arkadaşlar çok büyk bi sıkıntım var, yardımcı olun:((

Bu fake mi degil mi bilmem de,ben boyle birini taniyorum.
Esinin cocugu olmuyodu. Baskasindan cocuk sahibi oldu. Hatta o adami da taniyorum. Yalniz cok ilginc, hala beraberler. Adamin bilgisi dahilinde hersey. Asansorde karsilastik, aman cocugunuzun asilarini yaptirmayi ihmal etmeyin dedi :KK1:

bence konunun tek açıklamasını sevgili barış manço yıllar önce çektiği yegane filminde açıklamış :

"sevim benim sevgilim,erol değil" :KK53::KK53::KK33:

Son düzenleme:
Tovbe yarabbim ya.nasil konular acilir oldu burda boyle.arkadasim sen ciddi misin ve de gercek misin.bu anlattiklarin dogruysa buradan alabilecegin bi akil yok.ne denir ki bu rezillige.yalansa da umarim egleniyosindur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani ben anlamadim ki esinin cocugu olmadigini biliyosun ama cocuk sahibi olmak icin baskasindan hamile kaliyosun. esin senden suphelenmicek mi? sorun sende degil ama yine de annenin soyledikleri sana agir mi geldi.

Son düzenleme:
anneeeeeeem... yalancıktan olsun dıye,bu kadar mı yazabıldın,bal dudaklım benım..

Şu Türkiyedeki senaristlerde az iş bilse girerler kk ya ooo senaryo deposu mübarek.
Ne çok kabliyetliyiz bu konuda :KK53:

Arkadas haftaici hergun dizilerini biraz fazla kacirmis sanirim.tamam izleme demiyoruz hobi olarak yine izle ama senaryosunu araklama bari,biraz yaratici ol pilisss :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadaslar yazanlar dogru ya da degil ama gercekten baydiniz alay etmeyin madem inanmiyosunuz yorum da yapmayin. kimseyi de kinamayin

arkadaşlar merhaba. 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim.
eşimde kis olmasından dolayı evliliğimizden beri çocuğumuz olmuyor:KK43: annemde çocuğum olmadığı için beni suçlu bulup bu yıllarda hep bana keşke seni doğurmasaydım bizi elaleme resil ettin diye söyleniyordu. bnde baskılara dayanamayıp çocuğum olsn diye 6 aydır biriyle brlikte oldm ve şuanda doktordan geliyorum bana hamile olduğumu söyledi:KK43:((((((((((

napicam arkadaşlar allah rızası için yardım edn bi çıkış yolu bulun bana. eşim çocuğu olmadığnı biliyor ama ben onu kandırabilirim. çocuğu onunmuş gibi yapabilirm başka çarem yok. diğer birlikte olduğum kişiyede aşık oldum maalesef:KK43:(((

Zina ve zinadan doğacak bir bebekten bence hayır bekleme. Yaptığın çoookkk büyük günahlardan biri.
Eşinden helallik alarak boşanmaya çalış ve aşık olduğunla evlen dicem ama adam seni affeder mi hiç sanmıyorum.
Her insan hata yapar ama evliyken aşık olmak neyine arkadaşım yaaa.....
Ayrıca hiçbir anneeeee senin çoğun olmuyor diye beni rezil ettin gibi bir cümle kurmaz....
Ya annende bi sorun var ya da bu olayda bi gariplik var.

Son düzenleme:
olaya bak ya kesin fake

madem o adamla çocuk yapmak için çıktın şimdi neden sıkıntıdasın tam saçmalık, baştan düşünecektin.

kusura bakma ama sen haketmişsin böyle saçmalık olmaz ya.

arkadaşlar merhaba. 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim.
eşimde kis olmasından dolayı evliliğimizden beri çocuğumuz olmuyor:KK43: annemde çocuğum olmadığı için beni suçlu bulup bu yıllarda hep bana keşke seni doğurmasaydım bizi elaleme resil ettin diye söyleniyordu. bnde baskılara dayanamayıp çocuğum olsn diye 6 aydır biriyle brlikte oldm ve şuanda doktordan geliyorum bana hamile olduğumu söyledi:KK43:((((((((((

napicam arkadaşlar allah rızası için yardım edn bi çıkış yolu bulun bana. eşim çocuğu olmadığnı biliyor ama ben onu kandırabilirim. çocuğu onunmuş gibi yapabilirm başka çarem yok. diğer birlikte olduğum kişiyede aşık oldum maalesef:KK43:(((

bence sen evde cok SIkILIyOrsun. bir Ausbildung falan yap. :KK14:

X