Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur dur yer gök aşk ta da vardı böyle bişey sanki kadın hamile olunca kaynıylan birlikte oluyodu sonra çocuk senin diye kakalıyodu sanki
çok acımasızsınız!!!!!!!!!!
konuyu siliimde rahatlayın kzzlar
nasıl siliyorz konuyu?
konunun nasıl silindğini de anana sor....
terbiyesizleşme!!
Burdaki hiçkimse terbiyeyi sizden öğrenecek değil, haddini bil. Sen yazmışsın çocuk benden dolayı olmuyor annem bana onu söylüyor bunu söylüyor diye, annenle sen her haltı biliyorsun ya herşeyi git anana sor....
bunlar sabah Müge Anli öglen Esra Erol aksamda dizi izlemekten bunalan beyinler
haddini bil!!! burada insan gibi derdimi paylaştm ama sn edepsizce cevaplar veriyorsn. sükunetimi koruyorum hala.
. senaryondaki kadının terbiyesi nasıl senceterbiyesizleşme!!
ya sn nediyosn be sennle hem cins oldugm için gerçktn utanıryorum. bu kdr gaddar olmk için aile içnde şiddet görüyo olman lazm.........k,mseye haddini öğretemezsin, sen önce forum kurallarını öğren sonra yaz. Senin yazdıklarına bu cevaplar bile çok..
. senaryondaki kadının terbiyesi nasıl sence
1.bu bölümde yetkili değilim .yetkiliysenz siler msniz lütfn konuyu!!!
ya sn nediyosn be sennle hem cins oldugm için gerçktn utanıryorum. bu kdr gaddar olmk için aile içnde şiddet görüyo olman lazm.........
arkadaşlar merhaba. 29 yaşındayım 5 yıldır evliyim.
eşimde kis olmasından dolayı evliliğimizden beri çocuğumuz olmuyor annemde çocuğum olmadığı için beni suçlu bulup bu yıllarda hep bana keşke seni doğurmasaydım bizi elaleme resil ettin diye söyleniyordu. bnde baskılara dayanamayıp çocuğum olsn diye 6 aydır biriyle brlikte oldm ve şuanda doktordan geliyorum bana hamile olduğumu söyledi((((((((((
napicam arkadaşlar allah rızası için yardım edn bi çıkış yolu bulun bana. eşim çocuğu olmadığnı biliyor ama ben onu kandırabilirim. çocuğu onunmuş gibi yapabilirm başka çarem yok. diğer birlikte olduğum kişiyede aşık oldum maalesef(((
Sizinle hem cins değilim, ben kadınım, insnaım, bireyim, karakterim var onurum var gururum var namusum var. Aklı bacak arasından başka yere çalışmayan biri değilim. Aile içi şiddet konusuna gelince, bireye şiddet uygulanmaz ve ben bireyim, siz de bir gün olabilirseniz birey ne dediğimi anlayabilirsiniz.
yetkiliysenz siler msniz lütfn konuyu!!!