- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
saygısızlıgı önce siz başlattınz bn deil!! konusma terbiyenzden anlasılıyo ne kdr karakterinz oldugu......
Siz benim karakterime bakacağınıza kendi yaptıklarınız temizleyin...En azından karakterim var benim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saygısızlıgı önce siz başlattınz bn deil!! konusma terbiyenzden anlasılıyo ne kdr karakterinz oldugu......
Hangi dizideydi bu yafuuuuu
herif senin cocugun olmadıgı için üstüne kuma getirdim de
hem hep erkeklermi kuma getircek ayol
Hahahahah
herif senin cocugun olmadıgı için üstüne kuma getirdim de
hem hep erkeklermi kuma getircek ayol
arkadaşlar merhaba. 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim.
eşimde kis olmasından dolayı evliliğimizden beri çocuğumuz olmuyor annemde çocuğum olmadığı için beni suçlu bulup bu yıllarda hep bana keşke seni doğurmasaydım bizi elaleme resil ettin diye söyleniyordu. bnde baskılara dayanamayıp çocuğum olsn diye 6 aydır biriyle brlikte oldm ve şuanda doktordan geliyorum bana hamile olduğumu söyledi((((((((((
napicam arkadaşlar allah rızası için yardım edn bi çıkış yolu bulun bana. eşim çocuğu olmadığnı biliyor ama ben onu kandırabilirim. çocuğu onunmuş gibi yapabilirm başka çarem yok. diğer birlikte olduğum kişiyede aşık oldum maalesef(((
arkadaşlar merhaba. 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim.
eşimde kis olmasından dolayı evliliğimizden beri çocuğumuz olmuyor annemde çocuğum olmadığı için beni suçlu bulup bu yıllarda hep bana keşke seni doğurmasaydım bizi elaleme resil ettin diye söyleniyordu. bnde baskılara dayanamayıp çocuğum olsn diye 6 aydır biriyle brlikte oldm ve şuanda doktordan geliyorum bana hamile olduğumu söyledi((((((((((
napicam arkadaşlar allah rızası için yardım edn bi çıkış yolu bulun bana. eşim çocuğu olmadığnı biliyor ama ben onu kandırabilirim. çocuğu onunmuş gibi yapabilirm başka çarem yok. diğer birlikte olduğum kişiyede aşık oldum maalesef(((
Valla bu hikayeden 4 sezonluk dizi çıkar. Tebrikler güzel senaryo