ve hiçbir yerde iş bulamadım. Şu an atanamayacagimi bildiğim halde temmuzda yapılacak olan kpss ye hazırlanıyorum çünkü başka çarem kalmadı okul bitince bütün hayatım alt üst oldu. Annem babam ablam çalışıyor ben de kardeşimi okula getirip goturuyorum mecburen her gün evdeyim pandemiden beri evden toplasan 10 kez disarı çıkmadım kimse de sormuyor bi derdin var mı yok mu oturup her gün evde kimse yokken sabahtan akşama kadar ağlıyorum internet uzerinden biriyle tanıştım bundan 7 8 ay önce ben ankaradayım o istanbulda hiç gorumedik ama aşık oldum ona. Bana iyi gelen tek insan o olsa da hayattan hiçbir ümidim kalmadı kendimi arabaların önüne atmak istiyorum kafama sikmak istiyorum çok kötü bir depresyondayim sabahtan akşama kadar ders çalışıyorum sırf zaman geçirmek için artık bıktım ölmek istiyorum içimi buraya dökmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?